نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 4804
صفحه 20 از 601 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچیا به من میگین ما چند نوع بلغور گندم داریم .من دنبال ی نوع بلغور گندم هستم که میگن گندم پخته شده وخورد شدس کسی میدونه به چه اسمی تو بازار هس ؟با بلغور گندمی که تو حلیم میریزن فرق داره .ممنون میشم اگه میدونین کمک کنین
    یه نمونه بلغور هست که مال کشور ترکیه هست و تو غذا هاشون استفاده می کنند
    که این هم پخته شده است
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط avajan
    سلام دوستان کدبانو
    من یک هفته پیش حلوا درست کردم و زعفران با گلاب که با هم مخلوط کرده بودم اضافه امد داخل شیشه کردم و یخچال گذاشتم به مدت یک هفته مانده به نظر شما خراب نشده
    اواجان
    با این زمان خراب نمی شه چون منم بیشتر از این زمان نگه داشتم
    البته برا اطمینان اونو در بیار و به دقت نگاش کن ببین اثری از کپک می بینی
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچیا به من میگین ما چند نوع بلغور گندم داریم .من دنبال ی نوع بلغور گندم هستم که میگن گندم پخته شده وخورد شدس کسی میدونه به چه اسمی تو بازار هس ؟با بلغور گندمی که تو حلیم میریزن فرق داره .ممنون میشم اگه میدونین کمک کنین


    فکرکنم منظوردوستمون"ترخینه"هست.ام دوارم اشتباه نکرده باشم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    آیدا جان این بلغور شیر را تو یخچال باید نگاه داشت و چه مدت می مانه ممنون

    عزیزم من ی بلغور رو به این صورت میشناسم که توی دوغ خیس میشه و خشک میشه وبهش میگیم ترخینه و معمولا توی کابینت میزاریم حالا اگه این بلغور شیر همون نباشه که من فکر میکنم نمیدونم باید چطور نگه داری بشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    خانومايي كه از قرص عصاره گوشت يا مرغ استفاده ميكنن ميشه بگيد مال كدوم شركت و قبول داريد و ازش راضي هستيد ؟
    من از مگي استفاده ميكنم و راضيم
    جديدا هاتي كارا هم خريدم كه پودره و قرص نيست. هنوز استفاده نكردم اگه راضي بودم اعلام مي كنم

    [/quote]



    منم از مگی و کنور استفاده میکنم از هردوش راضیم ولی به نظرم کنور یه کم خوش عطر تره[/quote]
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #158
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    نقل قول نوشته اصلی توسط paksima
    دوستان سلام ميخواستم بپرسم اب لبو رو چطوري فريز كنم تا بتونم براي رنگ غذاازش استفاده كنم
    این سوال منم هست!پارسال یکمی آب لبو رو توی ظرف آب معدنی از این کوچیکا توی یخچال نگه داشته بودم بعد یه مدت کپک زد روش ریختمش دور...
    من پارسال اب لبو رو داخل ظرفای یخ ریختم و داخل فریزر گذاشتم بعد از اینکه یخ زد اونرا خارج کردم وتو یه ظرف فریزری قرار دادم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #159
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط paksima
    من پارسال اب لبو رو داخل ظرفای یخ ریختم و داخل فریزر گذاشتم بعد از اینکه یخ زد اونرا خارج کردم وتو یه ظرف فریزری قرار دادم
    شيرين بيان جون اگه ميشه توضيح بده كه لبوتو چجوري پختي[/quote]
    کار خاصی نکردم چغندر رو شستم و با اب پختم همین هیچی هم بهش اضافه نکردم به نظر من رنگ لبو بستگی به نوع چغندرش داره
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #160
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    دوستان عزیز شما برای سالاد چگونه از کلم بنفش استفاده میکنید که سفتی اون از بین بره وخوش طعم هم باشه؟
    میشه از ترشی کلم بنفش لستفاده کرد
    باقالی پلو با
    مرغ
     

صفحه 20 از 601 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما