نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,241 به 1,248 از 4808
  1. #1241
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    دوستان سویا رو باید چه جوری آماده کرد؟ روش نوشته توی آب خیسونده بشه و بعد آبکش و استفاده. یعنی جدا نباید پخته بشه؟ همون قاطی گوشت که پخته می شه کافیه؟
    من سویا رو 10 دقیقه تو اب سرد خیس میکنم بعد ابکش میکنم زیر اب سر خوب میچلونشم بعد همراه گوشت سرخش میکنم زردچوبه بوی سویا رومیگیره


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. #1242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    دوستان سویا رو باید چه جوری آماده کرد؟ روش نوشته توی آب خیسونده بشه و بعد آبکش و استفاده. یعنی جدا نباید پخته بشه؟ همون قاطی گوشت که پخته می شه کافیه؟
    من سویا رو 10 دقیقه تو اب سرد خیس میکنم بعد ابکش میکنم زیر اب سر خوب میچلونشم بعد همراه گوشت سرخش میکنم زردچوبه بوی سویا رومیگیره
    نگارا جون خود لوبیای سویا را که اجیل فروشیها دارن را میشه همونجوری خورد پس اونی رو که تو بسته بندی به ما میدن(تفاله روغن گرفته سویا!!!) را هم میشه خام خورد! یعنی یه پخت کوچولو یا یه تفت !
    میشه تو شیر و کمی دارچین بخیسونی یا بهترین روشش هم اینه که مثل ما با همین شیر و دارچین میگذارم بپزه تا ابش کامل برچیده بشه بعد با گوشت مخلوطش میکنم.البته بهتره با هم چرخشون کنین. یا مدل خیلی ریز را بگیری تا تو مواد گوشتی هر کدوم از سویا و گوشت ,ساز خودشون رو نزنن!!
    به نظرم بهترین بو گیر سویا دارچینه!
    یادت باشه زیاد هم مصرف نکنین .برای پروس... مردان خوب نیست
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #1243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    68

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من تجربه خودم رو از سویا بگم ؟ سویا جزو حبوبات محسوب میشه بنابراین نفاخ است . کسانی که مشکل نفخ کردن دارند ضروری است که سویا را قبل از استفاده به مدت کافی در آب بخیسانند و بعد از آن آب زرد را کاملا با آب کش و چلاندن سویا از آن خارج کنند و بعد در آب به مدت حداقل نیم ساعت بجوشانند تا پخته شود. تفاله سویا همان سویای خام است که در کارخانه روغن کشی روغن آن استخراج شده بنابراین نیاز به پختن کافی دارد تا تولید نفخ نکند. در ضمن سویا چون حاوی استروژن گیاهی است اصطلاحا اگه اشتباه نکنم می گن فیتواستروژن برای خانم ها مفید است ولی برای آقایان مصرف زیادش خوب نیست.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

  4. #1244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ته دیگ نون لواش چقدر باید رو گاز بمونه تا طلایی شه؟ یک ساعت با شعله پخش کن و شعله کم گذاشتم اما خیلی کم سرخ شده بود!! آیا روغنش داغ نبوده؟ یا چی؟

  5. #1245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    زهرا جون من طبق روش مامانم یک ربع اول شعله گاز را زیاد می گذارم که هم بخار کنه و هم ته دیگش سرخ بشه بعد شله را کم می کنم تا برنج دم بکشه ضمنا مقدار روغن هم تو سرخ شدن حسابی ته دیگ خیلی تاثیر داره

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #1246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما کسی دقیقا میدونه که علت ریختن یا نریختن لوبیا سفید در آبگوشت چیه و کدوم سنتی و اصیل تره :نخود و لوبیا سفید یا فقط نخود تنها؟
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  7. #1247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مرضیه جان ابگوشت با لوبیا سفید اصیلتره. من خودم چون معمولا دیر به دیر ابگوشت درست میکنم و لوبیا سفید به کارم نمیاد تو خونه هیچوقت ندارم برای همین برای ابگوشت توش کمی لوبیا چیتی میریزم که جای لوبیاش خالی نمونه ;)
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #1248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samir
    مرضیه جان ابگوشت با لوبیا سفید اصیلتره. من خودم چون معمولا دیر به دیر ابگوشت درست میکنم و لوبیا سفید به کارم نمیاد تو خونه هیچوقت ندارم برای همین برای ابگوشت توش کمی لوبیا چیتی میریزم که جای لوبیاش خالی نمونه ;)
    lk من هم همیشه لوبیا قرمز و چیتی مخلوط میریزم.هم اندازه نخود.به نظرم لوبیا سفید رنگ ابگوشت را از قرمزی درمیاره!
    مزه لوبیا خیلی خوب میکنه ابگوشت را. اصلا ابگوشت با نخود خالی جداگونه است که اسمش ابگوشت نخود هست و فکر کنم مال یزدی هاست!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما