نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,585 به 1,592 از 4802
  1. #1585
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    آیداجون زعفرون رو اگه میخوای از قبل دم کنی بریز توقالب های یخ بعد درش بیار و تو کیسه فریز نگهداری کن
    هر دفعه یه دونه اشو بردار و مصرف کن
    عطر و طعمش حفظ میشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1586
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    دوستای عزیز من یه مقدار از این انار دونه های ریز دارم از شمال واسم آوردن (( نمیدونم چی بهشون میگن ))
    میخواستم بدونم چطور میتونم باهاشون مرغ رو درست کنم
    در ضمن چیز دیگه ای هم میشه باهاشون درست کرد

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  4. #1587
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    173

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdie_sj
    سلام همسرم 1 هفته پیش از شمال سیر تازه خریده از اون موقع تو یخچاله اگه بخوام فریز کنم میشه ؟درسته؟یا خرد کرده ؟ یا اینکه باید سرخش کنم؟ممنون میشم جوابمو زودتر بدید میترسم خراب بشه



    آشناهای ما سیر تازه رو له میکنن و تو شیشه میریزن و آب لیموی تازه روش میریزن و میذارن یخچال وطول سال استفاده میکنن

    یکیشونم تو روغن زیتون با آبلیمو نگهداری میکنن
    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

  5. #1588
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها ی بار یکی از دوستام گفت واسه راحتی کار همیشه مقداری زعفرون اب شده توی ی شیشه تو یخچال داره. عطر و طعمش هم همیشه عالیه..منم دو سه هفته پیش که از زعفرون اضافه اومد تو شیشه ریختم تو یخچال گذاشتم..اما الان رفتم و دیدم رنگش کاملا زرد شده و دیگه قرمز نیس..از زعفرونم مطمئنم یکی از دوستام که خراسان مزرعه داره مستقیم واسم از اونجا میفرسته..تو اصل بودنش شکی ندارم اما نمیدونم چرا اینجوری شد؟نگهداری زعفرون تو این شرایط نکته خاصی داره؟

    آیدا جان منم اینو شنیده بودم و قبلا چند بار این کار رو کردم اما آخرین بارها کاملا انگار آبش به شکل بسیار ریز و نامرئی کپک زده بود و یا گندیده بود و من دیگه منصرف شدم. اگه غلیظ یا لزج شده بریز دور فکر کنم آبش می گنده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #1589
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom tala آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    122

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها ی بار یکی از دوستام گفت واسه راحتی کار همیشه مقداری زعفرون اب شده توی ی شیشه تو یخچال داره. عطر و طعمش هم همیشه عالیه..منم دو سه هفته پیش که از زعفرون اضافه اومد تو شیشه ریختم تو یخچال گذاشتم..اما الان رفتم و دیدم رنگش کاملا زرد شده و دیگه قرمز نیس..از زعفرونم مطمئنم یکی از دوستام که خراسان مزرعه داره مستقیم واسم از اونجا میفرسته..تو اصل بودنش شکی ندارم اما نمیدونم چرا اینجوری شد؟نگهداری زعفرون تو این شرایط نکته خاصی داره؟
    آیدا جون منم همیشه آّب کرده دارم و اصلا تا حالا با کپک یا کم رنگی زعفران مواجه نشدم؟!!
    من تو 1استکان کوچولو میریزم روشم در کوچولو میذارم خیلی زیاد هم میمونه ولی چیزیش نمیشه

    هرموقع لازم داشته باشم با قاشق ازش برمیدارم و دوباره میره سرجاش
    رنگش و عطشم ک عالی میمونه
    خدایا من اینجا دلم سخت معجـــزه میخواهد....
    و تو انگار
    معجزه هایت گذاشتی برای روز مبــــــــــــادا...!!!

  7. #1590
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1558
    پسند کرده
    4642

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچه ها ی بار یکی از دوستام گفت واسه راحتی کار همیشه مقداری زعفرون اب شده توی ی شیشه تو یخچال داره. عطر و طعمش هم همیشه عالیه..منم دو سه هفته پیش که از زعفرون اضافه اومد تو شیشه ریختم تو یخچال گذاشتم..اما الان رفتم و دیدم رنگش کاملا زرد شده و دیگه قرمز نیس..از زعفرونم مطمئنم یکی از دوستام که خراسان مزرعه داره مستقیم واسم از اونجا میفرسته..تو اصل بودنش شکی ندارم اما نمیدونم چرا اینجوری شد؟نگهداری زعفرون تو این شرایط نکته خاصی داره؟

    آیدا جان منم اینو شنیده بودم و قبلا چند بار این کار رو کردم اما آخرین بارها کاملا انگار آبش به شکل بسیار ریز و نامرئی کپک زده بود و یا گندیده بود و من دیگه منصرف شدم. اگه غلیظ یا لزج شده بریز دور فکر کنم آبش می گنده.
    عزیزم من همیشه زعفران را می سابم و دم میکنم اون وقت دم کرده شو داخل شیشه می ریزم بعد میزارم داخل فریزر
    هر وقت هم که بخوام یک ربع قبل می یارم بیرون یخش باز میشه و مقداری که میخوام برمیدارم دوباره میزارم تو فریزر اصلا هم خراب نمیشه و تامدتها میتونی استفاده کنی طعم و بوش هم اصلا عوض نمیشه
    شمام امتحان کن
    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  8. #1591
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aidakhanom
    من يه سري ورق لازانيا خريدم، اصلا خوب نيستن،*اين لازانياها به غير از غذا به درد ديگه اي ميخورن؟
    lمیتونین به روشون رو کمی چرب کنین بعد ابکش کردن و دور قابلمه بزنین و مثل دیواره!بعد تو قابلمه را ماکارونی بریزین.اینجوری مثل کیک میشه موقعی که برمیگردونین تو دیس! کیک ماکارونی
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #1592
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ????
    سلام
    دوستای عزیز من یه مقدار از این انار دونه های ریز دارم از شمال واسم آوردن (( نمیدونم چی بهشون میگن ))
    میخواستم بدونم چطور میتونم باهاشون مرغ رو درست کنم
    در ضمن چیز دیگه ای هم میشه باهاشون درست کرد
    عزیزم من همیشه ازین انار دونا تو غذایی که با مرغ درست میشه استفاده میکنم هم ترششو هم شیرینشو.. یه مدل اینجوری که پیاز داغ درست میکنم و اینارو توش میریزم و تفت میدم و ادویه میزنم اگه خواستی شیرین بشه میتونی شکر هم بهش بزنی بعد روی مرغی که سرخ کردم به عنوان سس میریزم طعم و رنگش عالی میشه .... حتی میتونی بیشتر درست کنی و مرغو سرخ کنی و باهاش بزاری دم بکشه ......توی زیتون پرورده میریزم...... توی شکم مرغ با گردو خرد شده و پیاز و رب انار و ادویه مثل خمیر درست میکنمو میریزم.. ... با ادویه تفت میدم و به عنوان چاشنی تو پیاله های کوچولو سر سفره میارم..

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما