نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,225 به 1,232 از 4802
  1. #1225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5329
    پسند کرده
    4197

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    ببخشید لطفا به سوال من نخندید!
    من اصلا بلد نبودم پلوی آبکشی درست کنم. تازه چند ماهه که از همین جا یاد گرفته ام و تا حالا 7-8 بار درست کرده ام. فقط نمی قهمم چرا همه برنج رو خیس می کنن؟ نقش خیس کردن برنج چیه؟ چرا من که خیس نمی کنم مشکلی در دم کشیدن و اینا ندارم؟ برنجتون چرا وا نمی ره وقتی خیس می کنین؟
    نگارا جون خیس کردن برنج به نوع و جنس اون بستگی داره . من شنیدم هر چی برنج کهنه تر باشه زمانی که لازمه تا خیس بخوره بیشتره مثلاً بسته به نوع برنج از یک روز تا چند روز قبل بهتره خیس بخوره . من از برنج ایرانی دودی سیاهدم استفاده می کنم و از شب قبلش وقتی خیس می کنم کیفیت برنج خوب میشه. البته بعضی وقتها هم شده که از چند ساعت قبل خیسش کردم و اتفاق خاصی نیفتاده. برنج های هندی رو هم که روی گونیش می نویسن یه ساعت قبل خیس کنید در واقع احتیاج زیادی به خیس کردن ندارن چون اگه زیاد خیس کنید وا می رن.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  2. بانک بند ناف
  3. #1226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برنج هاس ایرانی رو اگه قبل از پخت چند ساعتی خیس کنی خیلی بهتر قد می کشه و کیفیت پهتش بهتر میشه
    ولی این در مورد برنج های هندی صادق نیست اولا برنج هندی وا نمیره تحت هیچ شرایطی ثانیا هر جور بپزی همون قد که باید قد مکشه خیس کردن تاثیری نداره فقط یه رستوران داری می گفت اگه از روز قبل خیس کنی بوش گرفته میشه
    برنج های هندی بوی مطبوعی ندارن
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #1227
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8109
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام

    ممنون از دوستانی که جوابم رو دادن. برنج من ایرانی فریدونکناره اما بازم می ترسم خیسش کنم وا بره. مامان خودم هی می گه خیس نکن ، شاید اینم توی ترسم موثره. به نظر شما اگه خیس کنم ، چند دقیقه بجوشه قبل از آبکش کردن که وا نره؟

    حالا که خجالتم ریخت دوتا سوال مبتدیانه دیگه:

    زعفرون چه جوری دم می کنید؟ توی چی؟ چه مقدار برای دو نفر؟ با چقدر آب؟ از نظر زمان و اینا چی؟ لطفا برای یک مبتدی توضیح بدین!

    سوال دوم: روغن داغ دادن روی برنج چه جوریه؟ چه جوری داغ می کنید؟ نمیشه سرد باشه؟ بعد من برنج رو که دم می کنم نمی دونم چه جوری باید نمکش رو تنظیم کرد؟ بریزم توی روغن داغ؟!

    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #1228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام

    ممنون از دوستانی که جوابم رو دادن. برنج من ایرانی فریدونکناره اما بازم می ترسم خیسش کنم وا بره. مامان خودم هی می گه خیس نکن ، شاید اینم توی ترسم موثره. به نظر شما اگه خیس کنم ، چند دقیقه بجوشه قبل از آبکش کردن که وا نره؟

    حالا که خجالتم ریخت دوتا سوال مبتدیانه دیگه:

    زعفرون چه جوری دم می کنید؟ توی چی؟ چه مقدار برای دو نفر؟ با چقدر آب؟ از نظر زمان و اینا چی؟ لطفا برای یک مبتدی توضیح بدین!

    سوال دوم: روغن داغ دادن روی برنج چه جوریه؟ چه جوری داغ می کنید؟ نمیشه سرد باشه؟ بعد من برنج رو که دم می کنم نمی دونم چه جوری باید نمکش رو تنظیم کرد؟ بریزم توی روغن داغ؟!

    نگار جون 7-الی 8 دقیقه کافیه اگه خیلی نگرانی روغنت روخوب داغ کن و وقتی برنج رو دم گذاشتی بریز روش که اینم باعث خوب بخار دادن برنج میشه
    برای زعفرون برای دونفر نوک قاشق چایخوری کافیه مقدار ابش هم اگه بخوای چشمی بریزی در حدی که رنگ زعفرونت زرشکی باشه کافیه ولی اگه حالا میخوای دقیقتر باشه دوقاشق غذا خوری ابجوش کافیه یه چزی هم بذار درظرفت خود زعفرون دم میکشه
    میتوی یه قالب کوچولو یخ هم بندازی ولی با ابجوش بهتره
    نگار برای نمک روی برنج دادن دقیق متوجه نشدم ویل وقتی که برنج رو خیس میکین که باید توش نمک فراوون بریزی و همینطور توی اب برنج در حال جوش که وقتی آبکش میکنی نمک اضافی شسته میشه و دیگه احتیاج به نمک زدننیست
    روغن رو من همیشه همینجوری میدم رو برنج حال داغ کردنش رو ندارم ولی میتوین آب وروغن رو باهم داغ کنی یکم بجوشه بعد روی برنجی که دم گذاشتی بریزی که خوب بخار بده ولی اگه نگران خمیر شدن برنجت هستی آبش رو حذف کن
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #1229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    420

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    سلام دوستان
    من یک سوال دارم لطفا بهم نخندید خب نمیدونم دیگه!!!

    راجع به تابه دوطرفه و تابه گریل میخوام بدونم نحوه استفاده و فوایدشون چیه؟ بارها دوستان تو همین مامی سایت تعریف کردن ازش و راضی بودن، من خودم اینها را دارم ولی تابحال ازشون استفاده نکردم فقط یکبار تو تابه دوطرفه کوکو سبزی پختم و وقتی ظرف را برگردوندم که طرف دیگه هم سرخ بشه همون طرفش به ظرف چسبیده بود و توی ظرف هم عرق کرده بود! برای همینه که میپرسم اگه میشه بگین بیشتر برای چه چیزهایی استفاده میشه و کار با اون چه قلقهایی داره؟ ایا باید واشر پلاستیکی همیشه باشه یا برای بعضی غذا باید اون را باز کرد؟
    من فقط میدونم این ظرفها روغن زیاد نمیبره و در واقع رژیمیه ولی نمیدونم اینکه میگن روغن کم یعنی چقدر؟ مثلا برای سرخ کردن نصف تابه های دیگه روغن میبره یا نه در حد همون چرب کردن ظرف کافیه؟؟؟؟
    ممنون میشم دوستان توضیح مفصل بدن
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  7. #1230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها من تاحالا پیتزا درست نکردم
    مادر شوهرم درست کرده بود ولی مواد کاملا از خمیر جدابودیعنی رسمن داشتیم باقاشق میخوردیم
    میخوام بهش یاد بدم که چجوری باید درست کنه که اون طوری نشه
    بیچاره کلی عذر خواهی کرد که بلد نبوده و از همه بدتر این بود که منم بلد نبودم
    ممنون میشم به بهم بگین اشکال کارش چی بوده
    خمیرش خمیر آماده بود و موادو تفت داده بود و با پنیر ریخته بود روی نون
    تازه نونشم خیس بود انگار کیک می خورم یا کلوچه

  8. #1231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shaparak103
    بچه ها من تاحالا پیتزا درست نکردم
    مادر شوهرم درست کرده بود ولی مواد کاملا از خمیر جدابودیعنی رسمن داشتیم باقاشق میخوردیم
    میخوام بهش یاد بدم که چجوری باید درست کنه که اون طوری نشه
    بیچاره کلی عذر خواهی کرد که بلد نبوده و از همه بدتر این بود که منم بلد نبودم
    ممنون میشم به بهم بگین اشکال کارش چی بوده
    خمیرش خمیر آماده بود و موادو تفت داده بود و با پنیر ریخته بود روی نون
    تازه نونشم خیس بود انگار کیک می خورم یا کلوچه
    عزیزم برای ریختن مواد روی نون یا همون خمیر پیتزا اول روی خمیر رو با کمی سس قرمز بپوشون.کمی ،نه خیلی زیاد.بعد یه لایه نازک پنیر پیتزا بریز .حالا هر چیزی که قراره بشه جزو مواد تشکیل دهنده پیتزات رو لایه لایه میریزی با این نکته که بین هر لایه یه مقدار پنیر پیتزا ریخته باشی که باعث چسبندگی و انسجام پیتزا بشه

    این که میگی نون پیتزا خیس بوده احتمالا به خاطر روغن زیادیه موادیه که تفتشون دادن

    من پیشنهاد میدم برای خمیر پیتزا از پودر خمیر پیتزای هانیکو استفاده کنی که درست کردنش خیلی راحته فقط باید بعد از درست کردن خمیر اول بزاری تا 20 مین خمیرت بپزه بعد بیاری بیرون و کارایی رو که گفتم انجام بدی

    لایه آخر پنیر رو هم 5 دقیقه اخر بریز و روی حالت گریل بزار تا طلایی بشه

  9. #1232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط negar_sirish
    سلام من یه عالمه خرما دارم به نظرتون غیر از حلوا چی میشه باهاش درست کرد ؟
    با خرما میتونی رنگینک درست کنی اسلایس خرما با دستور شف طیبه درست کنی یه سری به تاپیک توپ های تروفیلی بزن شف طیبه یه وستور پای خر،ا هم دارن
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما