نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,665 به 1,672 از 4808
  1. #1665
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59
    خانوما
    برای یه مراسمی پیاز داغ فراوون نیاز دارم
    اگه از قبل درستش کنم چطوری نگهش دارم؟تو فریزر؟
    بعد از در آوردن از فریزر باز هم کیفیتش خوب میشه؟
    بعد تو روغن خودش تو یخچال نگهش دارم چطور میشه؟
    کمک پلیز
    بعد از تهيه پياز داغ بريزش تو سبد كه خوب روغنش چكيده بشه بعد تو ظرف دربسته كه هوا بهش نفوذ نكنه تو فريز نگهداري كن
    يه ساعت قبل از مصرف از فريز بزار بيرون عين اولش ميشه

    اصلا تو روغن نگهش ندار روغن به خوردش ميره و بعد شل ميشه ديگه حالت چيپسي نداره
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    همسر من در يك اقدام ناگهاني دو جعبه توت فرنگي خريده بود ( حدود 8 كيلو ) . من اصلا براش آمادگي نداشتم كه بخوام برنامه خاصي پياده كنم.
    اهل مربا هم نيستيم.

    تنها راهي كه به نظرم رسيد اين بود كه دمشون رو گرفتم و توي مخلوط كن پوره كردم و گذاشتم توي فريزر. همين هم 3 ساعت طول كشيد.
    قبلا اين نوشيدني رو درست كرده بودم كه خوشمزه هست :

    post1776645.html#p1776645

    ولي راه ديگه اي هم براي استفاده از پوره توت فرنگي سراغ داريد؟

    يه چيز ي هم بگم: اون توتهايي كه قيافشون جالب نبود و نرم بودند جداگونه پوره كردم و گذاشتم فريزر تا هر دفعه يه تيكشو جدا كنم بمالم به پوستم جلا پيدا كنه.

  4. #1667
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من از شمال یک مقدار رب انار بسیار ترش و با کیفیت خریده ام... حالا که آوردم خونه می بینم با هسته است...
    حالا نمی دونم می شه بریزم تو صافی؟ یا کپک می زنه اینجوری در تماس با یک ظرف دیگه... یا اصولا از صافی رد می شه یا فقط آبش رد می شه و دونش همراه با هسته ها می مونه؟
    کلی هم گرون خریدمش... استفاده مون هم خیلی کمه... من این مقدار رو برای یک سال خریده بودم...
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #1668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگارا جون اگه غلظتش در حدیه که از صافی رد میشه از صافی ردش کن
    اگه خیلی غلیطه با کمی اب رقیقش کن وبعد از رد کردت از صافی بزار یه جوش بزنه تا دوباره غلیظ بشه

    معمولا رب انار بدون هسته است من تاحالا با هسته ندیده بودم

    در ضمن در تماس با ظرف دیگه مشکلی پیش نمیاد مگه این که ظرف خیس باشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #1669
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام.به نظرتون چکار کنم اجیل تغیر مزه نده برا ی طولانی مدت کجا نگهداری کنم بهتره؟بعضی میگن فریزر درسته؟ممنون

  7. #1670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خرچنگ جان توی یخچال بهتر از فریزره چون فریزر خودش یه بویی داره و ممکنه به اجیل برسه. ولی توی یخچال هم سعی کن خیلی نگه نداری. من چهار مغز داشتم از عید گذاشتم توی یخچال یه مزه ی خاصی گرفته دیگه اگه بیرون بود که افتضاح میشد. شایدم چون پوست ندارن زودتر تغییر مزه میدن چون وضع تخمه ها بهتره و مزه نگرفتن
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #1671
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگه آجیل رو تو چند تا کیسه بپیچی و تو قسمتی از فریزر بزاری که مواد بودار نزدیکش نباشه تا یه سال هم عالی می مونه
    من تو طبقه بالای فریزرم فقط نون و پودر نارگیل و کلا وسایل شیرینی نگه میدارم از مارسال عید هنوز مغز فندق و پسته پودر شده دارم که هیچ بویی نمیده
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #1672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خرچنگ جان کلا آجیل و این جور تنقلات باید جاشون خنک باشه که خراب نشن اما به نظر من فریزر احتیاج نیست همون توی یخچال نگهداری کنی خوبه . من خودم حدود 7-8 ماه اجیل رو توی یخجال نگه داشتم هیچ مزه ای ای هم نگرفت خراب هم نشد
    البته من توی یه پارچه نخی پیچوندم بعد گذاشتم داخل نایلون

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما