نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5110Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 4807
صفحه 22 از 601 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  1. #169
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=s.t.j]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "yasmina_queen":38rw753j
    سلام. من خورشت قيمم تلخ شده اين دفعه فكر مي كنيد دليلش چي مي تونه باشه؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد .
    منم بيشتر مواقع خورشتهام طعم تلخي دارند .من اصلا ليمو نميريزم شايد از روش سرخ كردن گوشتم باشه ميشه يكي خوب توضيح بده كه چيكار ميكنه و چه جوري گوشت رو ميپزه
    آخه بدبختي منكه يكي دو تا نيست ,گوشتهام هم خيلي دير ميپزند.چقدر گوشت رو بايد تفت داد و موقع تفت دادن چه چيزي بايد اضافه كرد؟؟؟[/quote:38rw753j]

    دوست عزیزم گوشت اگه با حرارت زیاد بپزه به دلیل پروتئین زیادی که داره سفت میشه و خودشو جمع میکنه، بنابراین خورشتهای با گوشت رو نباید با آب اولیه ی جوش پخت باید آب سرد اضافه کنید و همچنین با حرارت کم و زمان طولانی بپزید ، دیگه این مشکل براتون پیش نمیاد ، از طرفی دلیل تفت اولیه ی گوشت توی روغن یا پیاز داغ اینه که به گوشت شوک حرارتی وارد شه و خودشو یکم جمع کنه و مواد مغذی رو تو خودش حفظ کنه و همه رو به آب خورشت نده، نکته ی دیگه واسه سفت نشدن گوشت اینه که اگه زمان پخت کامل گوشت رو 3 ساعت در نظر بگیریم شما باید تو ساعت دوم نمک و ترشیجات مثل لیمو رو اضافه کنید و از اول پخت به گوشت نمک و لیمو نزنید

    در مورد تلخ شدنم راستش اطلاعاتی ندارم چون تا حالا برام پیش نیومده، من تو قیمه همیشه آبِ لیمو ترش تازه میریزم!
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    من گوشت رو با ادويه جاتم زياد تفت ميدم تا بوي زخم نده ميتونه دليل دير پختن و تلخيش اين باشه؟؟؟؟
    عزیزم بذار رنگ گوشتت برگرده بعد ادویه جات بزن تا بعد از اضافه کردنشون چند تا تاب بیشتر نخوره، علت تلخی این میتونه باشه ، اما دیرپز شدن اوناییه که بالا گفتم، منم از بوی گوشت بدم میاد و مطمئنا با پیاز و ادویه بیشتر تفت میدم گوشتو اما بد نمیشه ، نذار ادویه ها بسوزه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو
    اگه ادویه وقتی زیاد تفت بخوره تلخ می شهادویه رو باید فقط یکی دو الی سه دقیقه با گوشت تفت بدید اونم با حرارت ملایم
    پیاز هم اگه خیلی سرخ بشه طعم تلخی میده
    درسته پیاز هم باید در حد کمی طلایی بشه تا هم تلخ نشه هم اینکه به خورشت لعاب بده

  5. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=yasmina_queen]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "yasmina_queen":1qlhqny6
    سلام. من خورشت قيمم تلخ شده اين دفعه فكر مي كنيد دليلش چي مي تونه باشه؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد .
    آخه مي دونيد چي شده!!!!!
    من پيازم تموم شده بود بيرونم بارون بود تنيليم اومد برم از پياز سرخ كرده استفاده كردم . گوشتمو كه با لپه گذاشتم بپزه در آوردمو با پياز سرخ كرده تفت دادم فكر كنم خيلي تفت دادم كه مثلا بوي گوشتمو بگيره.......
    بعدا براي گرفتن تلخيش يكم از همون پياز سرخ كرده رو بدون تفت ريختم تو خورشت كه شايد يكم شيرين بشه و تلخيش بره كه البته بهتر شدو آقاي همسر گفت كه يه كوچولو مزه تلخي ميده.
    اما دفعه هاي پيش كه با پياز سرخ نكرده درست كردم اينطور نشده بود اما يه چيزه ديگه هم هست... من وقتي ليمو عمانيامو انداختم بعد ازچند دقيقه كه حس كردم نرم شده با قاشق به ديواره قابلمه فشار دادم كه يكم ترشيش بياد بيرون امكانش هست از اينم باشه؟؟؟؟[/quote:1qlhqny6]


    لیمو رو اصلا نباید له کنی .پوست لیمو طعم تلخی داره .برای همین خورشتت رو تلخ میکنه.

    دوست گلم من هم تجربه ی خودم رو بهت میگم. گوشتت اگر موقع تفت آب بندازه دیرتر میپزه پس سعی کن حرات غذات طوری باشه که گوشتت از خودش آب نندازه.بعد از سرخ شدن هم آب ولرم اضافه کن به غذات . ادویه ات رو با حرارت ملایم سرخ کن وسعی کن کمترین زمان روببره .....ادویه زیاد نریز چون همون باعث بدتر شدن طعم خورشت واز همه مهمتر بدرنگ شدن خورشتت میشه. رب هم تو خورشت قیمه خیلی مهمه ..........دقت کن رنگ رب روشن باشه وتیره نباشه ربهایی که از زمان تولیدشون مدتی گذشته رنگشون کم کم تیره میشه که تو طعم غذا ورنگ اون سهم مهمی داره. سعی کن پیازت روزیاد سرخ نکنی نازک نازک خلال کن وبذار توظرف سبک بشه وبعد کمی روغن بهش بزن. اگر دیدی پیازت یکدست سرخ نمیشه زیرش رو کم کن ویه کوچولو آب بریز توش وهم بزن رنگ پیازت میشه یکدست وعسلی .
    درمورد سرخ کردن لپه هم دقت کنین که باعث میشه لپه زمان پخت از هم وا نشه وله نشه . اون رو هم زیاد تفت ندین چون اگر این کار مدتش ززیاد بشه باعث میشه تا لپه دیرپز هم بشه. کلا مواد خورشتتون رو زیاد تفت ندین چون از مقدار مواد غذایی اون کم میشه.

    درمورد زمان پخت خورشت هم من تو تلوزیون دیدم که کارشناس تغذیه میگفت برای اینکه مواد غذایی ارزش خودشون رو بیشتر حفظ کنند باید مدت زمان پخت رو کم کنیم. وتاکید داشت که درصورت امکان از زودپز برای طبخ استفاده بشه تا روش سنتی صبح زود بار گذاشتن غذا..من از هر دو روش استفاده میکنم. هرکدوم محسنات خودش رو داره.
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    من گوشت رو با ادويه جاتم زياد تفت ميدم تا بوي زخم نده ميتونه دليل دير پختن و تلخيش اين باشه؟؟؟؟
    دوست عزیز می تونه دلیل دیر پز شدن باشه
    ولی دلیل تلخی در صورتی میتونه باشه که پودر لیمو عمانی هم با ادویه مخلوط باشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    من دو تا سوال دارم :
    1 - ديروز برنج به مقدار دوازده پيمانه درست كردم يه قابلمه بزرگ شد ولي متاسفانه موقع دم كردن به اصطلاع دم بالا نميداد وقتي زيرش رو زياد ميكردم بوي سوختي ته ديگش بلند ميشد و كم هم كه ميكردم اصلا بخار نميكرد خلاصه نفهميدم علت چي بوده ؟ البته يه حدس ميزنم اينكه برنجم رو موقعي كه آبكش كردم آب سرد روش ريختم و شستمش بعد ريختم تو قابلمه . ميتونه اين علتش باشه؟

    2 - از سس سويا تو چه غذاهايي ميشه استفاده كرد ؟

    شیدا جون علت اصلی همینیه که خودت گفتی شما دمای برنج رو با آب سرد اوردی پایین تابیاد به دمای قبلیش برسه زمان میبره که اینجا یا باید زیرش رو زیاد کنی که میسوزه واگر هم کم باشه دم بالا نمیده . همیشه موقع دم کردن اگر دیدی که واجبه شوری برنجت گرفته بشه از آب ولرم استفاده کن وبعد از اون هم زیر دیگت رو متوسط کم بذار وکمی آب وروغن رو گاز گرم کن وروی برنجت بده دقت کن زیاد آب نریزی که باز برنجت شفته بشه .همیشه تو برنج مجلسی ومهمونی باید یه کم زودتر برنج رو آبکش کرد. مورد دیگه هم اگر جایی که برنج رو برای دم کردن میذاری سردباشه برنج دم بالا نمیده . بعضی وقتها که مهمون داریم وروگاز خونه نمیشه برنج رو درست کرد یا تو حیاط یا تو تراس گاز بزرگ میذاریم که اگر هوای اطرافش سرد باشه برنج دم بالا نمیده وخراب میشه.
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiva
    میشه یکی فرق پودر سوخاری با آرد سوخاری رو بگه؟ موارد استفاده هر کدوم چی هست؟
    منبع : ویکی پدیا

    پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان*های حجیم تهیه می شود. این نان*ها به شکلی در برابر گرما قرار می گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود.[۱] اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. در واقع، نان*های تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز می گردند و مجددا در فر قرار می گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند دربارهٔ نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.[۱]


    برای آماده سازی آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست.[
    سالادوسبزیجات
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *مارال*
    سلام خدمت خانومای هنرمند و کدبانو
    من یه سئوال دارم
    توی خورش مرغ هویجا رو باچی خلال می کنید که خوب می پزن؟ چجوری می پزین و آماده می کنین برای کنار مرغ؟
    مرسی

    من برای کنار مرغ هویج ها را یا خلال میکنم ویا قالب میزنم وبا اب وشکر وآبلیمو میپزم وبعد کنار مرغ قرار میدم .البته میذارم تا اب اون کاملا کشیده بشه اگه دوست داشتید میتونید کمی هم زعفران بهش بزنین.بعضی وقتها هم با مقداری کره فقط تفت میدم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

صفحه 22 از 601 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما