نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,481 به 1,488 از 4806
  1. #1481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان برای درست کردن اکبر جوجه باید اول مرغ رو بپزم بعد سرخ کنم یا اول سرخ کنم بعد بپزم ؟

    نمیشه مرغ رو تو سرخ کن فقط سرخ کرد و دیگه نپزمش ؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #1482
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزان من کوکو سبزی درست کردم بعد میخواستم رولش کنم ترک خورد چرا؟ واینکه میشه فنجون داخل فر گذاشت نمیشکنه؟ ممنون
    خداروشکررررر

  4. #1483
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=p_mahnoosh]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "????":3irj8l28
    سلام به همه مامان های عزیزم وهنرمند.
    یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم

    1: من پیراشکی گوشت که درست کردم خمیرش خیلی به دستم میچسبید میخوام بدونم آیا ایراد وکمبودی داشته خمیرم؟

    2: همچنین موقع خوردن با اینکه خیلی خوشمزه شده بود اما مزه خامی آرد رو احساس میکردیم با وجود اینکه تقریبا یک ساعت استراحت به خمیر دادم.
    لطفا کمکم کنید . مررررررررررررررسی


    3: نصف قاشق جوش شیرین با چقدر بکینگ پودر برابره؟
    لطفا جواب بدید اینو تو تاپیک مخصوص خودش هم نوشتم اما کسی ج نداد
    عزیزم جواب سوالت بستگی داره به اینکه بگی با کدوم دستور درست کردی.... معمولا خمیر قبل از استراحت کمی به دست می چسبه که بعد از استراحت درست می شه.... اگه بعد از استراحت بازم به دست می چسبید، می شه سطح میز که می خواهیم خمیر رو پهن کنیم بیشتر آرد بپاشیم یا یه قاشق ارد به خمیر اضافه کنیم و ورز بدیم....ولی کلا آرد زیاد باعث سفت تر شدن خمیر می شه....حتی الامکان ارد رو طبق دستور اضافه کنین ....یکی دوبار کار کنین دستتون می یاد.....
    خام بودن خمیر بعد از پخت یه چیز دیگه است.... بخاطر اینه که خمیرتون به اندازه کافی نپخته.... یا باید مدت بیشتری تو روغن سرخ می کردین یا اگه تو فر پختین ، مدت بیشتری تو فر می گذاشتین تا بپزه.... یا قبل از پیچیدن، خمیر رو نازکتر می کردین تا زودتر بپزه.

    میزان جوش شیرین کاملا با بیکینگ پودر جایگزین نمیشه.... با هم فرق دارن ....بیکینگ پودر کمی جوش شیرین تو خودش داره،...
    اگه بخواهید جوش شیرین رو با بیکینگ پودر جایگزین کنین باید مقدار بیشتری بیکینگ پودر اضافه کنین ، به ازای هر واحد جوش شیرین ، یک بعلاوه یک چهارم واحد بیکینگ پودر باید اضافه کنین که مزه رو هم عوض می کنه و من توصیه اش نمی کنم.
    امیدوارم دفعه بعد خمیر پیراشکیت اذیتت نکنه و راضی باشی.[/quote:3irj8l28]



    مرسی مهنوش جان که کمکم کردید . من از دستور خانوم خدایاری تو قسمت آشپزی بین الملل توی مامی سایت استفاده کردم چون دیدم راحته اونو انتخاب کردم به نظر شما بهترین خمیر پیراشکی گوشت چیه البته میخوام راحت هم باشه وفر نخواد
    بازم ممنون عزززززززززززززیزم

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  5. #1484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام به همه مامانهای هنرمند
    من میخوام یه نوع کلوچه غذایی واسه عصرانه تولد برای تقریبا 40 نفر درست کنم اما نمیدونم چی درست کنم که هم درست کردنش واسه 40 نفر راحت باشه هم من که زیاد از پخت وپز سر در نمیارم و ابتدایی هستم بتونم از پسش بر بیام
    اگه میشه کمکم کنید
    ممنون

  6. #1485

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=????][quote="p_mahnoosh":7kds9ooz][quote="????":7kds9ooz]سلام به همه مامان های عزیزم وهنرمند.
    یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم

    1: من پیراشکی گوشت که درست کردم خمیرش خیلی به دستم میچسبید میخوام بدونم آیا ایراد وکمبودی داشته خمیرم؟

    2: همچنین موقع خوردن با اینکه خیلی خوشمزه شده بود اما مزه خامی آرد رو احساس میکردیم با وجود اینکه تقریبا یک ساعت استراحت به خمیر دادم.
    لطفا کمکم کنید . مررررررررررررررسی


    3: نصف قاشق جوش شیرین با چقدر بکینگ پودر برابره؟
    لطفا جواب بدید اینو تو تاپیک مخصوص خودش هم نوشتم اما کسی ج نداد[/quote]

    عزیزم جواب سوالت بستگی داره به اینکه بگی با کدوم دستور درست کردی.... معمولا خمیر قبل از استراحت کمی به دست می چسبه که بعد از استراحت درست می شه.... اگه بعد از استراحت بازم به دست می چسبید، می شه سطح میز که می خواهیم خمیر رو پهن کنیم بیشتر آرد بپاشیم یا یه قاشق ارد به خمیر اضافه کنیم و ورز بدیم....ولی کلا آرد زیاد باعث سفت تر شدن خمیر می شه....حتی الامکان ارد رو طبق دستور اضافه کنین ....یکی دوبار کار کنین دستتون می یاد.....
    خام بودن خمیر بعد از پخت یه چیز دیگه است.... بخاطر اینه که خمیرتون به اندازه کافی نپخته.... یا باید مدت بیشتری تو روغن سرخ می کردین یا اگه تو فر پختین ، مدت بیشتری تو فر می گذاشتین تا بپزه.... یا قبل از پیچیدن، خمیر رو نازکتر می کردین تا زودتر بپزه.

    میزان جوش شیرین کاملا با بیکینگ پودر جایگزین نمیشه.... با هم فرق دارن ....بیکینگ پودر کمی جوش شیرین تو خودش داره،...
    اگه بخواهید جوش شیرین رو با بیکینگ پودر جایگزین کنین باید مقدار بیشتری بیکینگ پودر اضافه کنین ، به ازای هر واحد جوش شیرین ، یک ونیم واحد ( تا 3 واحد)بیکینگ پودر باید اضافه کنین که مزه رو هم عوض می کنه و من توصیه اش نمی کنم.
    امیدوارم دفعه بعد خمیر پیراشکیت اذیتت نکنه و راضی باشی.[/quote:7kds9ooz]



    مرسی مهنوش جان که کمکم کردید . من از دستور خانوم خدایاری تو قسمت آشپزی بین الملل توی مامی سایت استفاده کردم چون دیدم راحته اونو انتخاب کردم به نظر شما بهترین خمیر پیراشکی گوشت چیه البته میخوام راحت هم باشه وفر نخواد
    بازم ممنون عزززززززززززززیزم[/quote:7kds9ooz]

    دوست عزیزم من نمی دونم کدوم دستور رو می گین تا راهنماییتون کنم، کاش لینکش رو می گذاشتین....ولی تا اونجا که من می دونم دستورهایی که خانم خدایاری می گذارن عــــــــــــــالی هستن و همه دستورها رو خودشون بارها تست کردن و خلاصه دستوراشون حرف نداره.....اگه لینکش رو بگذارید تا اونجا که بتونم راهنماییتون می کنم ....
    این دستور رو هم من خودم استفاده می کنم برای پیراشکی سرخ کردنی و پیتزا و غذاهای خمیری توی فر عالیه و ورز هم نمی خواد :

    [url="http://mamisite.com/forum/bread-dough/topic2812.html#p97619"]bread-dough/topic2812.html#p97619[/url]

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #1486

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa66
    سلام به همه مامانهای هنرمند
    من میخوام یه نوع کلوچه غذایی واسه عصرانه تولد برای تقریبا 40 نفر درست کنم اما نمیدونم چی درست کنم که هم درست کردنش واسه 40 نفر راحت باشه هم من که زیاد از پخت وپز سر در نمیارم و ابتدایی هستم بتونم از پسش بر بیام
    اگه میشه کمکم کنید
    ممنون
    مهسا جان ، نمی دونم دقیقا چه جور غذایی می خوای....آیا می خوای تک نفره ( پرسی) باشه یا یک غذا برای همه....

    اگه تا بحال با خمیر کار کردی ، مافین پیتزا، پیراشکی ، کاسترول بادمجان و حلقه مرغ و ریحان خوب هستن....اگه با خمیر کار نکردی کیک مرغ و گردو خوشمزه و راحت هست....البته اون غذاها هم سخت نیستن ولی شاید بهتره باشه یه بار باهاشون کار کنی تا قلقشون دستت بیاد.....دستور همه اشون رو با سرچ تو سایت می تونی پیدا کنی.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  8. #1487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    دوستان برای درست کردن اکبر جوجه باید اول مرغ رو بپزم بعد سرخ کنم یا اول سرخ کنم بعد بپزم ؟

    نمیشه مرغ رو تو سرخ کن فقط سرخ کرد و دیگه نپزمش ؟
    مانا جون اکبر جوجه بايد سرخ بشه و بپزه.يعني بايد مرغ رو خام توي کره يا روغن حيواني بندازي تا در حين سرخ شدن بپزه
    باز شمالي ها مي تونن بهتر جواب بدن
    -----------------
     

  9. #1488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    دوستان برای درست کردن اکبر جوجه باید اول مرغ رو بپزم بعد سرخ کنم یا اول سرخ کنم بعد بپزم ؟

    نمیشه مرغ رو تو سرخ کن فقط سرخ کرد و دیگه نپزمش ؟

    خانومی باید جوجه رو توی کره ی محلی فراوون به صورت خام وفقط با نمک بذاری سرخ بشه بعد از سرخ شدن کامل اگر هنوز دیدی که پختش کامل نیست زیرش رو کمه کم کن ومثل پلو تو دم بذار تا بپزه .

    بعدش هم بارب انارنوش جون کن.
    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما