نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,785 به 1,792 از 4808
  1. #1785
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    جدی میگییین خاچ به سرم میخواستم وردارم لوبیاهارو بریزم روشو یه ساعت تو زودپز بپزمش خوب شد نکردم این کارو هاااا...یعنی کلا نمیشه قلمو تو زودپز پخت حتما باید رو شعله به مدت زیاد بجوشه؟؟؟؟
    هه.خیلی باحال میشد!!!
    عزیزم من همیشه تو دیگ مسی میندازم و درش را هم میبندم و رو پایه میگدارم با شعله پخش کن!!! از شب تا صبح!
    اما فکر کنم زهرا سادات یه روشی یاد دادن که بهتره خودش بیاد تکمیلش کنه.توی فر میگذاشتنش!!!

    تو زودپز هم میشه گذاشت.اما بهتره با شعله کم باشه.ولی باز هم مدت زمان میخواد مثل قورمه سبزی که باید جا بیوفته!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #1786
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site
    دوستان میشه دستور تهیه ساندویچ مغز گوسفند رو بگین. خوشمزه ترین دستورشو.باید بپزم یا سرخ کنم؟
    هر چی تو سایت گشتم نبود که نبود!
    اون موقع ها که رژیم نداشتم این خوراک خوشمزه رو اینجوری میپختم ...مغز رو اول میشوریم طوری که له نشه بعد با ی دونه پیاز و نمک و زردچوبه میپزیم الان دقیق یادم نیست چقدر طوال میکشه اما طولانی نیست بعد که پخت از اب بیرون میاریم میزاریم سرد شه پوستش رو میگیریم و خوردش میکنیم من ساندویچش رو با کلم سفید و خیار شور درس میکردم خیلی ساده و خوشمزه و پر کالریییی راستی فلفل سیاه یادت نره..دیدم که بعضیها بعد از پختن سرخ هم میکنن اما به نظرم خیلی چرب میشه میتونی یکم اب لیمو ترش هم رومغز بچکونی
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #1787
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستای هنرمند مامی سایتی من دو تا سوال دارم نمی دانم اینجا باید مطرح کنم یا نه ..
    1- این لقمه های کوچک که با نان تست درست می شود یا همان کاناپ اگر برای مهمانی بخواهم درست کنم از چند ساعت قبل می شود درست کرد که نانش خمیر نشود ؟؟
    2- اسنک را وقتی درست می کنیم از چند ساعت قبل موقع سرو باید گرم کنیم ؟؟ و داخل فر بگذاریم خشک نمی شود؟؟؟ ممنون از راهنماییهایتان
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  5. #1788
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46948
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها یه سوال تابلو
    من همیشه سیرداغ اماده میگرفتم این دفعه که رفتم گفت دیگه نمیزنیم
    منم واسه آش رشته خودم ریز کردم باریک باریک و سرخ کردم.خوب کرانچی شده ولی تلخ شده
    چرا؟؟؟؟؟
    نگین که باید بریزمشون دور
    قیمه احتمالا :-x
     

  6. #1789
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom
    بچه ها یه سوال تابلو
    من همیشه سیرداغ اماده میگرفتم این دفعه که رفتم گفت دیگه نمیزنیم
    منم واسه آش رشته خودم ریز کردم باریک باریک و سرخ کردم.خوب کرانچی شده ولی تلخ شده
    چرا؟؟؟؟؟
    نگین که باید بریزمشون دور
    خانمی تا اون جایی که من می دانم سیرت را خیلی سرخ کردی سیر خیلی حساس است باید سیرها داخل یک شیرداغ کن با روغن زیاد روی حرارت کم بگذاری و بالا سرش بایستی و تند تند هم بزنی که یکدست سرخ شود و اصلا نباید خیلی قهوها ی بشود و همین که تغییر رنگ داد و از خامی در امد سریع داخل صافی بریز که روغن از سیر جدا شود چون اگر از روی حرارت برداری و کنار بگذاری روغن داغ و باز سیر تغییر رنگ می دهد و در ضمن بهم می چسبد. البته این تجربیات من بود
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  7. #1790
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانوما

    من ژله موزاییکی درست کردم برای اولین بار. اول ژله پایه که شیر و خامه و ژلاتین بود رو ریختم تو فالب بعدم خورده ژله ها رو. اما خورده ها همه روی قالب جمع شده بود یعنی جوریکه وقتی برگردوندم همه اش زیرش بود. مثل مال شماها توی تمام ژله قاطی نبود. اشکال کارم کجا بوده؟

  8. #1791
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom
    بچه ها یه سوال تابلو
    من همیشه سیرداغ اماده میگرفتم این دفعه که رفتم گفت دیگه نمیزنیم
    منم واسه آش رشته خودم ریز کردم باریک باریک و سرخ کردم.خوب کرانچی شده ولی تلخ شده
    چرا؟؟؟؟؟
    نگین که باید بریزمشون دور


    خانومی زیادی سرخشون کردی متاسفانه باید بریزیشون دور , سیرها کمی که طلایی بشن کافیه

  9. #1792
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran80
    سلام خانوما

    من ژله موزاییکی درست کردم برای اولین بار. اول ژله پایه که شیر و خامه و ژلاتین بود رو ریختم تو فالب بعدم خورده ژله ها رو. اما خورده ها همه روی قالب جمع شده بود یعنی جوریکه وقتی برگردوندم همه اش زیرش بود. مثل مال شماها توی تمام ژله قاطی نبود. اشکال کارم کجا بوده؟


    پایه شیر باید به غلظت سفیده تخم مرغ برسه بعد خرده ها رو قاطیش کنی .. من واسه اینکه قشنگگگ تر شه بیرون توی یه ظرف با هم قاطیشون میکنم و اونوقت میریزم توی قالبم .

    *
    *
    *


    راستی زیبا جون خرده شیشه هات خیلی تمیز و یکدست بود بیا فوت کوزه گریت رو بگو
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما