نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,265 به 1,272 از 4802
  1. #1265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مادر شوهرم همیشه زمانی که مقدار برنج زیاده از چند تا ابکش استفاده میکنه و توی هر ابکش مقدار زیادی برنج نمیریزه چون باعث خمیر شدن میشه این نکته هم خیلی به مجلسی شدن برنج کمک میکنه
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #1266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    152

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ایا میشه پیراشکی را پخته و در فریزر نگه داشت ؟ کیفیتش تغییری نمیکنه؟ برا مهمونی تولد 50 تا میخوام بپزم همون روز وقت نمیکنم . اگه میشه لطفا بگید چه طور فریزش کنم بهتره؟ کاملا سرد شده باشه؟داغ؟ ویا نیم گرم؟ دوستان گفته بودند نان قیفی را میشه فریز کرد اونو چطور ؟ با تشکر از اساتید محترم(در صورت امکان به جواب فوری نیاز دارم)

  4. #1267
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم حنا 1
    ایا میشه پیراشکی را پخته و در فریزر نگه داشت ؟ کیفیتش تغییری نمیکنه؟ برا مهمونی تولد 50 تا میخوام بپزم همون روز وقت نمیکنم . اگه میشه لطفا بگید چه طور فریزش کنم بهتره؟ کاملا سرد شده باشه؟داغ؟ ویا نیم گرم؟ دوستان گفته بودند نان قیفی را میشه فریز کرد اونو چطور ؟ با تشکر از اساتید محترم(در صورت امکان به جواب فوری نیاز دارم)
    عزیز دلم تا اساتید تشریف بیارند
    می تونی پیراشکی رو آماده کنید و در ظرف درب دار با فاصله بچینی (یعنی خام) و فریز کنید، برای روز میهمانی چند ساعت بیرون بگذارید تا یخ خمیر باز بشه بعد در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید.

    شاد و برقرار باشید
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  5. #1268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما من میخوام رولت کوکو سبزی بپزم توی قالب 25*35 میشه اندازه موادشو بهم بگید.مرصی توی قسمت رولتهای غذایی پرسیدم ولی جواب ندادن
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  6. #1269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    870
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    6987
    پسند کرده
    6027

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانوماي کدبانو
    يه سئوال در مورد ميگو داشتم.من ميگوي يخ زده مي خرم.و پنج دقيقه توي آب جوش مي جوشونم و بعد سرخش مي کنم .ولي بازم سفت ميشه.
    مي دونين دليلش چيه؟يا اينکه ميگو رو چطور بپزم که نرم و خوشمزه بشه؟
    ممنون
    -----------------
     

  7. #1270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم حنا 1
    ایا میشه پیراشکی را پخته و در فریزر نگه داشت ؟ کیفیتش تغییری نمیکنه؟ برا مهمونی تولد 50 تا میخوام بپزم همون روز وقت نمیکنم . اگه میشه لطفا بگید چه طور فریزش کنم بهتره؟ کاملا سرد شده باشه؟داغ؟ ویا نیم گرم؟ دوستان گفته بودند نان قیفی را میشه فریز کرد اونو چطور ؟ با تشکر از اساتید محترم(در صورت امکان به جواب فوری نیاز دارم)
    عزیز دلم تا اساتید تشریف بیارند
    می تونی پیراشکی رو آماده کنید و در ظرف درب دار با فاصله بچینی (یعنی خام) و فریز کنید، برای روز میهمانی چند ساعت بیرون بگذارید تا یخ خمیر باز بشه بعد در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید.

    شاد و برقرار باشید

    این واسه میریام جون


    منم تجربه خودم رو میگم ... یه بار اینجوری خام فریز کردم بعد که سرخ کردم کیفیتش یه کم پایین اومد ..

    ولی بار دیگه به سفارش MONIYA جون تو فر نیم پز کردم و بعد از اینکه خنک شد فریز کردم ...روزی که میخواستم، درست کردم عالـــــــــــــــی شد
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #1271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59
    سلام خانوماي کدبانو
    يه سئوال در مورد ميگو داشتم.من ميگوي يخ زده مي خرم.و پنج دقيقه توي آب جوش مي جوشونم و بعد سرخش مي کنم .ولي بازم سفت ميشه.
    مي دونين دليلش چيه؟يا اينکه ميگو رو چطور بپزم که نرم و خوشمزه بشه؟
    ممنون


    من شنیدم زیر 1 دقیقه توی آب جوش بندازی کافیه ... ولی ما چون خیلی با بوی میگو مشکل نداریم یکم نمک(یه وقتایی هم آبلیمو) میزنم و سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه اصلا هم سفت نمیشه
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  9. #1272
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59
    سلام خانوماي کدبانو
    يه سئوال در مورد ميگو داشتم.من ميگوي يخ زده مي خرم.و پنج دقيقه توي آب جوش مي جوشونم و بعد سرخش مي کنم .ولي بازم سفت ميشه.
    مي دونين دليلش چيه؟يا اينکه ميگو رو چطور بپزم که نرم و خوشمزه بشه؟
    ممنون
    چرا تو آب جوش می اندازین؟ فقط 2-3 دقیقه سرخ کنید یا مارینه کنید و به سیخ بکشید و 3-4 دقیقه کباب کنید.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما