نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,673 به 1,680 از 4806
  1. #1673
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومهای گل من ترشی سیب رو چطور درست کنم؟
    توی قسمت انواع ترشی ها رفتم اما چیزی ندیدم

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  2. بانک بند ناف
  3. #1674
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    همه ترشی ها رو با سرکه و نمک درست می کنن به طور معمول مخصوصا ترشی میوه ها
    میوه شسته و خشک رو تو شیشه میریزیم و یه کم نمک و سرکه اضافه می کنیم تا روی مواد رو بگیره و جای خنک نگه می داریم تا برسه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #1675
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    من از شمال یک مقدار رب انار بسیار ترش و با کیفیت خریده ام... حالا که آوردم خونه می بینم با هسته است...
    حالا نمی دونم می شه بریزم تو صافی؟ یا کپک می زنه اینجوری در تماس با یک ظرف دیگه... یا اصولا از صافی رد می شه یا فقط آبش رد می شه و دونش همراه با هسته ها می مونه؟
    کلی هم گرون خریدمش... استفاده مون هم خیلی کمه... من این مقدار رو برای یک سال خریده بودم...
    نگارا جون ممکنه تو پروسه هسته گیری و رد کردن از صافی رب انار کپ بزنه. چیزی که به نظرم میرسه اینه که هر بار فقط همون مقدار را که می خواید استفاده کنید از صافی رد کنید. ولی چون رب انار شمال معمولا خیلی غلیظه و سخت از صافی رد میشه کاره دیگه ای که میشه کرد اینه که قبل از استفاده رب انار را توی مولینکس بریزید تا هسته ها خرد بشه. چون خوردن هسته انار مشکلی نداره فقط توی غذا اومدنش زیر دندون جالب نیست.

  5. #1676
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    زیبا جان ممنون از کمکت
    آخه یه جاهایی خونده بودم که شکر هم استفاده میکردن همراه سرکه میجوشوندن
    واسه همین مونده بودم ، گفتم شاید راه دیگه ای باشه

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  6. #1677
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شکر فقط برای اینه که تندی سرکه رو بگیره اونم تو کلم. ....استفاده میشه
    میوه ها خودشون قند دارن این کارو انجام میدن فقط ب
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #1678
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام.به نظرتون پر مصرفترین ارد تو خونه چه اردی هست؟منظورم اینه که ارد تافتون یا ارد سنگک...واز کجا خریداری میکنید که به صرفه تر باشه.تشکر

  8. #1679
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بستگی به مصرف خودتون داره

    من آرد سفید مصرف می کنم حتی برای حلوا برای همین از لوازم قنادی فروشی آرد سفید می خرم
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #1680
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1569
    پسند کرده
    4642

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خرچنگ
    سلام.به نظرتون پر مصرفترین ارد تو خونه چه اردی هست؟منظورم اینه که ارد تافتون یا ارد سنگک...واز کجا خریداری میکنید که به صرفه تر باشه.تشکر
    دوست عزیز من برای کیک و شیرینی معمولا از آرد سفید استفاده می کنم که زیبا جون گفتند از لوازم قنادیها می تونین تهیه کنین
    برای حلوا من آرد سنگکی استفاده می کنم که اونم از نانوایی می تونی تهیه کنی
    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما