نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,777 به 1,784 از 4808
  1. #1777
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای هنرمند سلام
    من مغز کرفس خیلی دوست دارم. اینکه بصورت خام تو سالاد بخورم. اما نمیدونم با ساقه های بزرگتر و سفت ترش چی کار کنم. خیلی تو فریزر دارم و نمیتونم فریز کنم. چی کارشون کنم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1778
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    خانومای هنرمند سلام
    من مغز کرفس خیلی دوست دارم. اینکه بصورت خام تو سالاد بخورم. اما نمیدونم با ساقه های بزرگتر و سفت ترش چی کار کنم. خیلی تو فریزر دارم و نمیتونم فریز کنم. چی کارشون کنم؟
    مغز کرفس کلا ویتامین های کمتری نسبت به ساقه های بیرونی داره چون در معرض نور خورشید نبوده ....

    ساقه های بزرگتر رو من رنده میکنم برای سالاد خیلی خوش طعم هستن
    برای ترشی یا سالاد شور هم میتونی ازشون استفاده کنی ....

  4. #1779
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان میشه دستور تهیه ساندویچ مغز گوسفند رو بگین. خوشمزه ترین دستورشو.باید بپزم یا سرخ کنم؟
    هر چی تو سایت گشتم نبود که نبود!

  5. #1780
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    خانومای هنرمند سلام
    من مغز کرفس خیلی دوست دارم. اینکه بصورت خام تو سالاد بخورم. اما نمیدونم با ساقه های بزرگتر و سفت ترش چی کار کنم. خیلی تو فریزر دارم و نمیتونم فریز کنم. چی کارشون کنم؟
    آبشو بگير و بخور
    ميتوني وقتي مرغ و گوشت مي پزي چند تا ساقه بندازي كنارش كه بوي اونارو بگيره
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #1781
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستای عزیز برای اولین بار قلم خریدیم ولی نمیدونم تو چه غذاهایی میشه ازش استفاده کرد به تیکه های کوچیک تقسیم شده...یادمه که بچه بودم مامانم چن باری تو خوراک لوبیا قلم ریخته بود ولی نیییدونم که چطوری باید بپزم؟!!!از همون اولش لوبیا و قلمو بریزم توی زودپز آیا؟؟؟یا جدا باید بپزمش...ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #1782
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    54

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    دوستای عزیز برای اولین بار قلم خریدیم ولی نمیدونم تو چه غذاهایی میشه ازش استفاده کرد به تیکه های کوچیک تقسیم شده...یادمه که بچه بودم مامانم چن باری تو خوراک لوبیا قلم ریخته بود ولی نیییدونم که چطوری باید بپزم؟!!!از همون اولش لوبیا و قلمو بریزم توی زودپز آیا؟؟؟یا جدا باید بپزمش...ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان...


    نههههههههههههههههه زهرا
    قلم رو با اب و پیاز درسته فراوون و کمی زردچوبه بذار چندین ساعت بجوشه تا قشنگ بپزه و مغز تو استخونها بیاد بیرون
    بعد بذار کنار سر شه پیازارو چدا کن ..استخونارو هم در بیار و با ته قاشق چایخوری مغزای باقی مونده رو خارج کن و برگردون تو قابلمه
    که اب قلم هست
    بعد میتونی فریز کن قسمت قسمت هر دفعه استفاده کنی
    تو انواع سوپ و اش رشته و خوراک لوبیا و عدسی و اینا میتونی استفاده
    خیلییییییییییییی هم عالییییییییییییییییی
    اگه خیلی جرب بود میتونی چربیشو برداری بعد سرد شدن و بستن
    مجــــازی هستیم امــــا
    دلمــــــان مجازی نــــیست
    ××× میشکند ×××
    حواست به تایــــپ کردنت باشــــد!

  8. #1783
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    دوستای عزیز برای اولین بار قلم خریدیم ولی نمیدونم تو چه غذاهایی میشه ازش استفاده کرد به تیکه های کوچیک تقسیم شده...یادمه که بچه بودم مامانم چن باری تو خوراک لوبیا قلم ریخته بود ولی نیییدونم که چطوری باید بپزم؟!!!از همون اولش لوبیا و قلمو بریزم توی زودپز آیا؟؟؟یا جدا باید بپزمش...ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان...
    من طولانی صحبت نکنم
    تهمین درست گفت
    مامان من از شب تا صب میجوشه قلمو . خوب زرمقش در میاد
    بعد میذاره بسته بشه
    بسته بندیش میکنه و فریز میکنه
    تو قورمه سبزی و سوپ جو خیلی جوابمیده
    امتحان کن
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  9. #1784
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    جدی میگییین خاچ به سرم میخواستم وردارم لوبیاهارو بریزم روشو یه ساعت تو زودپز بپزمش خوب شد نکردم این کارو هاااا...یعنی کلا نمیشه قلمو تو زودپز پخت حتما باید رو شعله به مدت زیاد بجوشه؟؟؟؟
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما