نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 4802
صفحه 18 از 601 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samijoon
    سلامازتون ممنون میشم چندتا سوال منم جواب بدین:

    1.ادویه ی فلافل انبه گرفتم (مثل ارد ذرزت زرد رنگ است)،باید داخل فلافل بریزم یا باهاش سس درست کنم ؟ وبه چه میزان باید بریزم؟فقط برای فلافل استفاده میشه؟
    2.پودر چیلی چیه؟ درچی استفاده میشه؟
    3.گرام ماسالاچیه؟در ایران هم پیدا میشه؟شبیه کدوم ادویه است(از نظر بو ومزه)
    پودر انبه رو توی سس فلافل استفاده میکنن
    پودر انبه رو میشه توی انواع سس سالاد ریخت...با مایونز ترکیب خوبی داره....من همیشه استفاده میکنم...و مزه خوبی داره
    پودر چیلی ...پودر فلفل چیلی هست که تند هست...فلفل رو خودتون میتونید خشک کنید و بعد پودر کنید و استفاده کنید...
    گرا ماسالا رو هم که دوست عزیزمون توضیح داده...
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    نقل قول نوشته اصلی توسط minafarzin63
    من ی سئوال دارم کسی از خانوما میدونه زنجبیل تو چی استفاده میشه دیروز بسته بندی دیدم تو هایپر همین جوری خریدم حالا نمیدونم تو چی بریزم؟
    نمی دونم بسته بندی تازه اس یا خشک در هر صورت !خوراک مرغ با زنجبیل طعم خیلی خوبی پیدا می کنه و در انواع غذاهای هندی هم مصرف داره.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    262
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    111
    پسند کرده
    40

    Re: بیف استروگانف

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges goli
    نقل قول نوشته اصلی توسط minafarzin63
    من ی سئوال دارم کسی از خانوما میدونه زنجبیل تو چی استفاده میشه دیروز بسته بندی دیدم تو هایپر همین جوری خریدم حالا نمیدونم تو چی بریزم؟
    مامان من باهاش مربا هم درست میکنه در ضمن توی هر غذایی که از پودرش استفاده میشه هم میتونید بریزید مثل سیر له کنید و با پیاز اون اول تفت بدید مثل خورشت مرغ- مایه ماکارونی- کباب ماهیتابه ای-- کتلت و......
    زنجبیل رو با شیر بجوشونید و بنوشید خیلی خوش طعمه
    اونوقت مربای زنجبیل چطور درست میکنه مامان؟ خوشمزه هست؟
    ممنون
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    نقل قول نوشته اصلی توسط baran80
    سلام يه سوال دارم بهتر از اينجا جايي براش پيدا نكردم بپرسم. من روي شيشه آبغوره ام كه باز كرده بودم و استفاده ميكردم يه لايه گنده كپك درست شده. توي يخچال هم بود از اولش.چيكار كنم شيشه هاي ديگه ام اينجوري نشه؟ اونيكه كپك زده بريزم دور؟ممنون
    خانمی این کپک شاید باشه...اما فکرکنم آبغوره ات خراب نشده

    فکرکنم اکسیدشده...
    يعني چي اكسيده شده ؟ آخه روش كپك ديده ميشه و چون من شنيدم ميگن رب كپك زد كلشو بريزين دور پرسيدم. چون كپك مواد سرطانزا ازاد ميكنه كه تو كل ماده پخش ميشه.نمي دونم همه چي اونجوريه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    بقیه آبغوره ها را بجوشان .این یکی هم بریز دور بخصوص اگه کپک هاش به سیاهی میزنه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #141
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemah
    سلام بچه ها یه سوال بپرسم مسخره م نمی کنین؟ من بلد نیستم پیاز داغ درست کنم اصلا طلایی و خشک نمیشه همش نصفش میسوزه نصفش سفید می مونه
    فاطمه جان، یکم شعله گازت رو کم کن، روغن هم کمی بیشتر بریز، منظم هم پیازتو هم بزن.
    درضمن دقت کن ماهیتابه خیلی بزرگتر از حجم پیازت نباشه، یکی از دلایلی که پیازهای دورو بر میسوزن و وسطی ها سفیدن همینه.
    پیاز اینجوری کاراملی میشه، مخصوصا اگر مقدارش زیاد باشه اما اگر در انتها یک نقطه زردچوبه هم بزنی همه پیازهات یکرنگ میشن. اما اینکار دیگه مال آخر کاره و درصورتی که پیازهات طلایی نشدن

    quote="shahgol"] نوشته است:
    سلام بچه ها یه سوال بپرسم مسخره م نمی کنین؟ من بلد نیستم پیاز داغ درست کنم اصلا طلایی و خشک نمیشه همش نصفش میسوزه نصفش سفید می مونه
    عزیزم من دستور پیاز داع سوخاری را بهت می دهم ... اول یک قابلمه به اندازه ای که می خواهی پیاز داغ درست کنی آب میکنی و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید وقتی جوش آمد اگر غذا ساز داری با غذا ساز پیازها را بعد از پوست و شسته و خلال کرده با آن یا رنده میکنی و بعد داخل قابلمه در حال جوش ریخته فقط به مدت 2 دقیقه در آبجوش روی حرارت باشد بعد در صافی ریخته و می گذاری کمی آب آن رفته و بعد روی پارچه پهن میکنی به مدت 10 دقیقه و بعد داخل ماهیتابه که روغن آن داغ شده و گاهی هم هم می زنی یک پیاز داغ فوق العاده چیپسی میشود من خودم تا الان تقریبا 3 کیلو پیاز را پیاز داغ کرده ام[/quote]
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو
    بچه ها من دیشب همینجوری می خواستم نون تست رو وردنه بکشم ولی پاره پاره شد چرا؟؟؟؟
    براي اينكه نونتون مونده بوده .براي وردنه كشي بايد نون تازه استفاده بشه.يا اگه بازم اينجوري شد كمي اب قبلش اسپري كنيد روي نونتون.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #143
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1488
    پسند کرده
    1163

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=الهام بانو]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فاطمه خانم":204pq8ed
    بعد یه سوال دیگه اینکه چیکار کنیم ماهی رو وقتی سرخ می کنیم وا نره و به تابه نچسبه؟؟؟
    عزیزم بذار روغنت کاملا داغ بشه بعد سرخش کن .....در ضمن ماهیت هم یخ زده یا آبدار نباشه (کاملا خشک باشه)[/quote:204pq8ed]

    من خودم ماهی رو توی تابه رژیمی بدون روغن سرخ می کنم و زمان زیادی بهش می دم . البته به نحوه برش زدن هم بستگی داره . هر چی نازک تر ترد تر .
    ولی اصل کلی سرخ کردن اینه که اول با حرارت متوسط سرخ کن وقتی دیدی که آب نداره حرارت رو کم کن ونباید تند تند بررسی کنی
    غذا
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملــودی
    دوستان جان میشه بگید سبزی خوردن شامل چه سبزی هایی میشه؟
    عزیزم سبزی خوردن شامل تره ، گشنیز ، شاهی ، ریحون ، تربچه ، پیازچه ، ترخون ، بادرنج میشه اما بعضی ها حتی مرزه یا جعفری یا شوید رو هم تو سبزی خوردن میگیرین و یا حتی نعناع و سوسن . اما این آخریا سلیقه ایه ............
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 18 از 601 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما