نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 4804
صفحه 17 از 601 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    در مورد رشته ساز میتونم بگم که هرنوع رشته ای رو اگر دستور خمیرش رو بتونید در بیارید، به راحتی میشه با این دستگاه درست کرد

    قدیمی ها که رشته آش و پلو رو خودشون درست میکردن و با چاقو برش میزدند.. چه طعمی هم داشت این رشته ها و چقدر همه چیزش اندازه بود، از جمله نمکش

    اما نکته بعدی در مورد ماکارونی و راویولی و سایر رشته هاست که در کشور ایتالیا که زادگاه این نوع غذاهاست، رستوران های برتر و حتی خانمهای خانه دار اهل آشپزی، هیچکدام از رشته آماده استفاده نمیکنند و همشون ماکارونی یا همون اسپاگتی مصرفیشون رو خودشون درست میکنند و میگن طعم واقعی اسپاگتی اینه


    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    باسلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان من تجربه ای که در مورد فریزری دارم این است که در ظرف های بستنی که اسم بستنی یادم رفته می ریزم و موقع استفاده از فریزر در آورده در قابلمه کمی آب ریخته و بعد برنج فریزری را درون قابلمه ریخته و روی حرارت کم و حتی گاهی اوقات اگر وقت زیاد داشته باشم یک شعله پخش کن هم می زارم و دیگه برنج راهم نمی زنم تا موقع کشیدن و خیلی هم خوب می شود.

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان من یک بار برنج آبکش شده را در دیس ریختم و درون فر گذاشتم ولی اون توقعی که از آن داشتم نشد البته روی دیس سلیفون یا درب نگذاشتم خوشحال می شوم راهنمایی ام کنید.ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامي جون نجمه
    با اجازه اساتید
    برنج آبکش شده رو که میخواین داخل فر بذاری باید مثل روی شعله دمکن بذارین با نرم بشه وخشک نشه فقط مدت زمان کمتری برای دم کشیدن نیاز داره و ته دیگشم خیلی برشته نمیشه
    اگه داخل مایکرو فرهم میخواین بذارین اصلا ته دیگ نمیبنده و زیر و روی پلو یکسانه برای اونهم یه پارچه رودرش بذارین بهتره وزمان برای هت یک پیمان برنج حدود 4دقیقه با قدرت 900کافیه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  4. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان روژین و روناک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    اکباتان
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    10

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمهای عزیز میشه بگین برای اینکه عدس موقع پختن از هم وا نره چه باید کرد؟ اگه کم بپزیم که بعضیاش خام میمونه ! ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانو
    میراندا جون منظورت از وارفتن عدس همون پوست انداختنشه؟ گلم من توی یه پیشنهاد از nooshin50 عزیز خوندم که : حبوبات رو از شب قبل توی یه فلاکس بریز و روش آبجوش بریز ،بذار تا صبح بمونه(مثل دم کشیدن چایی) اینجوری حبوبات تقریبا می پزن و دیگه پوست نمیندازن.البته شاید یخرده حالت نپزایی داشته باشن ولی بقیه ش توی پخت ،توی قابلمه کامل پخته میشه.
    میراندا جونم ،عدس وقتی زیاد پخته میشه ،پوست میندازه.نمیگم عدست رو زنده به برنج یا خورشتت اضافه کن ولی توجه کن که هروقت متوجه شدی عدست تقریبا پخته شده ، بذار بقیه ی پخت رو توی خورش یا (اگه واسه برنجه )توی دم برنج انجام بده.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۳
    نوشته ها
    335
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    158
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samijoon
    سلامازتون ممنون میشم چندتا سوال منم جواب بدین:

    1.ادویه ی فلافل انبه گرفتم (مثل ارد ذرزت زرد رنگ است)،باید داخل فلافل بریزم یا باهاش سس درست کنم ؟ وبه چه میزان باید بریزم؟فقط برای فلافل استفاده میشه؟
    2.پودر چیلی چیه؟ درچی استفاده میشه؟
    3.گرام ماسالاچیه؟در ایران هم پیدا میشه؟شبیه کدوم ادویه است(از نظر بو ومزه)
    [JUSTIFY]samijoon عزیز در مورد ادویه فلافل که میگی زرد رنگه شاید پودر انبه باشه چون از پودر انبه برای تهیه سس فلافل استفاده میکنند. البته در هند در تهیه انواع سس یا غذاها از پودرانبه استفاده میشه ولی دستور کاملی برای تهیه سس فلافل من ندارم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] گرام ماسالا ترکیبات مختلفی از ادویه ها وجود داره که به آنها ماسالا میگن و در هند تقریبا برای تهیه انواع غذاها ماسالای مخصوص آن غذا وجود داره، مثلا ادویه ماسالای مرغ، ماسالای گوشت، ماسالای سبزیجات و ....[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]گرام ماسالا یكی از پرکاربردترین و معروف ترین ترکیب ادویه هاست كه در بیشتر غذاها در هند و در کشورهای جنوب آسیا و گاهی شرق آسیا استفاده میشه. گرام ماسالا مخلوطی از ادویه هایی مانند میخک، تخم گشنیز، تخم شنبلیله، فلفل سیاه، زیره، رازیانه، هل، جوزهندی، برگ بو، پودر زنجبیل ، دارچین و ...است.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]در خیلی از عطاری ها به صورت باز میتونی ای ادویه رو تهیه کنی و توی بعضی از فروشگاهها هم به صورت بسته بندی میفروشن. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]چیلی گونه ای از انواع فلفله که دارای بیش از 200 نوعه. فلفل های چیلی به انواع شیرین، ملایم، تند و خیلی تند تقسیم میشن.فلفل های چیلی ویتامین c زیادی دارند و منبع خوبی از ویتامینهای گروه b، آهن، منیزیوم و پتاسیم هستند. در تهیه انواع غذا بنا به نوع و کاربرد آن استفاده میشن یعنی مثلا برای تند کردن غذا یا فقط طعم دادن به غذا از دو نوع مخلف فلفل چیلی استفاده میشه.[/JUSTIFY]
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد....

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط M-A
    دوستان عزيز بهترين روش براي پاك كردن زرشك تازه خصوصادرموردجداكردن دمهاش چيه؟



    دوست عزیز چندروز پیش خانم نمیرانیان توی شبکه جام جم توضیح دادند که زرشک تازه را دورش فویل بپیچید وبه مدت یکساعت در فریزر قرار بدهید وبعد بیرون آورده وبتکانید بدون اینکه تیغ هاش به دست آسیب برسونه به راحتی از شاخه جدا میشن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    موارد استفاده گوجه خشک چیه؟
    من یادمه اون موقع ها مامان بزرگم توی آبگوشتش میریخت...................
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #136

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    موارد استفاده گوجه خشک چیه؟
    گوجه خشک اگر توی روغن نباشه...میشه باهاش دلمه درست کرد...
    میشه تیو روغن گذشات وقتی نرم شد..کنار غذا های مختلف سرو کرد....میشه توی گوجه رو پنیر و زیتون و یا گردو گذاشت و رول کرد و برش زد و باز سرو کرده بشه...
    به عنوان پیش غذا یا دورچین استفاده میشه
    بین انواع رولتهای غذایی میشه گذشت....کنار اسپاگتی...و توی سس میشه ریخت
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 17 از 601 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما