نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 4802
صفحه 16 از 601 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4245
    پسند کرده
    5300

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سپیناز
    سلام دوستان من هروقت قیمه درست میکنم سیاه میشه و جا نمی افته با توجه به اینکه از میذارم کامل ریز بجوشه ولی هیچ وقت اون رنگ طلایی و خوشرنگ رو نداره . چی کار کنم
    سیاه شدن قیمه یا به رب مصرفی بر میگرده یا به ادویه ای که توی خورشتت میریزی.

    رب خانگی یا بعضی کارخونه ها که رنگ به ربشون میزنن معمولا رنگ غذا رو تیره تر میکنه وریختن دارچین وفلفل سیاه هم توی تیره شدن رنگ قیمه تاثیر به سزایی داره. اگر لیمو هم توی خورشت قیمه ات میریزی باید دقت کنی تا از این لیموهای بزرگ سیاه نباشه چون اونها هم رنگ میده به خورشت.

    برای جا افتادن خورشتت هم آب اندازه بریز نه زیاد نه کم.......یک ربع قبل سرو غذا هم زیر ظرف پختت رو خاموش کن. روغن غذات تو این مدت میاد بالا .دقت کن آب غذات اندازه باشه.

    توی خورشتت در انتهای کار کمی زعفران آبکرده بریز وبرای خوشبو شدنش از هل استفاده کن ....فقط یادت باشه هل رو موقع سرو غذا از تو خورشتت جدا کنی.
    یه لفمه نون حلال
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سپیناز
    سلام دوستان من هروقت قیمه درست میکنم سیاه میشه و جا نمی افته با توجه به اینکه از میذارم کامل ریز بجوشه ولی هیچ وقت اون رنگ طلایی و خوشرنگ رو نداره . چی کار کنم
    من خودم برای قیمه از زعفرون هم استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ میشه . یه قلق هم داره که براتون رو میکنم بین خودمون بمونه هرکسی نمیدونه . توی قیمه یه قلشق غذاخوری گلاب بریزین و ببینین چه نتیجه متفاوت میشه . خیلی خوشعطر میشه . برای مشت شدنشم اگه دیدین آب زیاد شده آرو یه کوچولو بریزید . یه چاشنیایی هم جدیدا اومده تو بازار که واسه قواو و تکمیل خورش هست و اونم خوبه . مشخصاتشو اگه یادم اومد همینجا براتون می ذارم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط دلارام 20
    سلام دوستان
    من میخوام بدونم سبزی کوفته دقیقا شامل چه چیزهایی هست و برای یک کیلو سبزی کوفته نسبت اونها به چه صورت هست. اگر کسی میدونه به خصوص خانمهای باسلیقه و هنرمند تبریزی به من هم بگن
    با تشکر فراوون
    دوست خوبم همونطوری که میدونین کوفته های تبریز خیلی معروف و خوشمزه هستن،سبزی کوفته تبریزی فقط شامل تره و مرزه هستش،تقریبا هم نسبت سبزی ها باید دو سوم تره و یک سوم مرزه باشه

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۳
    نوشته ها
    335
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    158
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سپیناز
    دست گلت در نکنه مامان مهشید جون : میشه بگی چه ربی استفاده میکنی و نسبت موادت چه قدره و گوشت رو هم سرخ نمی کنید و از اول هم لپه و هم گوشت رو میذاری باهم بپزه و پیاز هم نمی ریزی
    مامی سپیناز عزیز مامان من همیشه خورشتهاش خیلی خوشرنگ و لعاب میشه منم از روش مامانم درست میکنم که خوب به نظر خودم هم خوشرنگ میشه و هم خوشمزه (البته به پای خورشت مامانم که نمیرسه) اول این که گوشت و لپه رو جدا میپزم. گوشت رو با پیاز فراوان تفت میدم (به پیاز داغ حتما زردچوبه میزنم) و در هنگام تفت گوشت کمی هم خیلی کم پودر فلفل و بعد میگذارم تا بپزه . لپه را هم با کمی پیاز که طلایی رنگ شده تفت میدهم (این کارباعث میشه هم بوی لپه گرفته بشه و هم لپه موقع پختن وا نره) بعد میگذارم بپزه در اواخر پخت لپه وقتی گوشت تقریبا پخته شده لپه رو بهش اضافه میکنم. رب رو هم همیشه با مخلوطی از کره و روغن تفت میدم و وقتی گوشت و لپم پخت بعد رب رو به خورشت اضافه میکنم.لیمو عمانی رو هم در اواخر پخت اضافه میکنم و دارچین رو هنگام سرو خورشت روی خورشت میریزم
    در ضمن من معمولا از رب اتکا یا یک و یک استفاده میکنم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد....

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سپیناز
    دست گلت در نکنه مامان مهشید جون : میشه بگی چه ربی استفاده میکنی و نسبت موادت چه قدره و گوشت رو هم سرخ نمی کنید و از اول هم لپه و هم گوشت رو میذاری باهم بپزه و پیاز هم نمی ریزی
    از رب روژین یا رب همدانیان استفاده می کنم

    گوشت رو با پیاز فراون تفت می دهم بعد لپه رو اضافه می کنم اونم یه تفتی می دم و بعد رب و زردچوبه تفت می دم اخر هم آب اضافه می کنم

    اواخر طبخ کمی از لپه ها رو برمی دارم و توی یه ظرفی می کوبم و دوباره برمی گردونم به خورشت اینطوری خورشت لعاب بیشتری میندازه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سپیناز
    سلام دوستان من هروقت قیمه درست میکنم سیاه میشه و جا نمی افته با توجه به اینکه از میذارم کامل ریز بجوشه ولی هیچ وقت اون رنگ طلایی و خوشرنگ رو نداره . چی کار کنم
    هاتي كارا يه چاشني هايي زده براي قيمه البته چون دارجين داره يه كم خورشو تيره مي كنه ولي توي لعاب خورش موثره اگه خورشت آبكي ميشه ميتوني از اونا استفاده كني البته به راه ديگه هم داره سيب زميني را رنده كن و ابشو بگير و از اب سيب زميني بريز توي خورش نشاسته اون باعث لعاب خورش ميشه
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    مامان مهشيد جون به نظرم روش شما براي لعاب دادن به خورش خيلي عاليه چون ديگه نيازي به ريختن آرد هم نيست توي خورش درضمن به نظر من همون پياز فراوون خودش باعث لعاب انداختن خورش ميشه
    بله هم پیاز هم اون لپه کوبیده ها بهش لعاب میده یه مقدار کوچولو لپه رو بیشتر در نظر بگیرید که وقتی کمیش رو کوبیدید کم نشه تو خورشت

    برای خوراک لوبیا چیتی هم همین کار رو می کنم و دیگه به ارد احتیاجی نیست
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    مامان مهشيد يعني از اين روش براي قرمه سبزي هم ميشه استفاده كرد ؟ فقط مشكل پوست لوبياهاست كه فكر كنم بايد قبل از كوبيدن گرفته بشه
    دقیقا برای قورمه سبزی هم این کار رو کردم ولی دیگه یادم نبود پوستشو بگیرم
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

صفحه 16 از 601 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما