نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,697 به 1,704 از 4802
  1. #1697
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=fafa2]
    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    نقل قول نوشته اصلی توسط "کاترینا 2012":2e51p8dk
    سلام،
    یه سوال!! من 4-5 ماه پیش مربا آلبالو درست کرده بودم با آلبالو فریزری! مربا خورده شده اما شربتش که مونده شکرک زده و قابل استفاده نیست.
    باید بریزم دور یا راهی داره بازیافتش کنم؟؟!! آخه حیفه، خوشمزه شده بود... :(
    چرا بريزي دور؟*
    آب بريز روش و دوباره بزار روي حرارت
    يه كوچولو آبليمو يا جوهر ليمو بريز داخلش و دوباره كه قوام اومد بعنوان شربت توي اين روزاي گرم مصرفش كن
    میتونی بگذاری تو یخ زدایی ماکروویو.من مرباهامو با همون شیشه میگذارم یا عسل شکرک زده را![/quote:2e51p8dk]



    عزیزم ظرف حاوی شربت آلبالو رو بذار تویه ظرفی که از آب گرم پر شده
    من اینکارو واسه مربای شکرک شده و عسل شکرک شده امتحان کردم جواب داده
    آینده کتابی است که امروز می نویسی پس چیزی بنویس که فردا از خواندن آن لذت ببری... !

  2. #1698
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=مامی غزال][quote="باربی":vdvjroq8][quote="مامی غزال":vdvjroq8]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فاطیما 361":vdvjroq8
    سلام خانمای کدبانو کسی اینجا دستور تهیه غذای چینی رو که تو فیلم سعادت آباد درست میکنن با سبزیجات هستش رو میدونه ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    [/quote:vdvjroq8][/quote:vdvjroq8][/quote:vdvjroq8]




    مواد لازم براي تهيه چومين سعادت*آباد:

    سينه مرغ بي*استخوان: 2عدد، نگين درشت
    فلفل دلمه*اي رنگي: 2عدد، خلالي
    پيازچه: يك دسته،خردشده
    قارچ: 150گرم، ورقه*ورقه
    كلم بروكلي متوسط: 200گرم، گل*گل شده
    كدوي متوسط: 3عدد، خلالي
    جوانه ماش: 100گرم
    هويج متوسط: 2عدد، رنده شده
    سير: 3حبه،رنده شده
    زنجبيل تازه: يك قاشق غذاخوري، رنده شده
    روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
    سويا سس رقيق: 6 قاشق غذاخوري
    آب مرغ: يك چهارم پيمانه
    نشاسته: 2 قاشق مرباخوري


    چگونه چومين را درست كنيم؟

    روش تهيه اين غذا هيچ ويژگي خاصي ندارد، فقط مهم است كه:

    1- از ووك (Wok) يا تابه چيني كه خيلي داغ مي*شود، استفاده كنيد. اگر ووك نداريد از تابه يا قابلمه روحي استفاده كنيد كه خيلي داغ *شود.

    2- شعله بايد زياد باشد تا مواد در كوتاه*ترين زمان تفت داده شوند. 3-روغن بايد خيلي داغ شود، بنابراين بهتر است از روغن كنجد استفاده كنيد.

    دستور پخت:

    هربار كمي از روغن را داغ كرده و به نوبت زنجبيل، سير، جوانه ماش، هويج، كدو، قارچ، پيازچه، فلفل و بروكلي را در آن سرخ كنيد. مرغ را هم كه حداقل نيم ساعت قبل در سويا سس خوابانده شده در روغن سرخ كنيد. اما سويا سس را دور نريزيد. سبزيجات را به تابه برگردانده و آب مرغ را روي آن ريخته و به جوش آوريد. سويا سس را اضافه كرده و با شعله كم و در بسته 4 دقيقه مواد را بپزيد. نشاسته را در چند قاشق غذاخوري آب سرد حل كرده و به غذا اضافه كنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نودل يا چلو سرو كنيد.

  3. #1699
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *هلنا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
    نوشته ها
    113
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    89
    پسند کرده
    16

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من میخوام کلم سفید خرد شده رو با رنگ خوراکی رنگ کنم کسی میدونه ؟
    *بدترین درد اینه که قضاوت بیجا بشی توسط کسی که هیچی در موردت نمیدونه *

  4. #1700
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان هنرمند

    من یه مشکلی تو پخت ماکارانی دارم
    ماکارانی هام یه کم خیسن! ینی مثل ماکارانی دیگران کاملا خشک نیست
    من ماکارانی رو طبق دستور روش میذارم میپزه و بعد آبکش میکنم.
    سسش هم معمولا سویا و قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای با رب فراوونه. آبی به سسش اضافه نمی کنم فقط سویا رو تو آب خیس میکنم و بعد بدون روغن میذارم تا آبش خوب کشیده شه. سسش رو هم خوب میذارم بمونه تو آتییش که آبش کشیده شه
    یک ساعت هم میذارم برای دم. نمیدونم این خیس بودن از کجاست
    نمیدونم به خاطر استفاده از قارچ و فلفله که آب میان بافتی دارن
    ضمنا من کلا برای دم کردن برنج و ماکارانی و اینها دم کنی نمیذارم. اقای طاهری تو برنامه به خانه برمیگردیم میگفت که نیازی نیس. شایدم به خاطر اینه. نه؟

  5. #1701
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزم قارچ رو خوب تفت بده ...که ابش در نیاد ...اب مایه ماکارونی هم بزار کامل بره(سویای خیس کرده ی کم اب داره حتما)شعله رو حتما اول زیاد کن...که بخار بیفته بعد هم 20 تا 25 دقیقه واسه دمش کافیه البته من ی کم بیشتر میزارم بجوشه که اصلا مغز نداشته باشه..واسه دم کردن دیگه خیلی زمان نمیخواد..من اصلا اب دور ماکارونی نمیدم ای کم روغن میریزمم و دمش میکنم..تا حالا اصلا خیس نبوده ماکارونیم..
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #1702
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *هلنا*
    من میخوام کلم سفید خرد شده رو با رنگ خوراکی رنگ کنم کسی میدونه ؟
    خانومی تو اب یا اب و سرکه رنگ بریز و کلمها را توش بریز.البته در حد پیشنهاده عملی را مطمئن نیستم.امتحانش کن
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #1703
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17202

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سلام دوستان هنرمند

    من یه مشکلی تو پخت ماکارانی دارم
    ماکارانی هام یه کم خیسن! ینی مثل ماکارانی دیگران کاملا خشک نیست
    من ماکارانی رو طبق دستور روش میذارم میپزه و بعد آبکش میکنم.
    سسش هم معمولا سویا و قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای با رب فراوونه. آبی به سسش اضافه نمی کنم فقط سویا رو تو آب خیس میکنم و بعد بدون روغن میذارم تا آبش خوب کشیده شه. سسش رو هم خوب میذارم بمونه تو آتییش که آبش کشیده شه
    یک ساعت هم میذارم برای دم. نمیدونم این خیس بودن از کجاست
    نمیدونم به خاطر استفاده از قارچ و فلفله که آب میان بافتی دارن
    ضمنا من کلا برای دم کردن برنج و ماکارانی و اینها دم کنی نمیذارم. اقای طاهری تو برنامه به خانه برمیگردیم میگفت که نیازی نیس. شایدم به خاطر اینه. نه؟
    هيچ وقت ماكاروني رو دم نكنيد. شاخص گليسميك اون بالا ميره در صورت دم كردن
    هميشه طبق دستور روي بسته بعد از آبكش كردن سس دلخواهتون رو بهش اضافه كنيد و مصرف كنيد.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #1704
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سلام دوستان هنرمند

    من یه مشکلی تو پخت ماکارانی دارم
    ماکارانی هام یه کم خیسن! ینی مثل ماکارانی دیگران کاملا خشک نیست
    من ماکارانی رو طبق دستور روش میذارم میپزه و بعد آبکش میکنم.
    سسش هم معمولا سویا و قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای با رب فراوونه. آبی به سسش اضافه نمی کنم فقط سویا رو تو آب خیس میکنم و بعد بدون روغن میذارم تا آبش خوب کشیده شه. سسش رو هم خوب میذارم بمونه تو آتییش که آبش کشیده شه
    یک ساعت هم میذارم برای دم. نمیدونم این خیس بودن از کجاست
    نمیدونم به خاطر استفاده از قارچ و فلفله که آب میان بافتی دارن
    ضمنا من کلا برای دم کردن برنج و ماکارانی و اینها دم کنی نمیذارم. اقای طاهری تو برنامه به خانه برمیگردیم میگفت که نیازی نیس. شایدم به خاطر اینه. نه؟
    هيچ وقت ماكاروني رو دم نكنيد. شاخص گليسميك اون بالا ميره در صورت دم كردن
    هميشه طبق دستور روي بسته بعد از آبكش كردن سس دلخواهتون رو بهش اضافه كنيد و مصرف كنيد.
    خیس بودنش باعث طعم بدش میشه؟ یا نه؟؟؟ اگه نه که بیخیالش شو:) خوشگلتر هم هست:)
    اگه آره 1 بار بدون قارچ درست کن ... ولی فکر نکنم مال اون باشه ... مال دمکنی هم نیست چون من اصلا دمکنی استفاده نمیکنم!
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما