نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 4806
صفحه 19 از 601 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بادرنج رو منم نمی دونم چیه
    اما ترخون و مرزه شبیه به هم هستن یه چوب دارن یه برگهایه نازک و باریک حدودا 2 تا سه سانتی ساقه ترخون به قرمزی می زنه و طعمش یه کم گسه هر دو این سبزیها معطرن و خیلی سلیقه ای هستن بیشتر برای ترشی و سبزی کوفته و .... استفاده می شن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    من یه عالمه پودر لیمو عمانی دارم. ولی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم. کسی می دونه ؟ به چی بزنم ؟ مزه لیموش خیلی تیزه. مارک سحر خیز مشهد هست.
    عزیزم تو همه خورش ها و غذاهایی که لیمو عمانی می ریزی میتونی از این پودر هم بریزی. مثل قیمه قورمه کرفس آبگوشت و..... ولی حواست باشه توی غذاهایی که رنگ روشن دارن مثل قیمه یا آبگوشت رنگ خورش رو تیره می کنه.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستای عزیز با این ماکارونی های دانه برنجی چی درست میکنید؟چی کارش کنم از خرید عید تا حالا مونده؟



    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترک
    انوشه جون این دونه برنجی ها جون می دن واسه سالاد پاستا.
    امتحان نکردم ولی احتمالا تو سوپ هم خوب بشن.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges31
    منم یه سوال دارم
    من خورشت کرفس خیلی دوست دارم..ولی نمیدونم برای اینکه مثل خورشت های شما لعاب بندازه و به اصطلاح آب و دونش جدا نباشه چکار کنم؟
    الان هم گذاشتم بپزه..
    گوشت+کرفس+مقداری نعناع جعفری سرخ شده و همچنین برگ های خود کرفس
    قبلا کمی سبزی قرمه هم میریختم...که لعاب دار بشه..خوب میشد..ولی خب..یه بوی قرمه سبزی هم داشت..
    میشه راهنماییم کنید چکارش کنم؟رو گازه هااااا
    quote="live"]


    نرگس جان به نظر من اگه سبزي نعناع و جعفري + برگهاي كرفس خوب سرخ بشه مثل قورمه سبزي حتما بعد از پخت خوب جا ميوفته

    و زمان پخت خيلي مهمه كه چند ساعت به ارومي روي اجاق باشه

    در ضمن بعضي ها كمي مثلا يك قاشق ارد توي اب كرفس حل ميكنن و خورشت اضافه ميكنن

    من اينجوري درست ميكنم

    اول پياز داغ درست ميكنم و گوشت رو اضافه ميكنم و با زردچوبه تفتش ميدم اب ميريزم و ميزارم تا نيم ساعت بپزه

    بعد سبزي كه از قبل سرخش كردم رو به مواد اضافه ميكنم و زير اجاقو كم ميكنم معمولا من 4 ساعت ميزارم جوش بزنه

    بعد از اينكه پخت لوبيا قرمز كه از قبل پختم رو به مواد ااضافه ميكنم + ابغوره و نمك و كمي رب تفت داده شده
    منم با دوست عزیزمون live موافقم

    خورش هایی مثل کرفس و قورمه سبزی وقتی ریز ریز و آروم بپزه حسابی جا میفته

    یه بار یکی از مربی های آشپزی صدا و سیما گفت اگه بخواهید قورمه سبزی حسابی خوشمزه بشه باید تو سرخ کردن سبزی حسابی ولخرج باشید و با روغن زیادی سرخش کنید
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    دوستای گلم یک پیمانه برنج چند گرم برنجه ؟

    برطبق کتاب "هنرآشپزی"خانم رزا منتظمی 200گرمه
    bluesky این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    نمیدونستم این سوال جاش کجاست
    من مقدار زیادی انار دارم که داره خراب میشه
    به نظر شما چکار می تونم باهاش انجام بدم؟
    به نظر من انارهاتو دون کن و بذار تو فریزر؛ هر موقع خواستی می تونی تو ژله ازش استفاده کنی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    ممنون عزیزم
    میشه بگی بعدا تو چه ژله ای باید استفاده بشه و ایا فریزر کردن باعث بد مزه شدنش نمیشه؟
    اگر ژله انار لینکی داره ممنون میشم بزاری چون تاحالا درست نکردم
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه خانم
    دوست گلم میتونی ترشی انار هم درست کنی
    فریز کردن هم باعث بدمزه شدن نمیشه
    برای تزئین دسرها، سالاد میوه، ژله انار، سالاد انار، لواشک انار ، آب انار
    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    رب انار زیاد داریم البالو جان
    مادرشوهرم هرسال درست می کنه سهم ما راهم می ده
    ولی لواشک پیشنهاد خوبی بود که اصلا به ذهنم نرسید باید برم سریع ترتیبشو بدم
    هر کجا هستی باش !!!
    آسمانت آبی و تمام دلت از غصه دنیا خالی ...

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    بچیا به من میگین ما چند نوع بلغور گندم داریم .من دنبال ی نوع بلغور گندم هستم که میگن گندم پخته شده وخورد شدس کسی میدونه به چه اسمی تو بازار هس ؟با بلغور گندمی که تو حلیم میریزن فرق داره .ممنون میشم اگه میدونین کمک کنین
    دوست خوبم احتمالا منظورتون بلغور شیره که تو بعضی شهرها بخصوص نیشابور و کلا استان خراسان زیاده ... بلغور شیر با خرد شده های گندم (بلغور گندم)که باشیر پخنه میشه میگن ...

    ((بلغور شیر : بلغور را داخل شير گوسفند يا گاو ريخته مي جوشانند و مقداري زردچوبه به هم به آن مي زنند. وقتي بلغور پخته شد آن را توي سيني بزرگي ريخته مقابل آفتاب مي گذارند تا خشک شود.))
    بعد با این بلغور سوپ و اشکنه و .... درست میکنن

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    گلم نه اینم نیست اون بلغور شیر رو هم میدونم کدومه.خیلی هم دوسش میدارم.باهاش سوپ درس میکنم.این که میگم یکی از دوستامون از سمت همدان واسمون اورده بود و گفت اسم محلیش پلته هس.ولی من با این اسم هیچ جا پیدا نکردم.ممنونم مهربونم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #152
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    گلم نه اینم نیست اون بلغور شیر رو هم میدونم کدومه.خیلی هم دوسش میدارم.باهاش سوپ درس میکنم.این که میگم یکی از دوستامون از سمت همدان واسمون اورده بود و گفت اسم محلیش پلته هس.ولی من با این اسم هیچ جا پیدا نکردم.ممنونم مهربونم
    ایدا عزیزم من از مغازه ای که حبوبات و برنج می فروشه می خرم . اسمش همون بلغوره ولی باید بگی بلغور واسه آش می خوای باید بگی که پخته و خرد شده هست .رنگش با بلغور حلیم فرق می کنه یکم تیره تره. اخه بلغور حلیم پوست کنده ست ولی مال آش نه.
    اگه پیدا نکردی آدرس بده برات بفرستم.
    (ziba) و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 19 از 601 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما