نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,369 به 1,376 از 4808
  1. #1369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط معصومه2
    سلام خانومای کدبانو سال نو شما مبارک
    من یه مهمونی دارم که 18 نفری است می خوام قورمه سبزی درست کنم میشه بگید چه مقدار سبزی و چه مقدار گوشت و لوبیا استفاده کنم البته گوشت و لوبیاش رو زیاد مشکل ندارم ولی برای سبزی همیشه چشمی ریختم می ترسم خوب درنیاد لطفا راهنماییم کنید اگه برای سبزی فریز شده مقدار وزنش را بگید که خیلی ممنون می شم
    من معمولا اینجوری درست می کنم که برای هر نفر یه استکان کوچولو لوبیا در نظر می گیرم و چهار تا تکه گوشت متوسط بعد اونقدر سبزی میریزم که احساس کنم کافیه بسته هاب سبزی سرخ کرده و فریز شده من چهار صد گرمه که برای 5-7 نفر به خوبی جواب میده با توجه به این که بعضیا لوبیا نمیخورن و میگن نفخ داره گاهی لوبیا کمتر و گوشت بیشتر می ریزم
    tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. #1370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهتا آ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    197

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli khale
    سلام،در مورد جوجه کنجدی سوال داشتم،کسی میدونه تو فر هم میشه گذاشت یا نه؟
    خانومی ،تو فر درست نکردم تاحالا ، ولی فکر کنم بشه ، اما برای طلایی شدن روی مرغ ، باید شعله ی بالایی فر رو روشن کرد
    با ما چه کرد عشق؟
    پرسیدم و خندیدی
    پاسخت پیچیده تر کرد این معما را .....

  3. #1371
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهتا آ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    197

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=لیلا حا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "s_samira":1h83yd1d
    ممنون لیلاجون.فقط یه چیز،اگه ته ظر رو چرب کنم ژله بو نمیگیره؟یا بد مزه نمیشه؟
    نه عزیز خیلی کم بایک پنبه بکش کف ظرف بعد که جدا کردین از ظرف با دستمال بکش رو ژله همون یک ذره هم پاک شه[/quote:1h83yd1d]

    ببخشیدا من دخالت میکنم ، برگردوندن ژله تو ظرف شیشه ای یکم سخته ،ژله برمیگرده ، اما با صبر و حوصله و دقت زیادتر. اگه ظرف از جنس دیگه ای دارین ، راحت تره استفادش.مخصوصا چون واسه مهمونی میخواین ، گفتم که اذیت نشین. با این حال اگه ظرف از جنس دیگه ندارین ، با صبر و حوصله بیشتری اینکارو انجام بدین
    با ما چه کرد عشق؟
    پرسیدم و خندیدی
    پاسخت پیچیده تر کرد این معما را .....

  4. #1372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    چون من خودم مشکل نداشتم من ژله با این روش در میارم
    خداروشکررررر

  5. #1373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها ممنون میشم کار با پوست کن یادم بدین ؟یا ضخامت سرش با وسط ورقه اندازه نمیشه واسه هویج هر ورقه موقعه برش از وسط نصف میشه واسه هویج که سفته خیلی سخته باید اب پزش کنم؟شاید جنس پوست کنم خوب نیست
    خداروشکررررر

  6. #1374
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانمهای هنرمند. قصد دارم تولد با تم زنبوری برگزار کنم.دوتا سوال دارم
    1- یکی از غذاهام حلیم بادمجونه. برای تزئین روش، کشک زرد رنگ میخوام. قبلا این کار رو با زعفرون زیاد انجام میدادم.اما الان بین مهمونا خانم باردار هست و نمیخوام زعفرون زیاد باشه که مشکلی براشون پیش نیاد. به نظرتون با چه ماده غذایی طبيعی دیگه (طبیعی یعنی به جز رنگ خوراکی ) میشه این کار رو انجام داد؟
    2- برای تزئین قسمتهایی از الویه،توی دستور کار زیتون سیاه هست. آیا به نظرتون جایگزین دیگه ای برای زیتون سیاه هست که رنگی تیره مشابه زیتون داشته باشه؟

  7. #1375
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا حا
    بچه ها ممنون میشم کار با پوست کن یادم بدین ؟یا ضخامت سرش با وسط ورقه اندازه نمیشه واسه هویج هر ورقه موقعه برش از وسط نصف میشه واسه هویج که سفته خیلی سخته باید اب پزش کنم؟شاید جنس پوست کنم خوب نیست

    لیلا جان قطعا پوست کنتون خوب نیست. اگه جنس خوب باشه خیلی خیلی راحت و بدون هیچ فشاری یک لایه نازک از بالا تا پایین میوه یا سبزی جدا می کنه. انفدر راحته که آدم لذت می بره باهاش کار کنه. از نوعی بگیرید که مثل تیغ اصلاح دسته اش عمود بر تیغه اشه. خیلی راحته. من انواع سبزیجات خام و پخته و چند جور میده رو باهاش پوست می کنم.

    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #1376
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شرمنده خانوم جان میشه عکس پوست کن وقت کردین بزارین
    خداروشکررررر

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما