نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 4802
صفحه 2 از 601 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها من ديشب استيك درست كردم با اينكه گوشتش حسابی با بیفتک کوب زده شده بود (آماده گرفتم)
    ولی زياد نرم نشده بود
    كسي ميتونه كمكم كنه؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    مرمر جون برای استیک بجای نمک .... سویا سس بزن ... ولی کلا استیک سفته مگر اینکه تو شراب بخوابونیش ....که فوق العاده ترد و خوشمزه میشه:)
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تبسم شیرین عشق گوشه نگاه خداست تنها به نگاه او می سپارمت.[/HIGHLIGHT]

  2. #10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *قاصدک*
    کمک کمک
    من کوکوسیبزمینیام واااااااااااااااا میره چکار کنم
    شما چطوری درست میکنید؟



    قاصدک جان ...سیب زمینی های اینجا انواع مختلف داری ..مثلا برای پختن و یا سرخ کردن
    که اگر جا هب جا بشه خیلی خوب نمیشه..بعضیهاش هم کمی شیرینه
    اما ایران رو الان نمیدونم...اینجوری درست کن که سیبز مین هارو یا با پوشت اب پز کن یا بدون پوشت بعد از پخت و کمی خنک شدن رنده کن..یعنی گرم باشه بعد رنده کن .. تخم مرغ ی و کمی زردچوبه و جوز هندی بزن...بگذار توی یخچال تا خنک بشه...بعد توی دست حالت بده و توی روغن داغ سرخ کن...تا خودشو نگرفته کفگیر رو بهش نزن..بزار خودشو بگیره یا یک طرفش سرخ بشه بعد برگردون..
    امیدوارم کمکت کنه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    با سلام

    میخواستم بپرسم که اگه یه موقع شنبلیله قورمه سبزی زیاد شد و خورشتمون تلخ شد چیکار کنیم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    همدم جون فکر نکنم کاریش بشه کرد ... یا باید به زور خورد یا ریخت دور یا اینکه میزان قورمه سبزیتو خیلی زیادتر کنی و سبزی های دیگه ی قورمه رو بگیری بدون شنبلیله و سرخ کنی و بریزی توش

    مهشید جون 1 دکتری بود 1 دفعه بهم گفت بهترین روغن کانولاس .... حالا راست و دروغش با خودش:)
    پريناز این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1802
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط گل بانو
    من میخوام وردنه بخرم.حالا موندم از اینا که همه قسمت هاش چوبیه بخرم یا مدل دیگه ای که بدنه اش استیل یا فلزیه ولی دسته هاش چوبیه.
    فکر میکنم اونی که بدنه اش فلزیه مواد یا خمیر کمتر بهش بچسبه.ولی خیلی سبکه.
    میشه کمکم کنید////////
    گل بانو جان خمیری که بخواد بچسبه هم به چوبی میچسبه هم به فلزی!! در ضمن تو رو خمیر یا آرد می÷اشی یا بین نایلون باز میکنی ......
    اون فلزی هاییکه که میگی من دارم و رویه اش از جنس تفلونه مارکش هم prestige و کاملا" نچسبه چوبی هام که عمریه همه دارن استفاده میکنند مشکلی نداره فقط جنس خوب بخر .
    (ziba) و پريناز این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #13

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    منم يه سوال دارم به منم نخندين پليز

    اين ارده چيه؟شيرينه؟ كاربردش چيه؟؟؟؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl
    من هم یه چیز در مورد ارده بگم دقیقا همونه که نجما جون گفت روغن کنجد نیست ، عصاره کنجده

    من زن عموم لبنانیه ، لبنانی ها خیلی از ارده تو غذاهاشون استفاده می کنن ، ارده و روغن زیتون

    تو پیش غذاهاشون مثل بابا غنوج و هموز ، خیلی از سس های غذاییشون ، حتی به جای مایونز هم از ارده البته ترکیب با چیزهای دیگه مثل کتیرا و ... استفاده می کنن



  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یکی میتونه کمکم کنه .هر وقت قیمه درست میکنم رنگش خوشرنگ نمیشه .چکار کنم و از چه مارک رب استفاده کنم. مامان فریده

    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl
    مانا جون این لینک رو ببین : viewtopic.php?f=20&t=823

    مامای فریده البته من کوچکتر از اونم که بخوام راهنمایی کنم اما فکر کنم اگر کمی رب رو سرخ کنی بهتر رنگ بده ، مامان بزرگ یکی از دوست هام هم می گفت زردچوبه رو بعد از تفت دادن رب به غذا اضافه کنید که ربتون خوش رنگ تر بشه
    یه پیشنهاد دیگه واسه خوشمزه تر شدن و خوش رنگ شدنش به نظر من چند تا گوجه هم رنده کن و با رب مخلوط کن
    اگر آخر های پخت کمی زعفران هم بزنی که دیگههههه حسابی خوش رنگ میشه

    در مورد مارک رب هم به نظر من الآن که وقتش هم هست خودت رب درست کن پشیمون نمیشی...

    راستی من همیشه آخرهای پخت خورش قیمه ام کمی دارچین و چند تا میخک هم به خورش اضافه می کنم چند جوش که خورد خاموش می کنم ( زیاد بجوشه تلخ میشه ) به نظر من عالییی میشه ( میخک رو از بابام یاد گرفتم خیلی خوب میشه...)
    البته من هنوز دختر خونه ام ، فکر کنم خانومای خونه دار خیلیییییییییی تجربه هاشون بهتر از من باشه و خوب راهنماییت کنن

    یکی جواب لوبیا سویای من رو هم بدهههه [/

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    من همیشه رب آتا میگیرم .... باید خوب سرخ هم بشه

    [quote=مامان مهشید جون]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامی سپیناز":1p4yo0vo
    سلام دوستان من هروقت قیمه درست میکنم سیاه میشه و جا نمی افته با توجه به اینکه از میذارم کامل ریز بجوشه ولی هیچ وقت اون رنگ طلایی و خوشرنگ رو نداره . چی کار کنم
    برای من هم پیش میومد . هم رب رو عوض کردم هم لیمو عمانی که می انداختم رو دیگه نمی گذارم تا آخر طبخ باقی بمونه

    اول یکساعتی می گذارم گوشت و لپه بپزه بعد دو تا سه تا لیمو عمانی خوب رو با چنگال سوراخ می کنم و حدود یکساعت و نیم می گذارم تو خورشت بپزه بعد لیمو ها رو درمیارم و کنار می گذارم و اجازه می دم تا خورشت جا بیفته وقتی خاموشش کردم مکمی زعفرام آب زده اضافه می کنم و هم می زنم و در ظرف رو هم می بندم بعدا که توی خورشت خوری می کشم از اون لیموها برای تزیین استفاده می کنم
    بعضی وقتها چند قطره عرق هل یا گاهی هم چند قطره گلاب استفاده می کنم



    با این روش که گفتم این رنگی در میاد





    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    اگه به جاي دارچين از عرق دارچين استفاده كنيد خورش شما خوشرنگ تر و معطرتر ميشه چون دارچين خورش رو تيره مي كنه ولي عرقش بي رنگه
    [/quote:1p4yo0vo]
    خورشت كرفس
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    میزان امتیاز
    317
    پسند شده
    4668
    پسند کرده
    770

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *قاصدک*
    کمک کمک
    من کوکوسیبزمینیام واااااااااااااااا میره چکار کنم
    شما چطوری درست میکنید؟
    عزيزم من مدت*ها اين مشكل رو داشتم ولي بالاخره ياد گرفتم كه به دو مورد بستگي داره
    1- سيب*زميني وقتي زياد بپزه وا مي*ره هيچ كاريش هم نمي*توني بكني پس حواست باشه كه زياد نپزه
    2- وقتي داغ هست رنده نكن بخار آب وقتي وارد موادت مي*شه باعث وا رفتگي در هنگام سرخ شدن مي*شه
    شوید پلو
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  8. #16
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    سلام ببخشيد نميدونم جاي سوالم همينجاست يا نه اما جاي مناسب تري پيدا نكردم فكر ميكنم چند وقت پيش اينجا يه مبحثي ديدم در مورد اينكه هر قسمت از گوشت گاو يا گوسفند در كجا مصرف ميشه مثلا براي گوشت خورش از كدوم قسمت گوشت براي چرخ كردن از كدوم قسمت و .... اما هر چي گشتم نتونستم پيداش كنم ميخواستم اگر امكان داره و دوستان اطلاعي از اون مبحث دارن كمكم كنن ممنون

    آیسان جون برای خورش از مغزران گوسفندی یا ماهیچه یا سردست گوسفند ...برای چرخ کرده ازقلوهگاه گوسفند+گوشت گوساله جوان... برای آبگوشتی هم از گردن گوسفند وقسمتهایی از سردست که با استخوان باشه البته من در خورشتهام فقط از گوشت گوسفندی استفاده میکنم چون لذیذ تره.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

صفحه 2 از 601 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما