نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,545 به 1,552 از 4808
  1. #1545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    گوشت فاسد بوی خیلی بدی می گیره
    بافتش انسجام نداره و با کوچکتریت اشاره ای له میشه
    رنگش هم عوض میشه و قرمز نیست
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    متخصص میگند حتی برنج پخته نهایت یک ساعت بیرون بمانه تازه هم پختس و هم گوشت نیست حتما استفاده نکن تن عزیزت بیشتر از همه مهمه
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #1547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستهای عزیز
    من میخوام مربای توت فرنگی درست کنم میخوام ببینم چطور درست کنم که هم ازش شربت بگیرم هم مربا درست کنم
    چون یه سری از خانومها اینطوری درست میکنن یعنی با یه تیر دو نشون میزنن

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  5. #1548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان آیا کسی اطلاع کامل و درستی داره از اینکه آیا میشه برنج خام را در فریزر نگهداری کردیا نه؟
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  6. #1549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    65

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ترخینه خوراکی رو چطوری تهیه میکنن .

  7. #1550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    حلما جان منظورت همون آش یا سوپ ترخینه س؟
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  8. #1551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    این یه سوپ ترخینه س که خیلی هم خوشمزه س امیدوارم منظورت همین باشه

    مواد لازم :

    ترخینه
    2 گلوله
    آب مرغ
    ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ
    لپه و عدس
    نیم پیمانه
    اسفناج خرد شده
    ۳ قاشق غذا خوری
    پیاز درشت
    ۱ عدد
    نمک و زرد چوبه
    به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.
    ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  9. #1552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط BiBi jon
    این یه سوپ ترخینه س که خیلی هم خوشمزه س امیدوارم منظورت همین باشه

    مواد لازم :

    ترخینه
    2 گلوله
    آب مرغ
    ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ
    لپه و عدس
    نیم پیمانه
    اسفناج خرد شده
    ۳ قاشق غذا خوری
    پیاز درشت
    ۱ عدد
    نمک و زرد چوبه
    به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.
    ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )
    مرسی بی بی جان ..... من عاشقشم
    اما تو شهر ما که گلوله ی ترخینه پیدا نمیشه !
    مواد داخل گلوله رو میگی چجوری درستش کنیم ؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما