نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,353 به 1,360 از 4806
  1. #1353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا حا
    من شنیدم برای خوشمزه تر شدن سس برای سالاد ماکارانی یا ذرت مکزیکی سس مایونز با نوشابه زرد رقیق میکنن کسی دستورشو میدونه بهم بگه ممنون؟؟؟؟
    لیلا جان از یکی از اشنایان که رستوران داشتن پرسیدم چطور سس سالادشون انقد خوشمزه س. گفت ماست رو با نوشابه ی نارنجی قاتی میکنن نسبت ماست خیلی بیشتره به سس. همین. چیز دیگه ای هم نمیزنن. اما باز مال رستوران خوشمزه تره.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #1354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samir
    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا حا
    من شنیدم برای خوشمزه تر شدن سس برای سالاد ماکارانی یا ذرت مکزیکی سس مایونز با نوشابه زرد رقیق میکنن کسی دستورشو میدونه بهم بگه ممنون؟؟؟؟
    لیلا جان از یکی از اشنایان که رستوران داشتن پرسیدم چطور سس سالادشون انقد خوشمزه س. گفت ماست رو با نوشابه ی نارنجی قاتی میکنن نسبت ماست خیلی بیشتره به سس. همین. چیز دیگه ای هم نمیزنن. اما باز مال رستوران خوشمزه تره.
    عزیز یعنی ماست وسس مایونز ونوشابه نارنجی ونمک وفلفل که ماستش زیاده؟؟؟؟
    خداروشکررررر

  3. #1355
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    152

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم حنا 1
    نمیدونم سئوالمو باید کجا مطرح کنم دوستان شما برا فروش نان قیفی با چونه خمیر 30 گرمی چه قیمتی پیشنهاد میدین یکی میخواد براش 50-60 تا براش درست کنم نمیدونم چه قیمتی بدم کسی آیا تا به حال سفارش گرفته ؟ دونه ای چند حساب کرده؟البته با احتساب سایز نون یا وزن خمیر ممنون.

  4. #1356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    45

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ناهار روز عید فامیلهای شوهرم خونه ما هستند.
    سبزی پلو با ماهی می خواهم درست کنم. 15 نفری هستیم.
    2 سوال:
    برای این تعداد چقدر سبزی پلویی تهیه کنم؟
    ماهیها را چند ساعت مزه دار کنم؟
    یه چیز دیگه ماهیها را چی جوری درست کنم خوشمزه تر و راحتتره سرخ کنم؟ بخار پز ؟؟؟؟

  5. #1357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من براي هر 4 تا پيمونه برنج نيم كيلو سبزي مي ريزم البته بستگي داره پر سبزي دوست داشته باشي يا نه فكر كنم براي شما يك كيلو و نيم بگيري كافي باشه
    ماهي رو هم بستگي به نوع ماهيش داره با ادويه مخصوص ماهي و فلفل سياه و زنجبيل و .... مزه دار كني خوب ميشه
    مسلما سرخ كرده ماهي يه چيز است آب پز يا بخارپز رو همه نمي پسندن
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #1358
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط atorban2004
    ناهار روز عید فامیلهای شوهرم خونه ما هستند.
    سبزی پلو با ماهی می خواهم درست کنم. 15 نفری هستیم.
    2 سوال:
    برای این تعداد چقدر سبزی پلویی تهیه کنم؟
    ماهیها را چند ساعت مزه دار کنم؟
    یه چیز دیگه ماهیها را چی جوری درست کنم خوشمزه تر و راحتتره سرخ کنم؟ بخار پز ؟؟؟؟
    سوال اولتو نمیدونم
    اما واسه سوال دومت 4-5 ساعت هم کافیه اما خوب اگه از شب قبل آماده میکنی تو ظرف لعابی بذار. یکم سیر رنده کن روشون یا اینکه پودر سیر بزن. ادویه مخصوص ماهی یا زردچوبه. آبلیمو یا نارنج بزن
    نیم ساعت قبل از سرخ کردن بزن تو آرد سوخاری. ترجیحا هاتی کارا که خودشم ادویه و نمک داره.
    بذار تو یخچال نیم ساعت بمونه. بعد تو سرخ کن با روغن زیاد. یا اینکه یه قابلمه با ارتفاع بلند روغن مایع بریز
    اگه ماهی ها تو روغن شناور باشن بهتر سرخ میشن
    همین
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  7. #1359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    660

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای کاور کردن ماهی با ارد یه روش تو فود سفری یاد داد عالی.همیشه کلی از ارد حروم میشد . 2_3 قاشق ارد سفید یا سوخاری با نمک و ادویه بریز توی نایلون .تیکه ماهی رو هم بنداز تکون بده تا کامل کاور بشه بعد با روغن زیاد سرخ کن .هم خوب همه جاش با ارد پوشیده میشه هم اردا حروم و حرص نمیشه
    tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  8. #1360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من سیب زمینی توی اب نمک گذاشتم بعد در اوردم به شکل رز در بیارم شروع کردن به سیاه شدن چرا؟؟بعد کامل شدن دوباره تو اب سرد انداختم تا سرخ کنم سیاه تر شدن چرا؟؟؟؟؟
    خداروشکررررر

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما