نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,289 به 1,296 از 4802
  1. #1289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرکوری
    سلام دوستان. آیا می شه مرغ پخته و ریش ریش شده رو فریز کرد و بعد توی غذاهایی مثل ته چین استفاده کرد؟
    بله میشه مرغ پخته رو فریز کرد
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #1290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    سلام بچه ها خوبین؟ یه مقدار شیر جوشونده شده تو یخچال داشتم امروز میخواستم ببینم خراب شده یا نه دوباره جوشوندمش دیدم بریده بریده شد. آبشو گرفتم و نمک و یه ذره سرکه زدم بهش . ریختم تو آبکش . مثل پنیر شده ولی جرئت نکردم بخورمش. به نظرتون خراب شده یعنی بندازمش دور ؟ یا میشه به جای پنیر مصرف کنم ؟ ممنون میشم زود جواب بدین مرسی .

    شرمینه جان سالم نیست بریزید دور. در صورتی که شیر خودش نبره می شه اینجوری پنیر ریکوتا درست کرد اما شیر شما فاسد بوده.
    تا جایی که من میدونم مادربزرگهای ما هر وقت شیر به اصطلاح ترش میشده که وقتی میجوشیده بریده میشده ،سریع پنیرش میکردن.

  4. #1291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    سلام بچه ها خوبین؟ یه مقدار شیر جوشونده شده تو یخچال داشتم امروز میخواستم ببینم خراب شده یا نه دوباره جوشوندمش دیدم بریده بریده شد. آبشو گرفتم و نمک و یه ذره سرکه زدم بهش . ریختم تو آبکش . مثل پنیر شده ولی جرئت نکردم بخورمش. به نظرتون خراب شده یعنی بندازمش دور ؟ یا میشه به جای پنیر مصرف کنم ؟ ممنون میشم زود جواب بدین مرسی .

    شرمینه جان سالم نیست بریزید دور. در صورتی که شیر خودش نبره می شه اینجوری پنیر ریکوتا درست کرد اما شیر شما فاسد بوده.
    تا جایی که من میدونم مادربزرگهای ما هر وقت شیر به اصطلاح ترش میشده که وقتی میجوشیده بریده میشده ،سریع پنیرش میکردن.


    عزیزم شیری که درهنگام جوشیده شدن بریده بشه فاسده چطوری میشه ازش پنیر درست کرد؟با مواد اولیه فاسد!!!!!!!!!!!!!!!!اون موقع ها بخاطر اکثرا بیسوادی و جهل به این موضوع بوده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #1292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای هنرمند لطفا کمک
    من از قسمت های مختلف گاو و گوسفند اصلا سر در نمیارم
    میشه یه توضیح کامل در مورد قسمتای مختلف (سردست، ران، گردن و ..) و شکلشون و طعمشون و موارد استفاده شون یدید؟ پیشاپیش ممنون

  6. #1293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    182
    پسند کرده
    116

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام من امروز برای اولین بار با برنج معمولی مقداری برنج دودی پختم اما بچه ها اصلا دوست نداشتند وگفتند مامان غذات مزه سوخته میده. راست هم میگفتند .من یک پیمانه برنج بدون عطر را با نیم پیمانه برنج دودی مخلوط و ابکش کردم.خواستم بپرسم برنج دودی زیاد ریختم یا طعمش همینه؟؟؟؟؟؟؟

  7. #1294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط armita 60
    سلام من امروز برای اولین بار با برنج معمولی مقداری برنج دودی پختم اما بچه ها اصلا دوست نداشتند وگفتند مامان غذات مزه سوخته میده. راست هم میگفتند .من یک پیمانه برنج بدون عطر را با نیم پیمانه برنج دودی مخلوط و ابکش کردم.خواستم بپرسم برنج دودی زیاد ریختم یا طعمش همینه؟؟؟؟؟؟؟
    ,واااااای! خدای من چی کردین؟!
    برنج دودی را برای خوراک خونگی معمولا برای دو پیمونه برنج بیعطر یه قاشق دودی میریزن.تازه من کمتر میریزم.حالا برای مهمون شاید بیشتر!
    در ضمن تو پروسه دودی کردن مضرات زیادی وارد برنج میکنن ها!برنج دودی و ماهی دودی خیلی خیلی مضرند.
    میتونین از شلتوک برنج که ویتامین ب فراوانی هم داره و همینطور عطر فوق العاده ای استفاده کنین.یه تیر و دو نشون!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #1295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    فافا جون توضیح می دهی شلتوک برنج را چطوری با برنج می پزی؟ ممنون

    یک سوال من یک پودر هانیکو خریدم برای تست اصلا حواسم نبود الان دیدم تاریخ مصرفش گذشته به نظرتون مشکل داره درستش کنم ؟

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #1296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    فافا جون توضیح می دهی شلتوک برنج را چطوری با برنج می پزی؟ ممنون

    یک سوال من یک پودر هانیکو خریدم برای تست اصلا حواسم نبود الان دیدم تاریخ مصرفش گذشته به نظرتون مشکل داره درستش کنم ؟
    خواهش میکنم!
    ما تو یه کیسه ÷ارچه ای تمیز یا تنظیف یه مقدار شلتوک که فکر کنم عطاری ها یا برنج فروشها داشته باشن را میریزیم و تو اب برنج که تازه رو گاز گذاشتیم میندازیم و همونجور که برنج میپزه اون هم داره عطر و خاصیتش را پس میده.بعد بعد میتونین اگه کته بود همونجوری بگذارین کیسه رو برنجها بمونه و دم کنین.یا حتی بعد ابکش کردن.
    یا اینکه قبل از گذاشتن دمکنی اون کیسه را از قابلمه در بیارین


    در مورد پودر هانیکو .تنها ایرادی که میتونه پیدا بکنه اینه که خوب پف نکنه.همین! من بودم استفاده میکردم چون ماده فاسد شدنی نداره فقط چون خمیر مایه تاریخ مصرفش معمولا شش ماهه هست و بعد از اون خاصیت پف دهندگیش را از دست میده برای همین تاریخ مصرف روش مهمه.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما