نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,473 به 1,480 از 4804
  1. #1473
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * نسیم *
    سلام
    خانومای هنرمند سوال داشتم خیلی ضروریه اگه میشه کمکم کنید
    من برای 60نفر سفارش سالاد الویه گرفتم تا حالا در این حجم آماده نکردم میشه راهنماییم کنید که چه مقدار مواد لازم دارم مثلا چند کیلو سیب زمینی؟ خیارشور و .. !!!؟
    نسیم جون من فکر میکنم 6کیلو سیب زمینی 30تا تخم مرغ 3کیلو خیار شور 1 کیلو کالباس 3 تا سینه مرغ درسته و سس هم 2تا شیشه بزرگ می خواد <span style="cursor:pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','ed itor');}else{WriteTEXT('','editor');}">البته فکر کنم مهموناتو ببری رستوران به صرفه تره

  2. #1474
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام به همه مامان های عزیزم وهنرمند.
    یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم

    1: من پیراشکی گوشت که درست کردم خمیرش خیلی به دستم میچسبید میخوام بدونم آیا ایراد وکمبودی داشته خمیرم؟

    2: همچنین موقع خوردن با اینکه خیلی خوشمزه شده بود اما مزه خامی آرد رو احساس میکردیم با وجود اینکه تقریبا یک ساعت استراحت به خمیر دادم.
    لطفا کمکم کنید . مررررررررررررررسی


    3: نصف قاشق جوش شیرین با چقدر بکینگ پودر برابره؟
    لطفا جواب بدید اینو تو تاپیک مخصوص خودش هم نوشتم اما کسی ج نداد

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  3. #1475
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    155
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان گرامی!
    بعضی موقع ها کوکوم (کوکو عدس مخصوصا )میشکنه موقع بر گردوندن. چیکار باید بکنم؟!!
    به خاطر تخم مرغش نیس احیانا؟!!!
    خـــداروشـــــــکر چقدر همه چیز خوب و آرومه.
    خـــداروشـــــــکر چقدر خوشبختم.
    خـــداروشـــــــکر....

  4. #1476
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانوی زمستان
    دوستان گرامی!
    بعضی موقع ها کوکوم (کوکو عدس مخصوصا )میشکنه موقع بر گردوندن. چیکار باید بکنم؟!!
    به خاطر تخم مرغش نیس احیانا؟!!!
    شكستن كوكو به خاطر ترد بودنش و كم تخم مرغ بودن اونه
    بايد تخم مرغشو اضافه كني و اگه خوشت نمياد سايز كوكوها رو كوچيك كني كه نشكنه موقع برگردوندن
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1477
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانوی زمستان
    دوستان گرامی!
    بعضی موقع ها کوکوم (کوکو عدس مخصوصا )میشکنه موقع بر گردوندن. چیکار باید بکنم؟!!
    به خاطر تخم مرغش نیس احیانا؟!!!
    دوست عزیز اگه با تخممرغ هم مشکلتون حل نشد یک قاشق آرد هم امتحان کنید .

  6. #1478
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    13128

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نمیدونم جای مناسبی پرسیدم یانه؟؟
    چند روز پیش یکی از دوستان سن ایچ پرتقالی خریده بود فروشنده گفته بود که برای150نفر کفایت میکنه مونده بودیم با چه مقدار آب وشکر مخلوط کنیم تا شربت درست بشه،خلاصه با هزار بار کم وزیادکردن شربت درست وصرف شد.
    حالا میخام بپرسم هر پیمانه سن ایچ با چه مقدار آب وشربت باید مخلوط بشه؟اندازه استاندارد برای یک شربت پرتقالی خوب ومجلسی چیه؟
    ممنون
    ...
     

    والعصر ..........

  7. #1479
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار
    نمیدونم جای مناسبی پرسیدم یانه؟؟
    چند روز پیش یکی از دوستان سن ایچ پرتقالی خریده بود فروشنده گفته بود که برای150نفر کفایت میکنه مونده بودیم با چه مقدار آب وشکر مخلوط کنیم تا شربت درست بشه،خلاصه با هزار بار کم وزیادکردن شربت درست وصرف شد.
    حالا میخام بپرسم هر پیمانه سن ایچ با چه مقدار آب وشربت باید مخلوط بشه؟اندازه استاندارد برای یک شربت پرتقالی خوب ومجلسی چیه؟
    ممنون
    قبلا روی شیشه های سن ایچ یه تصویری بود مبنی ب این که یه لیوان شربت با هفت لیوان آب باید رقیق و مصرف یشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #1480

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ????
    سلام به همه مامان های عزیزم وهنرمند.
    یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم

    1: من پیراشکی گوشت که درست کردم خمیرش خیلی به دستم میچسبید میخوام بدونم آیا ایراد وکمبودی داشته خمیرم؟

    2: همچنین موقع خوردن با اینکه خیلی خوشمزه شده بود اما مزه خامی آرد رو احساس میکردیم با وجود اینکه تقریبا یک ساعت استراحت به خمیر دادم.
    لطفا کمکم کنید . مررررررررررررررسی


    3: نصف قاشق جوش شیرین با چقدر بکینگ پودر برابره؟
    لطفا جواب بدید اینو تو تاپیک مخصوص خودش هم نوشتم اما کسی ج نداد
    عزیزم جواب سوالت بستگی داره به اینکه بگی با کدوم دستور درست کردی.... معمولا خمیر قبل از استراحت کمی به دست می چسبه که بعد از استراحت درست می شه.... اگه بعد از استراحت بازم به دست می چسبید، می شه سطح میز که می خواهیم خمیر رو پهن کنیم بیشتر آرد بپاشیم یا یه قاشق ارد به خمیر اضافه کنیم و ورز بدیم....ولی کلا آرد زیاد باعث سفت تر شدن خمیر می شه....حتی الامکان ارد رو طبق دستور اضافه کنین ....یکی دوبار کار کنین دستتون می یاد.....
    خام بودن خمیر بعد از پخت یه چیز دیگه است.... بخاطر اینه که خمیرتون به اندازه کافی نپخته.... یا باید مدت بیشتری تو روغن سرخ می کردین یا اگه تو فر پختین ، مدت بیشتری تو فر می گذاشتین تا بپزه.... یا قبل از پیچیدن، خمیر رو نازکتر می کردین تا زودتر بپزه.

    میزان جوش شیرین کاملا با بیکینگ پودر جایگزین نمیشه.... با هم فرق دارن ....بیکینگ پودر کمی جوش شیرین تو خودش داره،...
    اگه بخواهید جوش شیرین رو با بیکینگ پودر جایگزین کنین باید مقدار بیشتری بیکینگ پودر اضافه کنین ، به ازای هر واحد جوش شیرین ، یک بعلاوه یک چهارم واحد بیکینگ پودر باید اضافه کنین که مزه رو هم عوض می کنه و من توصیه اش نمی کنم.
    امیدوارم دفعه بعد خمیر پیراشکیت اذیتت نکنه و راضی باشی.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما