نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 4808
صفحه 21 از 601 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakibajan
    دوستای عزیز میشه بگین چکار کنم که زرشک رو وقتی تفت میدم شفاف و خوشرنگ بشه ممنون.


    شکیبا عزیز تا اونجا که من میدونم هر چقدر زرشک خشک ، تازه تر باشه ، خوشرنگتره و اینکه باید این نوع زرشک رو در فریزر نگهداری کنی و بعدش در زمان تفت دادن با حرارت کم تفت بدی وبالا سرش باشی.....

    باز دوستان ، حتما راهنمایی های دیگه ای دارن که به شما خواهند گفت.
    موفق باشی...

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی)
    شکیبا جان من چندین ساله که بااین روش زرشک هامونگه میدارم ، همیشه وقتی زرشک میخرم اونوپاک میکنم و تقریبا یکربع خیس میکنم وبعدازشستشو وقتی خوب آبش رفت روی یه پارچه تمیز ولو میکنم که هوابخوره وتقریبا خشک بشه برای اینکه بفهمم دیگه وقتشه که برشدارم بهش دست میزنم وقتی به دستم چسبید میفهمم که دیگه موقع جمع کردنشه بعداونوتوی کیسه فریزر میریزم وفریزش میکنم وهروقت میخوام زرشک پلودرست کنم به اندازه موردنیازم درمیارم وتوی روغن نه خیلی داغ میریزم وبلافاصله زیرش رو خاموش میکنم درواقع اصلا سرخش نمیکنم وبعد یه قاشق شکر ودوتاقاشق آب جوش بهش اضافه میکنم که شکرهاش حل بشه واونوکنارمیذارم تابرنجم آماده بشه بعدازاینکه برنج روتوی دیس کشیدم زرشک آماده روباکمی برنج زعفرونی مخلوط میکنم وروی برنج میریزم حالا میتونید باهمین مخلوط برنج وزرشک روی دیس رو به دلخواه تزیین کنید واگه دوست داشتید هم کمی خلال بادوم وپسته بریزید که دراینصورت مجلسی خواهدشد بااینکارزرشکها خیلی خوشرنگ وبرا ق میشه
    موفق باشی عزیزم

  2. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahoman
    مجددا سلام این سوال میدونم جاش این جا نیست ولی پستشو پیدا نکردم شما عزیزان به من بگین !چند روز پیش کلم بروکلی خریدم فقط یه بار باهاش سوپ درست کردم حالا همشون زرد شده باید به سطل آشغال منتقل بشه؟و بعد از این چه باید کرد که این مشکل پیش نیاد .مرسی از شما خانمهای هنرمند که حوصله میکنید وسوال منو جواب میدین
    عزیزم من همیشه موقع خرید بروکلی دقت می کنم که ترو تازه باشه بعدشم که اوردم خونه قطعه قطعه می کنمش و توی زیپ کیپ بسته بندی می کنم اینطوری تا یک هفته هم نگه داشتم ولی کلا سعی کن کم بخری و تازه به تازه استفاده کنی بچه های من عاشق بروکلی هستن تو بیشتر غذا هاشون می ریزم.امیدوارم کمکت کرده باشم دوستم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  3. #163
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط SEPIDEH86
    سلام دوستان میشه به من بگین برای داشتن کتلت های خوب چه کار کنم؟؟؟؟؟؟ مال من همیشه نپخته وخشک وبد رنگ میشه من با 2 تا سیب زمینی و 1دونه پیازو گوشت و1 تخم مرغ درست میکنم وابشو نمیگیرم و پیاز وسیب زمینی رو رنده ریز میکنم وبا حرارت ملایم سرخ میکنم .لطفا را هنمایی کنین اخه همسرس دیگه میگه تو رو خدا تو شامی درست نکن خیلی بد میشه
    سپیده جون به نظرم سیب زمینی رو کم میزنی.اگر گوشت بیشتر از سیب زمینی باشه کتلت سفت میشه.برای رنگش هم میتونی از آرد سوخاری یا نان باگت آسیاب شده استفاده کنی که دومی خیلی خوشرنگ تر میکنه کتلت رو.وقتی کتلت رو توی دست فرم دادی کمی پودر نان بریز روش و بعد بزار توی تابه.در مورد حرارت هم که میگی با حرارت ملایم.فکر کم نسبت موادت رو درست کنی خوب دربیاد

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    سپیده جان فکر کنم به خاطر سیب زمینی و نسبت موادت باشه البته اساتید می آیند و جوابت را می دهند اما من مامانم با سیب زمینی پخته درست می کنه نرمتر از مادر شوهرم می شه که با سیب زمینی خام درست می کنه ( خوب بالطبع من مثل مامانم از پخته استفاده می کنم)
    نقل قول نوشته اصلی توسط SEPIDEH86
    ممنونم دوستان که راهنمایی کردین یعنی ارد سوخاری بریزم خشک نمیشه؟؟؟؟؟مادر شوهرم همیشه با ارد نخود چی درست میکنه وسیب زمینی خام خیلی نرمو پخته میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی بسته های گوشت من حدودا 300 گرم هست برای این مقدار چقدر سیب زمینی وتخم مرغ بزنم و اینکه وقتی رنده کنم وابشو بگیرم خشک وسفت نمیشه کتلتم ؟مرسی از همه و ببخشید سوال زیاد کردم
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahame
    سپیده جان من هم صحبتهای زهرا جان رو تایید میکنم شما مقدار سیب زمینیتون کم بوده . مقدار گوشت و سیب زمینی میتونه برابر باشه و لی معمولا مقدار سیب زمینی رو دو برابر گوشت در نظر میگیرن .من همیشه چشمی درست میکنم و سیب زمینی خام رو با دندانه ی ریز رنده ، رنده میکنم اگر هم حوصله داشته باشم یک چهارم از مقدار سیب زمینی رو آب پز میکنم و با سیب زمینی خام ترکیب میکنم .اینطوری برای معده سبک تر میشه .
    با توجه به اینکه مقدار گوشتتون 300 گرمه ، اول 600 گرم سیب زمینی رنده شده رو با یک پیاز بزرگ و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و بعد اویه های دلخواهتون رو اضافه کنید اگر دوست داشتین نان باگت یا یک قاشق آرد نخود چی هم بهش اضافه کنید و با یک عدد تخم مرغ ورز بدین و سعی کنید که زودتر سرخش کنید تا خیلی آب نندازه .ان شاءالله کتلت خیلی خوشمزه ای درست میکنین
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    6

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان ببخشید نمی دونم که جای سوالم اینجاست یا نه ایا نان تست را میشه فریز کرد؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    بله مانا جان میشه.منم همیشه فریز میکنم قبل از استفاده یکی دوسه ساعتی زودتر میارمش بیرون ومشکلی هم پیش نمیاد
    [/quote]
    چرا که نه عزیزم منم همیشه تمام نون هامو چه لواش چه تافتون چه باگت و تست رو توی فریزر نگه میدارم و یک ساعت قبل میزارم بیرون عین نون تازه میشه البته لواش و تست چون خیلی قطور نیستن چن دیقه ای هم یخشون باز میشه ولی حتما داخل فریزر توی نایلون در بسته باشه....[/quote]

  5. #165
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1536
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    دوستان بهترین روش فریز کردن قارچ چیه؟بخار پز ؟ آب پز؟سرخ کردن یا خام
    من اسلایسشون کردم یه بار بعد همین طوری خام گذاشتم فریزر ولی شدیدا سیاه شده بودن و وقتی هم که یخشون آب میشد خیلی لاستیکی میشدن...

    زهرا جان بهترین راهش اینه که بعد شستن با مقدار کمی روغن و ابلیمو تفت بدین و وقتی ابش کشیده کشید و نیم پز شد ؛خنک بشن و بعد فریز کنید
    ابلیمو مانع سیاه شدن میشه
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=ایران بانو][quote="مامی سهند و پرند":nrm5vorn]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    نقل قول نوشته اصلی توسط "@زهرا@":nrm5vorn
    دوستان بهترین روش فریز کردن قارچ چیه؟بخار پز ؟ آب پز؟سرخ کردن یا خام
    من اسلایسشون کردم یه بار بعد همین طوری خام گذاشتم فریزر ولی شدیدا سیاه شده بودن و وقتی هم که یخشون آب میشد خیلی لاستیکی میشدن...

    زهرا جان بهترین راهش اینه که بعد شستن با مقدار کمی روغن و ابلیمو تفت بدین و وقتی ابش کشیده کشید و نیم پز شد ؛خنک بشن و بعد فریز کنید
    ابلیمو مانع سیاه شدن میشه
    من که هر وقت قارچ رو فریز کردم سفت و لاستیکی شده بوده.هم با روش تفت دادن با آبلیمو هم آبپز کردنش در هر دو صورت لاستیکی شد[/quote:nrm5vorn]

    خب چکار کنیم لاستیکی نشه؟[/quote:nrm5vorn]
    واقعا چیکار باید کرد؟من دوست دارم جوری فریز کنم که بتونم برای پیتزا هم استفاده کنم ولی وقتی سرخ شده شو فریز میکنم هم لاستیکی میشه و هم جز خرش تو چیز دیگه ای ازش نمیتونم استفاده کنم...چون ظاهرش اصلا قشنگ نیست
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasmina_queen
    سلام. من خورشت قيمم تلخ شده اين دفعه فكر مي كنيد دليلش چي مي تونه باشه؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد .

    به احتمال خیلی زیاد لیموت تلخ بوده
    دانه لیمو خیلی تلخه و اگر توی خورش باشه مزه تلخی به خورش میده واسه همین یا باید فقط مغز لیمو رو بریزی تو خورش یا لیمو رو فقط یه سوراخ کوچولو بکنی که باز نشه و دونش نیاد بیرون
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  8. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=s.t.j]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "yasmina_queen":vwgk1m4n
    سلام. من خورشت قيمم تلخ شده اين دفعه فكر مي كنيد دليلش چي مي تونه باشه؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد .
    منم بيشتر مواقع خورشتهام طعم تلخي دارند .من اصلا ليمو نميريزم شايد از روش سرخ كردن گوشتم باشه ميشه يكي خوب توضيح بده كه چيكار ميكنه و چه جوري گوشت رو ميپزه
    آخه بدبختي منكه يكي دو تا نيست ,گوشتهام هم خيلي دير ميپزند.چقدر گوشت رو بايد تفت داد و موقع تفت دادن چه چيزي بايد اضافه كرد؟؟؟[/quote:vwgk1m4n]


    صفورا جان من همیشه پیازهامو یک دست و تقریبا" ریز خرد میکنم ( البته با کمک رنده آلمانی ) بعد زیرشو کم میکنم تا خیلی خوشگل و طلایی خوش رنگ سرخ بشه ..... بعد گوشت رو بهش اضافه میکنم و کمی با پیاز همش می زنم تا گوشت هم سرخ بشه .. نهایتا 2 الی 3 دقیقه بعد هم لپه رو یه تفت میدم و ادویه جات و بعد هم رب

    بعد هم آب بهش اضافه میکنم و اجازه میدم ریز ریز بجوشه

    راستش من همیشه غذامو کمی زودتر درست میکنم چون دوست دارم خورش هام ریز ریز بجوشه و پخته بشه و جا بیفته
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


صفحه 21 از 601 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما