نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,249 به 1,256 از 4808
  1. #1249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ما لوبیا سفید همراه با نخود توی آبگوشت میریزیم
    همه دیزی سراها و آبگوشتی های بیرون هم لوبیا سفید میریزن
    به نظر من طعم لوبیا سفید یه چیز دیگه هست
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #1250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    2024

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سبزی قلیه ماهی رو میشه سرخ کرد و فریز کرد؟...از کیفیت قلیه ماهی کم نمیکنه؟

  4. #1251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    آیما جون شدنش که میشه ولی مثل سبزی قرمه کیفیتش میاد پایین
    مسلما هیچوقت مواد غذایی فریز شده مثل تازه اش نیست
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1252
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان شلغم خام رو میشه فریز کرد؟ مقداری شلغم دارم ولی کسی نمیخوره گفتم اگه بشه فریز کنم تو اش وسوپ ازش استفاده کنم


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #1253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من که تا حالا به فریز کردن شلغم فکر هم نکردم ولی خوب چرا نشه
    ما که همه چی رو فریز می کنیم شلغم هم یکی از اونا
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #1254

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    دوستان شلغم خام رو میشه فریز کرد؟ مقداری شلغم دارم ولی کسی نمیخوره گفتم اگه بشه فریز کنم تو اش وسوپ ازش استفاده کنم
    شیرین بیان جان مبشه فریز کرد...من پبشنهاد میکنم رنده درشت بکنی و بعد فریز کنی...اینجوری توی سوپ راحت میتونی استفاده کنی
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #1255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام به همه ی کدبانو های هنرمند مامی سایتی

    خانوم های هنرمند اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید و دقیق و با جزئیات برام توضیح بدید که 15 پیمونه برنج ایرانی رو چطور باید بپزم که خوشگل و مجلسی بشه؟ بیشترین مشکلی که دارم در مورد زمان پخت و میزان آب و روغنیه که باید توش بریزم. اگه همه ی مراحل کار رو بهم بگید ممنون می شم چون اولین باره می خوام انقدر برنج بپزم و استرس دارم

    راستی توی بزرگترین قابلمه سرویس تفلون چند پیمونه برنج می شه پخت؟ اگه از 2 تا قابلمه تفلون استفاده کنم و توی هر کدوم 7-8 پیمونه بپزم بهتره یا همه 15 پیمونه رو توی یه قابلمه روی خیلی بزرگ بپزم؟

  9. #1256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه نظرم ت ی دو تا قابلمه درست کنی بهتره
    چون برای جوشیدن آب باید قابلمه خیلی بزرگی روی اجاق بزاری که معمولا اجاق های خونگی این همه حرارت ندارن و کنترل اون هم سخته ولی اگه دو تا باشه راحت تر باهاش کنار میای
    من خودم که مهمون داشته باشم معمولا دو نوع برنج میزارم یه دونه باقالی پلو و یه دونه ساده و طبعا توی دوتا قابلمه هم میشه و خوب درمیاد
    نکته دیگه این که برنجی رو برای مهمون می پزم که قبلا چند بار پخته باشم و قلقش دستم اومده باشه
    اول باید برنج رو خیس کنی هر چی برنج کهنه تر باشه این زمان بیشتر میشه
    بعد آب رو جوش میاری و برنج رو داخلش میریزی
    آب رو میچشی باید یه کم شور باشه
    برنج که داره میپزه کم کم به سطح آب نزدیک میشه یه دونه ااشو تست می کنی
    قیل از این که کاملا نرم بشه ابکش می کنی
    ته قابلمه روغن و ته دیگ دلخواه می ریزی و برنج رو می ریزی توی قابلمه
    بعد زیرشو زیاد می کنی و یه کمی اب و روغن میدی روش تا بخار کنه
    بعد دم کنی میزاری و زیرشو کم می کنی تا دم بکشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما