نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 4802
صفحه 23 از 601 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiva
    نقل قول نوشته اصلی توسط aysal_araz
    سلام خانوما من یک سوال اورژانسی داشتم.ما میخوایم برای محرم امسال عدس پلو بدیم ولی در مورد میزان مواد اطلاع نداریم.تو اینترنت هم هر کس یه چیزی نوشته.ضمنا ما فقط گوشت چرخ کرده،پیاز و کشمش میریزیم.کسی هست که اندازه های دقیق و طرز تهیه را بدونه؟.ممنون میشم.اجر هممون با صاحب این عزا
    مامان من هم هر سال عدس پلو میده. راستش اندازه ها رو دقیق نمی دونم. ولی در مورد موادی که روی عدس پلو میده شامل: کشمش ، کمی زرشک ، هویج خلال شده ، پیاز خلال شده و گوشت هست که هر کدوم رو جدا تفت می ده و در آخر همه رو به جز گوشت با هم مخلوط می کنه. خیلی خوشمزه می شه.
    ما قبلا با این میزان مواد درست کردیم:
    برنج 20 کیلو
    عدس 12 کیلو
    پیاز 5 کیلو
    گوشت چرخکرده 5کیلو
    کشمش 2کیلو

    با این که برای سلامتی مفید نیست اما اگر با روغن جامد غذاتون رو درست کنید طعمش خیلی خوب میشه.زیره آسیاب و پودر شده هم اگر لابلای برنج بریزید حسابی غذا رو خوش طعم و عطر می کنه.گوشت رو هم بدون روغن کمی تفت بدید تا آبش کشیده بشه و گلوله هم نشه بعد روغن رو بهش اضافه کنید.
    پیشاپیش قبول باشه.دعا کنید نذری ما هم خوب بشه

    لینک نذری با قندازه های دقیق
    http://www.mamisite.com/forum/viewto...727054#p727054
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها جون من یکماه پیش واسه ی مهمونی کره طعم دار درس کردم با جعفری و شوید خشک اضافه اش رو توی ظرف در دار تو یخچال گذاشتم امروز دیدم که همش کپک زده ریختم دور باید اضافه اش رو کجا نگه دارم؟تو فریزر ؟ اخه فریزرم کوچیکه و تقریبا همه مواد تو دل هم هستن ترسیدم بوی گوشت ومرغ بگیره.میشه لطفا راهنماییم کنین.مرسی
    دوست عزیز همونطور که خودت گفتی باید داخل فریزر میزاشتی بهعلت داشتن سبزی تو یخچال کپک میزنه کره هم زود بوی مواد دیگه رو به خودش میگیره البته میتونستی داخل چندتا کیسه فریزر بزاری و داخل ظرفدردار ولی بهترین کار اینه درحجم کم درست کنی


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #179
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aramesh
    يه سوال داشتم دوستان
    من باقالي خشك خريدم و گذاشتم دو روز خيس خورد. بعد تو قابلمه پخت. ولي پوستش به گوشتش چسبيده بود. اصلا مثل بيروني*ها نشد!
    كسي ميدونه قلق كار كجاست؟
    مریم جون اینطور که من شنیدم و همیشه درست کردم باقلا خشک رو باید توی زودپز درست کنی.وقتی باقلا پخت و آبش کم شد من کمی سرکه گلپر نمک و فلفل سیاه بهش میزنم و میزارم بازم15 دقیقه ای بپزه تا مزه ها به خورد باقلا برن
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    چجوری میشه تلخی قرمه سبزی رو که بر اثر لیمو عمانی تلخ شده گرفت؟ من هسته های لیمو رو هم گرفته بودم. اما تلخ شد
    چیکار باید بکنم؟
    تلخی ممکنه دودلیل داشته باشه، سرخ کردن سبزی با ادویه جات به مدت طولانی یا لیمو عمانی.. لیموهارو باید قبل از اینکه داخل قابلمه انداخت نیم ساعت در آب جوش انداخت تا تلخی پوستشون رو پس بدهند. بعد هم یک سوراخ کوچک درشون ایجاد کرد و در قابلمه انداخت.
    ضمن اینکه تعداد زیادی لیمو هم نباید در غذا ریخت.

    اگر هرکاری میکنید بازهم تلخ میشه بهتره که لیموهاتون رو عوض کنید یا از لیموی پاک شده (پره های لیمو) استفاده کنید

    برای گرفتن تلخی فعلیش، اگر مقدار خیلی کمی شکر بزنید میتونه کمکتون کنه.. مثلا در حد نصف قاشق چای خوری
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها در مورد لاستیکی شدن قارچ پرسیده بودین؟

    من همیشه قارچ سفید و ریز میخرم واسه فریزر...ورق نازک میبرم و کمی آبلیمو میزنم ...خیلی خوب میشه

    یه وقتایی هم که حوصله دارم خشک میکنم ...که از اونم راضیم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    32

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای با تجربه یه سوال تخصصی داشتم راجع پخت گوشت،من وقتی گوشت فیمه ای میریزم تو قابلمه تفت بخوره،آب گوشتازش جدا میشه و تو خورش پخش میشه،یه چیزی شبیه جنس کف وبد منظره اس!همه جوره گوشتو امتحان کردم،یخ زده،نیمه باز شده،کاملا یخ زدایی شده حتی برا امتحان موقع تفت در ظرفم گذاشتم ولی نشده...کممممممک

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    دوست عزیز کف گوشت را باید جدا کنی بریزی دور

    الهام جان میشه بگی چطوری قارچ را خشک می کنی؟

    برای فریز کردنش همین جوری بهش آبلیمو می زنی ؟ چقدر؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti
    هنگامه جان کف نیست،کف وقتی ایجاد میشه که روی گوشت آب بریزی،دقیقا آب گوشته.اگه دقت کنی نوشتم از جنس کف..

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ
    دوستان من و خواهرم برای اولین بار رنگ خوراکی ویلتون خریدیم ...

    چند تا سوال دارم ...
    از کجا متوجه شم اصل هست یا نه ؟؟
    چه ضرر هایی برای انسان دارن این رنگا ؟؟

    مممنونم از همگیتون ...

    صبا جونم باز هم تا اساتید بیان من در حد اطلاعات خودم واسط میگم که
    مطمئنا این رنگها واسه بدن شاید حتی خیلی کم اما مضر خواهد بود ولی رنگهای ویلتون چون خیلی غلیظ هست ، خیلی کم مصرف میشه و گاهی یک ذره خیلی کم به رنگ دلخواه میرسونت ...... اما در صورت اصل بودن که من از اینش اطلاعی ندارم.........
    [/quote]
    صبا جون تا اونجایی که من می دونم اصلش وقتی درشو باز کنی یه پلمپ داره که روش خارجکی نوشته شده ولی فرعیاش رو پلمپش نوشته ای نداره[/quote]
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #184
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط الطا
    بچه هاجونی معنی این چیه؟
    روغن خوراکی سرخ کردنی
    منظورش اینه که هم خوراکی هم سرخ کردنی یا اینکه نه فقط سرخ کردنی؟
    یعنی مخصوص سرخ کردن
    روغن های غیر سرخکردنی روش نوشته مخصوص پخت و پز و سالاد


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 23 از 601 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما