نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,217 به 1,224 از 4808
  1. #1217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزم خودت میگی فلفلی .خوب تند میشه دیگه .اگه غذای تند دوست داری درست کن .

  2. #1218
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ببخشید لطفا به سوال من نخندید!
    من اصلا بلد نبودم پلوی آبکشی درست کنم. تازه چند ماهه که از همین جا یاد گرفته ام و تا حالا 7-8 بار درست کرده ام. فقط نمی قهمم چرا همه برنج رو خیس می کنن؟ نقش خیس کردن برنج چیه؟ چرا من که خیس نمی کنم مشکلی در دم کشیدن و اینا ندارم؟ برنجتون چرا وا نمی ره وقتی خیس می کنین؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #1219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگار جون من هر وقت برنج رو خیس میکنم خرابش میکنم چه واسه کته چه واسه اب کشی منم اصلا خیس نمیکنم همون لحظه که میخوام درستش کنم میشورمش و شروع به پخت میکنم...منم میبینم که همه دوستام خیس میکنن اما مال من خراب میشه حتی اگه ی نوع برنج استفاده کنیم...
    حالا من ی سوال دارم امشب مهمون داشتم موقع ابکشی لازانیا متوجه شدم حدود ده ورق لازانیا اضافه اومد و ظرفم دیگه جا نداره مایع گوشتم هم تموم شد این لازانیا های ابکشی رو میشه دوباره استفاده کرد؟تا زمان استفاده کجا بزارم تو فریزر؟خورد نمیشه و قتی دوبار ه بیرون بیارم ؟البته الان همه رو روی نایلون فریزر پهن کردم گذاشتم تو فریزر بینشون هم نایلون گذاشتم که بهم نچسبن...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #1220
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    آیدا جون ممنون از جوابت عزیزم.
    در مورد لازانیا من بودم خوردش می کردم و فرداش باهاش یک ماکارونی درست می کردم که جامو توی فریزر هم نگیره. من تا حالا فریز نکرده ام ولی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. فقط بذار کامل بیرون وا بره بعد دست بزن که نشکنن.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #1221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگار جون برنج رو خیس کنی بیشتر ری می کشه یعنی بیشتر میشه
    بعدشم گلم زمان پخت باید دستت باشه تا وا نره
    اگه بارون به شیشه مشت می کوبه
    بیا اینجا بشین کنار این کرسی
    خدا با دست من دستاتو می گیره
    تو از چشم خدا حالمو می پرسی

  6. #1222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    خونه عزیزم:مامی سایت
    نوشته ها
    348
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    12

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان
    میشه بگید با گوشت ران برّه چه غذایی میشه درست کرد؟البته یک غذای خوب
    ••خدا جونم ممنونتم...

    ... خدا جونم شکرت** ...

  7. #1223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من کباب فلفلی رو درست کردم و عــــــــــــــــــــــــ ـــالی شد. شدیدا به همه توصیه میکنم. فقط یه نکته : خوشبختانه تندی فلفل به گوشت سرایت نکرد فقط یه طعم و عطر خوبی بهش داد. خود فلفل ها تند بود که ما نمیخوردیمش.

  8. #1224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    حالا یه سوال دیگه
    یه عالم از این فلفلا دارم. برا دفعات بعد که کباب فلفلی درست کنم بهتره فلفلا رو فریز کنم یا خشکشون کنم؟

    یه نکته دیگه: بعضی از کباب ها به کوچولو چاک خورد. البته شکل خودش رو از دست نداده بودن اما خب. اول اینکه فکر کنم اونایی که چاک خوردن رو خوب فرم نداده بودم و یه قسمتش نازک بود. دوم اینکه یه فرضیه دارم اینکه نباید در تابه رو بذاریم چون من تا موقعی که در تابه رو نذاشته بودم ترک نخورده بود اما تا بستم ترک خورد.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما