نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,833 به 1,840 از 4802
  1. #1833
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36107
    پسند کرده
    54983

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami 2m
    سلام دوستان عزیز من یه سوال فوری دارم .. ابغوره گرفتم حالا صافش کردم.باید بجوشمش یانه . ما همیشه ابغوره اماده میگرفتیم . برا اینه که نمیدونم باید چیکار کنم .خدا خیرتون بده کمکم کنید. ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم
    غیر از جوشاندن قبلا می گذاشتند تو آفتاب تا رنگش تغییر کنه ولی باید یک ماه حدودا باشه

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #1834
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2969
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami 2m
    سلام دوستان عزیز من یه سوال فوری دارم .. ابغوره گرفتم حالا صافش کردم.باید بجوشمش یانه . ما همیشه ابغوره اماده میگرفتیم . برا اینه که نمیدونم باید چیکار کنم .خدا خیرتون بده کمکم کنید. ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم
    معمولا ابغوره رو برا این میجوشونن که لردش ازش جدا شه و بعدا به اصطلاح بچه نزاره و کپک بزنه من ابغوره رو میزارم رو حرارت زیاد بدون اینکه هم بزنم میزارم تا همه لرداش بیاد بالا بعد با یه کفگیر برمیدارم
    در ضمن به نظر من ابغوره رو نباید زیاد جوشوند من یکی از قابلمه هارو اینکارو کردم احساس کردم ترشیش کم شد نسبت به اون یکی قابلمه که کمتر جوشوندم


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #1835
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستم کشک که بصورت خشک بود را خیسانده و حالت مایع بهش داده حالا که آمده استفاده بکند دیده توی کشک یک حالت آرد هم دارد یعنی نمیشه داخل غذا استفاده کرد . مقدارش زیاده اصلا نمیدانه چیکار کند . فکر میکنم از اون کشک ها بود که به صورت تنقلاتی باید خورده میشده نه ؟ رنگش هم قهوه ای شده . خلاصه یک جواب خوشکل بهم بدید لطفا . من که در حد تیم ملی از مامی سایت تعریف کردم جلوی دوستم کم نیارم..... دی
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #1836
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    كشك جامد رو وقتي خيس كني و تبديلش كني به مايع همينجوري ميشه ديگه
    انگار ته نشين شده
    مشكلي نداره يه ذره بجوشونيد و مصرف كنيد مدلش همينجوريه ديگه
    مثل كشك هايي كه از بيرون مي خري نميشه
    يه حالت دون دون پيدا مي كنه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #1837
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    چند تا دستور غذایی با پنیر کممبر میخوام لطفا.
    بجز پنیر سوخاری و سیب زمینی تنوری
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  7. #1838
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36107
    پسند کرده
    54983

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    كشك جامد رو وقتي خيس كني و تبديلش كني به مايع همينجوري ميشه ديگه
    انگار ته نشين شده
    مشكلي نداره يه ذره بجوشونيد و مصرف كنيد مدلش همينجوريه ديگه
    مثل كشك هايي كه از بيرون مي خري نميشه
    يه حالت دون دون پيدا مي كنه
    زیبا جون من کشک از مشهد گرفتم پارسال فکر کنم مال بیرجند بود خیس کردم عین بیرونی ها شد یعنی دون دون نبود و البته خوشمزه تر از بیرونی ها اول بوش منو سمتش کشوند بوی قره قوروت می داد

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #1839
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    موارد استفاده این پنیرها دقیقا چیه ؟ کسی اطلاع داره ؟
    همه میگن جای پنیر پیتزا میشه استفاده کرد ! همین !!!
    پنیر گودا
    پنیر چدار
    پنیر موزارلا
    و ....
    ؟؟

  9. #1840
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    دوستم کشک که بصورت خشک بود را خیسانده و حالت مایع بهش داده حالا که آمده استفاده بکند دیده توی کشک یک حالت آرد هم دارد یعنی نمیشه داخل غذا استفاده کرد . مقدارش زیاده اصلا نمیدانه چیکار کند . فکر میکنم از اون کشک ها بود که به صورت تنقلاتی باید خورده میشده نه ؟ رنگش هم قهوه ای شده . خلاصه یک جواب خوشکل بهم بدید لطفا . من که در حد تیم ملی از مامی سایت تعریف کردم جلوی دوستم کم نیارم..... دی
    خانومی بگو که بریزش توی مخلوط کن و چند دقیقه بزنش تا انسجام پیدا کنه میشه درست مثل کشک های بیرون و اصلآ هم دون دون نمیمونه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما