نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,713 به 1,720 از 4808
  1. #1713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مهدیار جون
    یک چیز دیگه هم من بگم برای اینکه بتونید دونه های بلال رو راحتتر ازش جدا کنید از پاشنه کش استفاده کنید خیلی راحت ازش جدا میشه بعد هم فریز کنید

    زهرا جان منظورت از نیمه آماده چی هستش؟
    ذرت را نیم پز میکنن
    ولی توی کنسرو نیست
    کیلویی میفروشن خیلی کیفیتش خوب هستش من خیلی استفاده میکنم
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  2. #1714
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=zahra6212]
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    نقل قول نوشته اصلی توسط "-زيبا":3oufwe4v
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سلام دوستان هنرمند

    من یه مشکلی تو پخت ماکارانی دارم
    ماکارانی هام یه کم خیسن! ینی مثل ماکارانی دیگران کاملا خشک نیست
    من ماکارانی رو طبق دستور روش میذارم میپزه و بعد آبکش میکنم.
    سسش هم معمولا سویا و قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای با رب فراوونه. آبی به سسش اضافه نمی کنم فقط سویا رو تو آب خیس میکنم و بعد بدون روغن میذارم تا آبش خوب کشیده شه. سسش رو هم خوب میذارم بمونه تو آتییش که آبش کشیده شه
    یک ساعت هم میذارم برای دم. نمیدونم این خیس بودن از کجاست
    نمیدونم به خاطر استفاده از قارچ و فلفله که آب میان بافتی دارن
    ضمنا من کلا برای دم کردن برنج و ماکارانی و اینها دم کنی نمیذارم. اقای طاهری تو برنامه به خانه برمیگردیم میگفت که نیازی نیس. شایدم به خاطر اینه. نه؟
    هيچ وقت ماكاروني رو دم نكنيد. شاخص گليسميك اون بالا ميره در صورت دم كردن
    هميشه طبق دستور روي بسته بعد از آبكش كردن سس دلخواهتون رو بهش اضافه كنيد و مصرف كنيد.
    خیس بودنش باعث طعم بدش میشه؟ یا نه؟؟؟ اگه نه که بیخیالش شو:) خوشگلتر هم هست:)
    اگه آره 1 بار بدون قارچ درست کن ... ولی فکر نکنم مال اون باشه ... مال دمکنی هم نیست چون من اصلا دمکنی استفاده نمیکنم!

    نه اصلا بدمزه نیست فقط خیسه! من بیخیالشم اما همسرم مدام میگه چرا ماراکارنی هات خیسه؟ مثل ماکارونی مامانم نیست مادرشوهرم فقط گوشت چرخ کرده توش میزنه. ربم خیلی کم میزنه.. ماکارانی هاش سفیده.


    زیبا جان همسرم اونجوری دوست نداره![/quote:3oufwe4v]

    ماكاروني هاي منم بعضي وقتها اينطوري ميشه يعني يه حالتي صداي فلچ فلچ ميده رو هم سر ميخوره !
    ولي گاهي وقتها هم نميشه. من كه دليلي براش پيدا نكردم فكر كنم به جنس ماكاروني بستگي داشته باشه.


  3. #1715

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دو سه هفته پیش خیارشور درست کردم دور از جونتون تند شده مثل آتیشششششش
    فلفل چرخ کرده فریزری داشتم از اون ریختم توش... چون چرخ شده بود حسابی تندیش دراومده
    به نظرتون میشه کاریش کرد که قابل خوردن بشه؟!!
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  4. #1716
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    پوپو جان ابش رو یه دور عوض کن. با ابجوش و نمک کمتر و سبزیجات معطر بیشتر اینبار درست کن و صد البته بدون فلفل. ایشالله که درست میشه. نمک رو هم کم بریز که هم شورتر نشن هم وقتی اب داره مزه ی خیارشورا رو به خودش میگیره خیارات بیمزه نشن
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #1717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها من مقداری لوبیا قرمز خیلی دیر پز دارم...میخواستم ازشون جوونه درس کنم که اصلا نشد..4 ساعت داره میپزه دو روز هم خیس خورده بازم سفته...تو قابلمه پختم.
    ( در واقع تو قابلمه نپختممم )راهی به جز زودپز داره؟اخه زودپزم خیلی بزرگه واسه دونفر ...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #1718
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8262
    پسند کرده
    7857

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها من مقداری لوبیا قرمز خیلی دیر پز دارم...میخواستم ازشون جوونه درس کنم که اصلا نشد..4 ساعت داره میپزه دو روز هم خیس خورده بازم سفته...تو قابلمه پختم.
    ( در واقع تو قابلمه نپختممم )راهی به جز زودپز داره؟اخه زودپزم خیلی بزرگه واسه دونفر ...
    آیدا جون از شب قبل توی آب بزار خیس بخورده یکم جوش شیرین هم بریز توی آبش فردا آب روشو خالی کن و خوب بشورش بعد توی دیگ معمولی با آب تسویه شده یا آب معدنی بپز له له میشه .
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #1719
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تو قلب همسری
    نوشته ها
    520
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    765

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها من مقداری لوبیا قرمز خیلی دیر پز دارم...میخواستم ازشون جوونه درس کنم که اصلا نشد..4 ساعت داره میپزه دو روز هم خیس خورده بازم سفته...تو قابلمه پختم.
    ( در واقع تو قابلمه نپختممم )راهی به جز زودپز داره؟اخه زودپزم خیلی بزرگه واسه دونفر ...
    آیدا جون از شب قبل توی آب بزار خیس بخورده یکم جوش شیرین هم بریز توی آبش فردا آب روشو خالی کن و خوب بشورش بعد توی دیگ معمولی با آب تسویه شده یا آب معدنی بپز له له میشه .

    آیدا جون همون طور که مامان بانو عزیز گفتن برای اینکه سبزی ها و حبوبات زودتر از حد معمول بپزه مقدار بسیار کم میشه از جوش شیرین استفاده کرد البته من یادمه که یک جایی که این مطلب رو خونده بودم نوشته بود داخل همون آبی که میپزه جوش شیرین بریزید

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  8. #1720
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    فقط مواظب باشید زیاد جوش شیرین نزنید
    من یه بار یه قاشق غذا خوری به حدود نیم کیلو نخود دیرپز زدم یه چیزی در حد حلیم تحویل گرفتم
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما