نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,529 به 1,536 از 4802
  1. #1529
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18095
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    علامت سوال جان نخود رو نبايد كامل بپزي فقط چند دقيقه تو آبجوش بمونه بعد خارجش كني.

    خانوما من يه عالمه بنشن دارم از جهازيم تا حالا مونده مصرف نشده (دوساله) بنظرتون خراب شدن ؟ اصلا نخود لوبيا و عدس و اينا كلا چقدر مدت استفادشونه ؟
    حبوبات تا جوجو نزاره قابل استفاده است
    يه آش نذري درست كن همشو رد كن بره

    اگه جاي خنك نگهداريشون كني چون خشك هستن مشكلي پيدا نمي كنه
    ولي بهتره زودتر مصرف بشن
    معمولا لپه زود خراب ميشه
    چون پوست نداره
    بقيه حبوبات ماندگاري بهتري دارن
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1530
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdieh63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    81
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    103
    پسند کرده
    85

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه*ها تشخيص بادمجون چطوريه؟
    من بادمجون قلمي خوب مي*تونم انتخاب كنم كه تلخ نباشه
    اما براي خريد بادمجون*هاي كپل هميشه مشكل دارم
    هر وقت ميگيرم تلخه!
    فروشنده *هاي اطرافمونم منصف نيستند كه بگي تلخ نباشه و جنس خوب بده
    راهنمايي لطفا
    http://graphicland.blogfa.com

  4. #1531
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18095
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    تلخي بادمجون كه خيلي قابل تشخيص نيست ولي بادمجون بايد سياه سياه باشه و وقتي بهش دست مي زني نرم باشه دستت فرو بره سفت و سخت نباشه مثل هويج مثلا
    بعدشم تابستون بادمجونا بهترن اگه تابستون سرخ كني و فريز كني بهتره تا زمستون بخري
    بادمجوناي زمستون خيلي هم روغن مي كشن
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1532
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان من هر بار خورش قیمه درست میکنم لپه هاش کمی سقت هستن با اینکه شب قبل لپه ها رو خیس میکنم .نمک ولیمو رو هم نیم ساعت اخر میریزم.نمیدونم مشکل کار از کجاست ممنون اگه راهنماییم کنین.

  6. #1533
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mary524 آواتار ها
    مریم.
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    2905
    پسند کرده
    9738

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariaaa
    سلام دوستان من هر بار خورش قیمه درست میکنم لپه هاش کمی سقت هستن با اینکه شب قبل لپه ها رو خیس میکنم .نمک ولیمو رو هم نیم ساعت اخر میریزم.نمیدونم مشکل کار از کجاست ممنون اگه راهنماییم کنین.
    ما (مادرم و من) اینطور که تجربه کردیم اگه لپه خیلی از قبل خیس بخوره دیرپزتر میشه، حدودای یک ساعت قبل از پختش خیسش می کنیم و فقط کمی همراه با مخلوط گوشت و پیاز تفتش میدیم بعد آب بهش اضافه میکنیم
    آشپزی هم که برای عروسی یکی از اقوام اومده بود گفته بود لپه ها رو نخیسونید تا خودم بیام.(منظورم زمان کم مورد نیاز برای خیسوندن لپه هست که ایشون گفتن)

  7. #1534
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mary524
    نقل قول نوشته اصلی توسط pariaaa
    سلام دوستان من هر بار خورش قیمه درست میکنم لپه هاش کمی سقت هستن با اینکه شب قبل لپه ها رو خیس میکنم .نمک ولیمو رو هم نیم ساعت اخر میریزم.نمیدونم مشکل کار از کجاست ممنون اگه راهنماییم کنین.
    ما (مادرم و من) اینطور که تجربه کردیم اگه لپه خیلی از قبل خیس بخوره دیرپزتر میشه، حدودای یک ساعت قبل از پختش خیسش می کنیم و فقط کمی همراه با مخلوط گوشت و پیاز تفتش میدیم بعد آب بهش اضافه میکنیم
    آشپزی هم که برای عروسی یکی از اقوام اومده بود گفته بود لپه ها رو نخیسونید تا خودم بیام.(منظورم زمان کم مورد نیاز برای خیسوندن لپه هست که ایشون گفتن)
    من با آب گرم خیس می کنم و جداگانه می پزم بعد داخل خورش می ریزم
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #1535
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18095
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سهند و پرند
    نقل قول نوشته اصلی توسط mary524
    نقل قول نوشته اصلی توسط pariaaa
    سلام دوستان من هر بار خورش قیمه درست میکنم لپه هاش کمی سقت هستن با اینکه شب قبل لپه ها رو خیس میکنم .نمک ولیمو رو هم نیم ساعت اخر میریزم.نمیدونم مشکل کار از کجاست ممنون اگه راهنماییم کنین.
    ما (مادرم و من) اینطور که تجربه کردیم اگه لپه خیلی از قبل خیس بخوره دیرپزتر میشه، حدودای یک ساعت قبل از پختش خیسش می کنیم و فقط کمی همراه با مخلوط گوشت و پیاز تفتش میدیم بعد آب بهش اضافه میکنیم
    آشپزی هم که برای عروسی یکی از اقوام اومده بود گفته بود لپه ها رو نخیسونید تا خودم بیام.(منظورم زمان کم مورد نیاز برای خیسوندن لپه هست که ایشون گفتن)
    من با آب گرم خیس می کنم و جداگانه می پزم بعد داخل خورش می ریزم
    منم جدا مي پزم آبشو دور مي ريزم و به خورش اضافه مي كنم
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #1536
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما