نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,537 به 1,544 از 4806
  1. #1537
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7107
    پسند کرده
    6989

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maman Hoomani
    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟
    عزیزم پولکشو که باید بکنی ! ینی من اصلا ماهی با پولک ندیدم جای سرو بشه. من خودم ماهی رو مخصوصاً قزل سر و دمشو نمیزنم.
    فقط موقعی که پولکاشو پاک میکنی خیلی مواضب باش چون خیلی لیزه!
    و کاش مامانتون شکمشو خالی نمیکرد که راحتتر پولکشو پاک میکردید بعد شکمشو خالی میکردید.
    قرمه سبزی
     
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  2. بانک بند ناف
  3. #1538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    jingol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    253
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    182

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای گل
    میخوام فلافل درست کنم مایعش خیلی سفت شده الان باید چه کنم
    لطفا خیلی فوری
    زن ها قدرت تغییر دنیا را دارند
    اگر بدانند که می توانند واگر بدانند که امروز آن روز است!

  4. #1539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maman Hoomani
    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟


    عزیزم این تجربه منه ماهی قزل آلا اصلا پولک نداره مثل ماهی سفید و ماهی آزاد که بخوای پولکش رو بکنی فقط چون ماهیت فریزری شده دو سه ساعت قبل از سرخ کردن از فریزر بیرن بیار و داخل آبکش بزار تا یخش آب بشه و بعد حتمت حتما با دستمال خوب خشکش کن . عزیزم اگه ماهی قزل آلا که بافت خیلی ترد و شکننده ای داره توی آبلیمو و پیاز بزاری خیلی نرم میشه و سرخ کردنش سخته . من پیشنهاد میکنم کمی بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و بعد داخل تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بزنید و توی روغن فراوون سرخ کنید خیلی ترد و خوشمزه میشه(البته جایی خوندم خوردن پوست ماهیهای پرورشی خوب نیست)
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #1540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maman Hoomani
    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟
    عزیزم یه سری ها میگن ماهی قزل آلا احتیاج نیست پولکشو بگیری اما به نظر من وقتی میگیری خیلی بهتر میشه.
    در ضمن من یکی از غذاهایی رو که خوب درست میکنم همین ماهی قزل آلا هستش
    به نظر من اگه قبل از درست کردن ماهی رو بخوابونی توی پیاز و نمک وآبلیمو وبعد توی مخلوط آرد سوخاری وادویه مخصوص ماهی بغلطونی نه تنها نرم نمیشه بلکه ماهی خودش رو بیشتر میگیره وسرخ کردنش راحت تره در ضمن بوی ضخمی هم که داره از بین میره . خیلی هم خوشمزه میشه
    پس با خیال راحت پولکش رو بگیر اما با احتیاط که له نشه

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  6. #1541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومی دم ماهیتو با یک روزنامه بگیر تا لیز نخوره و بعد پاکش کن

  7. #1542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط jingol
    خانومای گل
    میخوام فلافل درست کنم مایعش خیلی سفت شده الان باید چه کنم
    لطفا خیلی فوری
    من اینجور مواقع کمی بهش شیر اضافه میکنم.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  8. #1543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مرسی دوستای عزیزم از راهنماییهاتون . منم دقیقا دنبال همین بودم آخه توی یه روستوران شمال همین ماهی قزل رو توی مخلوط آرد و ادویه و میزدن و توی روغن داغ سرخ میکردن و به حدی برشته میشد که فقط استخوان وسطش میموند و خیلی ترد و خوشمزه بود جاتون خالی ، به حدی که شدیدا دلم میخواد بتونم یه دفعه مثل اونها رو درست کنم و جلوی همسرم سرافراز بشم چون عاشق اون جور طبخ ماهیه .....
    منم احساس میکردم که پولکش خیلی ظریفه چون امروز پوستایی که برشته شده بود رو یکم خوردم و خیلی خوشمزه بود اما با عذاب وجدان .....
    همونطور که اکبر جوجه رو یاد گرفتم و واقعا با ورژن اصلیش مو که نمیزنه تازه خوشمزه ترم هست ......
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #1544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    182
    پسند کرده
    116

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    علامت فاسد شدن گوشت چیه؟؟من شب کتلت درست کردم ویادم رفت بقیه گوشت چرخی را دوباره در فریزر بگذارم.صبح دیدم گوشت داخل کیسه روی اپن جا مونده.بوی بدی نگرفته اما کاملا ذوب شده.اما نیدونم فاسده یا نه؟؟؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما