نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,849 به 1,856 از 4806
  1. #1849
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگار ی بلال هایی بیرون هست به اسم بلال مکزیکی ...قبلا ها به این اسم من میخریدم...الان دیگه اسمش رو نمیگم اینجا فقط همون یک نوع رو داره...دونه هاش چسبیده به هم و شیره...طوری که وقتی رو شعله کبابش میکنی امکان داره بچسبه به دندونی انقدر نرم میشه واسه همین بعضی ها دوس ندارن...بیشتر ابپزش میکنن...اگه این بلال رو پیدا کنی شاید اون یکی ها رو میخری که اگه یکم شیر نباشن سفت میشن رو شعله...من وقتی میخوام بخرم..یکم از پوستش رو کنار میزنم ی دونش رو با ناخن میترکونم اگه شیر بیرون زد میخرم...ی دونه از دونه های وسطش رو فشار بده...اون یکی ها هم همینطور تشخیص میدم فقط ی نکته دیگه داره اون چوبی؟؟؟که دونه ها بهش چسبیدن نباید ته مایه قرمز داشته باشه اگه قرمز باشه هر چی هم که بلال شیر باشه بازم سفت میشه...راجع به اب نمک هم من همینجوری چشمی میریزم اما ی بار اشتباه کردم بلالها رو یک ساعت توش خوابوندم کاملا طعم اب گرفته بود...مال منم زیاد خوردش نمیره...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. #1850
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من برای اینکه طعم نمک به خورد بلال بره و بلالم زیادی خشک و سفت نشه وسطای کار یکی دو دفعه از رو اتیش میزنم تو ابنمک و دوباره شروع به کار میکنم
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #1851
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    وقتی حلوا آماده باشه اژ ظرف جدا میشه
    خب آبش که کشیده می شه می چسبه ته ظرف
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  4. #1852
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parand.co88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,274
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7293
    پسند کرده
    7557

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام آشپزهاي هنرمند. يك سئوال داشتم ازتون! چيكار كنم كه قرمه سبزي لعاب دار بشه؟؟
    http://lb1f.lilypie.com/MAxMp4.png?ss864nxO

  5. #1853
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    تو سبزی قرمه حتما اسفناج استفاده کن
    بزار ریز ریز بجوشه تا خوب جابیفته
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #1854
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36139
    پسند کرده
    55039

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط parand.co88
    سلام آشپزهاي هنرمند. يك سئوال داشتم ازتون! چيكار كنم كه قرمه سبزي لعاب دار بشه؟؟
    به غیر از اسفناج می توانی یک قاشق ارد سیب زمینی بریزی توی خوروش یا یک سیب زمینی پخته را له کنی توی خوروش

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #1855
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    استان فارس فسا
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان من دیشب پیتزا درست کردم ولی خمیرش کاملا به ظرف چسبیده بود و جدا نمیشد ته قالب رو ارد پاشی کرده بودم
    ولی بازم خمیر چسبیده بود به نظرتون اشکال کجا بوده
    تا تو نگاه میکنی کار من اه کردن است
    ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

  8. #1856
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    599
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    چطور میتونم دمی گوجه رو طعم دار کنم؟وبرنجمم شفته نشه؟
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما