نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,281 به 1,288 از 4802
  1. #1281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگه بخوايم گوشت فيله كبابي رو نرم تر كنيم، بايد تو چه موادي بخوابونيم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه*
    اگه بخوايم گوشت فيله كبابي رو نرم تر كنيم، بايد تو چه موادي بخوابونيم؟


    من با آب پیاز یا ماست تردش میکنم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #1283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کیوی خیلی گوشت رو نرم می کنه
    در حدی که اگه زیادی باهاش در تماس باشه له میشه گوشت
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1284
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه*
    اگه بخوايم گوشت فيله كبابي رو نرم تر كنيم، بايد تو چه موادي بخوابونيم؟
    می تونی از کیوی سفت رنده شده یا انجیر ترجیحا کال رنده شده استفاده کنی، هر دو و به خصوص اولی رو نذار بیشتر از نهااااااااایتاً نیم ساعت (اگه گوشت سفته) روی گوشت بمونه زیادی نرمش می کنه و می پاشوندش ولی اگه فوری باشه کارت رو راه می ندازه و گوشت رو حسابی ترد می کنه.

  6. #1285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگر با سس گوشت و قارچ (مایه ماکارانی کلاسیک) اسنک درست کنیم و بخوایم ببریم بیرون حدود 1 ساعت بعد مصرف کنیم نرم میشه؟ چی کار میشه کرد که کرانچی بمونه؟

  7. #1286
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    اگر با سس گوشت و قارچ (مایه ماکارانی کلاسیک) اسنک درست کنیم و بخوایم ببریم بیرون حدود 1 ساعت بعد مصرف کنیم نرم میشه؟ چی کار میشه کرد که کرانچی بمونه؟
    فکر کنم بهترین راه اینه که مایه رو بی آب و فقط با تفت دادن درست کنید یا اگه باب میلتون نیست بذارید تا آخرین حد ممکن آبش کشیده بشه که باز روش اول بهتره. و اینکه تا وقتی اسنکها گرمن روشون رو نپوشونین که بخارشون باعث نرم شدنشون نشه.

  8. #1287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط golgoon
    دوستان عزيزبراي يك مهماني تصميم دارم مقداري پيراشكي (باخميرهانيكو) وفلافل درست كنم.البته تصميم دارم ازچندروزقبل اين كاروانجام بدم واين دوتاروفريزكنم.تابحال قبلاچنين تجربه اي درموردمنحمدكردن نداشتم.

    اصلاامكان فريزكردنشون هست؟

    فلافل روقالب بزنم وتوي ظرف بچينم وبين هرلايه كاغذروغني بزارم؟پيراشكي روهم همينطور؟

    من هميشه پيراشكي روتوفردرست ميكنم اگه چندساعت قبل ازفريزرخارج ميكنم ميتونم داخل فرآماده اشون كنم؟

    براي خوشرنگ ولعاب شدن سطح خميرچه پيشنهادي دارين؟خودم معمولاازشيروخامه استفاده ميكنم چون بابوي تخم مرغ مشكل دارم.

    دوستان كسي ميتونه كمك كنه.البته درموردپيراشكي دوستان درصفحات قبل نظردادن .

  9. #1288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان. آیا می شه مرغ پخته و ریش ریش شده رو فریز کرد و بعد توی غذاهایی مثل ته چین استفاده کرد؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما