نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,841 به 1,848 از 4802
  1. #1841
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    از کجا متوجه می شیم حلوامون آمادست؟
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  2. بانک بند ناف
  3. #1842
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    وقتی حلوا آماده باشه اژ ظرف جدا میشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #1843
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    دوستم کشک که بصورت خشک بود را خیسانده و حالت مایع بهش داده حالا که آمده استفاده بکند دیده توی کشک یک حالت آرد هم دارد یعنی نمیشه داخل غذا استفاده کرد . مقدارش زیاده اصلا نمیدانه چیکار کند . فکر میکنم از اون کشک ها بود که به صورت تنقلاتی باید خورده میشده نه ؟ رنگش هم قهوه ای شده . خلاصه یک جواب خوشکل بهم بدید لطفا . من که در حد تیم ملی از مامی سایت تعریف کردم جلوی دوستم کم نیارم..... دی
    من همیشه کشک روهمینجوری مصرف میکنم کشک خشک رومیخرم با اب جوش خیس میکنم اونکه میبینین ته نشین شده باید همش بزنین فقط من حتی وقتی اضافه میاد فریز میکنم خیلی هم خوشمزس مخصوصا اون نوعش که زرده البته میگن کشک گوسفندیه احتیاج به جوشوندنم نداره


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #1844
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    24

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    كشك جامد رو وقتي خيس كني و تبديلش كني به مايع همينجوري ميشه ديگه
    انگار ته نشين شده
    مشكلي نداره يه ذره بجوشونيد و مصرف كنيد مدلش همينجوريه ديگه
    مثل كشك هايي كه از بيرون مي خري نميشه
    يه حالت دون دون پيدا مي كنه
    زیبا جون من کشک از مشهد گرفتم پارسال فکر کنم مال بیرجند بود خیس کردم عین بیرونی ها شد یعنی دون دون نبود و البته خوشمزه تر از بیرونی ها اول بوش منو سمتش کشوند بوی قره قوروت می داد
    خانومی من هم کشک جامدو گوسفندی رو توی آب جوش ریختم بعد داخل میکسر اما دون دون شده شما مگه چیکار کردین که دون دون نشده میشه به من هم کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #1845
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha
    موارد استفاده این پنیرها دقیقا چیه ؟ کسی اطلاع داره ؟
    همه میگن جای پنیر پیتزا میشه استفاده کرد ! همین !!!
    پنیر گودا
    پنیر چدار
    پنیر موزارلا
    و ....
    ؟؟
    نیوشا جان با ترکیب این سه تا پنیر میتونی یه پنیر پیتزای خیلی خوب داشته باشید. در واقع پنیر پیتزا که بیرون میفروشند ترکیب همین سه تا پنیره. موزارلا کشدار هست اما اون دو تای دیگه کشدار نیستن اما در عوض طعم و عطر خاص خودشون را دارن. من خودم اغلب به جای اینکه پنیر پیتزا بخرم این سه تا پنیر را میخرم و هر جا که لازم بود با هم قاطی میکنم. چون بعضی وقتها چیزهایی میخوام درست کنم که این پنیرها رو به تنهایی لازم دارم . مثلا من ساندویچ نون گوجه و خیار را با پنیر چدار ترجیح میدم. یا برای سالاد گوجه و ریحان پنیر موزارلا عالی میشه (اسم سالادش یادم رفته). یا میشه با همین ترکیب یه ساندویچ خوشمزه با سس پستو درست کنید. در ضمن حسن دیگه اینکه جدا جدا اینها رو میخرید اینه که هر کدوم اینها رو به سلیقه خودتون کم و زیاد میکنید. مثلا اگه خواستید غذاتون (حالا پیتزا یا هر غذای دیگه) بیشتر کشدار بشه یا طعم تندتری از چدار داشته باشه پنیر "مربوطه" را بیشتر میریزید
    خلاصه اینکه جدا خریدنش خیلی بهتر و کاربردیتر و به صرفه تره تا اینکه پنیر پیتزا بخرید
    در ضمن این سه تا پنیر را علاوه بر اینکه میشه تو فر گذاشت خام هم میشه مصرف کرد.
    اما اینکه پرسیدید موارد استفاده اش، میشه واسه هر کدوم یه کتاب اشپزی نوشت. اینها تو سوپ، سالاد، انو.اع گراتین، نان استفاده میشن.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  7. #1846
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36084
    پسند کرده
    54957

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    باران جون من کار خاصی نکردم قبلا از شیراز کشک می گرفتیم تو خرد کن هم می ریختیم بازم دون دون بود له نمی شد اما این کشکش اصلا نرم نرمه من فقط تکه کردم که زود حل شه و ریختم تو آب گرم و با قاشق کم کم حلش کردم

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #1847
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    باران جون من ی بار کشک زیادی داشتم از این تنقلاتی ها...بعد همه رو خیس کردم...هر کاری کردم میکس نمیشد همش دون دون میشد..منم با همون اب فریزش کردم چند روز بعد از فریزر دراوردم یخش اب شد تو همون ابش همش زدم و ریختم تو مخلوط کن کاملا یکدست شده بود...اینم تجربه من بود دیگه...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #1848
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان چیکار کنم که بلال که درست می کنم سفت نباشه؟
    بلالای بیرون خیلی نرمه ولی من خونه که کباب می کنم هرقدر هم شعله کم باشه بازم سفته...
    فقط وقتی تو مایکروفر می پزم نرم می شه.
    بعد هم اینکه آب نمک رو با چه نسبتی درست کنم و چقدر توش بذارم؟ هر چقدر م که غلیظ درست می کنم بازم اصلا به خورد بلاله نمی ره.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما