نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,705 به 1,712 از 4802
  1. #1705
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=aram_khp]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "-زيبا":1fwti130
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سلام دوستان هنرمند

    من یه مشکلی تو پخت ماکارانی دارم
    ماکارانی هام یه کم خیسن! ینی مثل ماکارانی دیگران کاملا خشک نیست
    من ماکارانی رو طبق دستور روش میذارم میپزه و بعد آبکش میکنم.
    سسش هم معمولا سویا و قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای با رب فراوونه. آبی به سسش اضافه نمی کنم فقط سویا رو تو آب خیس میکنم و بعد بدون روغن میذارم تا آبش خوب کشیده شه. سسش رو هم خوب میذارم بمونه تو آتییش که آبش کشیده شه
    یک ساعت هم میذارم برای دم. نمیدونم این خیس بودن از کجاست
    نمیدونم به خاطر استفاده از قارچ و فلفله که آب میان بافتی دارن
    ضمنا من کلا برای دم کردن برنج و ماکارانی و اینها دم کنی نمیذارم. اقای طاهری تو برنامه به خانه برمیگردیم میگفت که نیازی نیس. شایدم به خاطر اینه. نه؟
    هيچ وقت ماكاروني رو دم نكنيد. شاخص گليسميك اون بالا ميره در صورت دم كردن
    هميشه طبق دستور روي بسته بعد از آبكش كردن سس دلخواهتون رو بهش اضافه كنيد و مصرف كنيد.
    خیس بودنش باعث طعم بدش میشه؟ یا نه؟؟؟ اگه نه که بیخیالش شو:) خوشگلتر هم هست:)
    اگه آره 1 بار بدون قارچ درست کن ... ولی فکر نکنم مال اون باشه ... مال دمکنی هم نیست چون من اصلا دمکنی استفاده نمیکنم![/quote:1fwti130]


    نه اصلا بدمزه نیست فقط خیسه! من بیخیالشم اما همسرم مدام میگه چرا ماراکارنی هات خیسه؟ مثل ماکارونی مامانم نیست مادرشوهرم فقط گوشت چرخ کرده توش میزنه. ربم خیلی کم میزنه.. ماکارانی هاش سفیده.


    زیبا جان همسرم اونجوری دوست نداره!

  2. #1706
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من تا حالا ذرت فریز نکردم ولی این بار میخام برای سالاد یا حتی برنج استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری فریز کنم

    ممنون میشم راهنماییم کنید...

  3. #1707
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط قاصدک خاموش
    من تا حالا ذرت فریز نکردم ولی این بار میخام برای سالاد یا حتی برنج استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری فریز کنم

    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    خانومی ذرت و ترجیحا داخل زودپز بذار بپزه اگه خواستی شیرین تر باشه کمی شکر بزن بعد که خنک شد فریز کن همین خوبم میمونه
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  4. #1708
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=الیشکا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "قاصدک خاموش":3m6xq5uf
    من تا حالا ذرت فریز نکردم ولی این بار میخام برای سالاد یا حتی برنج استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری فریز کنم

    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    خانومی ذرت و ترجیحا داخل زودپز بذار بپزه اگه خواستی شیرین تر باشه کمی شکر بزن بعد که خنک شد فریز کن همین خوبم میمونه[/quote:3m6xq5uf]

    از این نیمه اماده ها تو تره بار هست بگیر فریز کن نیاز به هیچ کاری نداره من تو همه چی میریزم عالیه
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  5. #1709
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط قاصدک خاموش
    من تا حالا ذرت فریز نکردم ولی این بار میخام برای سالاد یا حتی برنج استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری فریز کنم

    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    من بخار پز میکنم بعد فریز میکنم هیچی هم بهش اضافه نمیکنم

  6. #1710
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1558
    پسند کرده
    4642

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=پرشیا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "قاصدک خاموش":24o8dwic
    من تا حالا ذرت فریز نکردم ولی این بار میخام برای سالاد یا حتی برنج استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری فریز کنم

    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    من بخار پز میکنم بعد فریز میکنم هیچی هم بهش اضافه نمیکنم[/quote:24o8dwic]

    دوستان من فصل بلال که میشه خود بلال درسته را با چاقو تکه تکه میکنم مثلا اندازه 5 سانتی بعد داخل بسته بندی تو فریزر میزارم اون وقت توع مرغ - خوراک گاهی چند تا میزارم می پزه خیلی خوشمزه میشه
    گاهی هم خود بلالهای تکه شده را بخار پز می کنم واقعا عالی میشه شمام امتحان کنین
    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  7. #1711
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تو قلب همسری
    نوشته ها
    520
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    765

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یک چیز دیگه هم من بگم برای اینکه بتونید دونه های بلال رو راحتتر ازش جدا کنید از پاشنه کش استفاده کنید خیلی راحت ازش جدا میشه بعد هم فریز کنید

    زهرا جان منظورت از نیمه آماده چی هستش؟

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  8. #1712
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    فهیمه جون پاشنه کش رو چه جوری واسه دون کردن بلال استفاده کنم؟
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما