نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,201 به 1,208 از 4802
  1. #1201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=Negara]
    نقل قول نوشته اصلی توسط *sareh*
    نقل قول نوشته اصلی توسط "@زهرا@":19m147nh
    براي اينكه به پيركس نچسبه اول مي گذاريد روغن كف داغ بشه؟
    از يكي شنيدم كف ظرف رو بزنيد توي آب سرد راحت تر بر مي گرده، آ...
    وای ساره جون نزنی تو آب سردا!!!! پیرکس داغ رو بزنی تو آب سرد پودر می شه می پاشه به سر تا پات!!! نکنی!!!! [/quote:19m147nh]
    نگارا جون مرسي عزيزم! خودم هم ديشب به اين موضوع پي بردم! كه چه فكر... !!! ولي جدا عشق يك ته چين برگشته! داره كلا تعطيلم مي كنه! در حدي كه ممكنه اينجوري خودمو به كشتن بدم!!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #1202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پاندا
    خانومای هنرمند سوهان عسلی رو چطوری نگهداری کنم که به همدیگه نچسبن؟ ممنون میشم زود جواب بدین
    به نظرم خيلي سادست! بعد از جدا كردنشون از ظرف بلافاصله توي يك ظرف در بسته بگذارشون توي يخچال؛ اينجوري اصلا به هم نمي چسبن، اين گرماي محيطه كه باعث چسبيدنشون مي شه.من كه اينجوري هيچ مشكلي نداشتم. شما امتحان كردي؟؟؟

  4. #1203
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*sareh*][quote=Negara]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "*sareh*":1xja3xzr
    نقل قول نوشته اصلی توسط "@زهرا@":1xja3xzr
    براي اينكه به پيركس نچسبه اول مي گذاريد روغن كف داغ بشه؟
    از يكي شنيدم كف ظرف رو بزنيد توي آب سرد راحت تر بر مي گرده، آ...
    وای ساره جون نزنی تو آب سردا!!!! پیرکس داغ رو بزنی تو آب سرد پودر می شه می پاشه به سر تا پات!!! نکنی!!!! [/quote:1xja3xzr]
    نگارا جون مرسي عزيزم! خودم هم ديشب به اين موضوع پي بردم! كه چه فكر... !!! ولي جدا عشق يك ته چين برگشته! داره كلا تعطيلم مي كنه! در حدي كه ممكنه اينجوري خودمو به كشتن بدم!!!![/quote:1xja3xzr]


    ساره جون پیشنهاد می کنم یه ماهیتابه دوطرفه (رژیمی) بگیری ، نه تنها صد در صد بر می گرده بلکه هر دو طرفش برشته می شه و در ضمن می تونی چند بار رنگش رو پشت و رو کنی و چک کنی. من دسینی دارم. خیلی راضیم.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #1204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    وای چه فکر خوبی نگارا جونم منم ماهیتابه دو طرفه دارم ولی تا حالا به ذهنم نرسیده بود که میشه توش ته چین پخت وااای فکرشو بکن یه ته چین که دو طرفشم طلایی باشه...
    آخه من عاشق ته دیگ ته چینم واسه همین اغلب تو ماهیتابه میپزم که مساحتش زیاد و ضخامتش کم بشه...
    ممنون نگارا جون بابت توصیت..هورا هورا امشب حتما میپزم....منم عشششششششق ته چینم بدجوووور
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  6. #1205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*sareh*]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فرزانه1345":3ffz2dzt
    ظرفتون کف فر بود یا طبقات دیگه؟من ظرف ته چین راکف فر میذارم . چقدر ماست زده بودی؟
    ظرفم طبقه وسط بود عزيزم ، بايد پايين مي گذاشتم؟ نمي سوزه؟ ماست هم مخلوط ماست معمولي و 1-2 قاشق ماست چكيده حدود دو سوم ليوان. كمه ؟ زياده؟ به نظرم مايه ماست و برنج ته چينم نه زياد سفت بود نه زياد شل، اين ته چين واقعا برام شده معضل!!![/quote:3ffz2dzt]


    عزیزم من همیشه میذارم کف فر واصلا هم نمیسوزه بادمای200درجه سانتیگراد به مدت یکساعت وربع تا یکساعت ونیم و ته دیگ خیلی خوشرنگی بهم میده.موادتون هم که همه متناسب بوده.ولی من تابحال توی پیرکس درست نکردم همیشه باتفلون و بسیارهم راحت برمیگرده
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #1206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*sareh*]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فرزانه1345":3agt34gy
    ظرفتون کف فر بود یا طبقات دیگه؟من ظرف ته چین راکف فر میذارم . چقدر ماست زده بودی؟
    ظرفم طبقه وسط بود عزيزم ، بايد پايين مي گذاشتم؟ نمي سوزه؟ ماست هم مخلوط ماست معمولي و 1-2 قاشق ماست چكيده حدود دو سوم ليوان. كمه ؟ زياده؟ به نظرم مايه ماست و برنج ته چينم نه زياد سفت بود نه زياد شل، اين ته چين واقعا برام شده معضل!!![/quote:3agt34gy]


    عزیزم من همیشه میذارم کف فر واصلا هم نمیسوزه بادمای200درجه سانتیگراد به مدت یکساعت وربع تا یکساعت ونیم و ته دیگ خیلی خوشرنگی بهم میده.موادتون هم که همه متناسب بوده.ولی من تابحال توی پیرکس درست نکردم همیشه باتفلون و بسیارهم راحت برمیگرده
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #1207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کمـــــــــــــک
    تو خورش قیمه خوشمزه*م به پیشنهاد همسر یه دونه فلفل چیلی انداختم. خیـــــــــــــــــــلی تند شده! تو نت دیدم آخر پخت یآبلموی تازه بریزیم توش تندیش گرفته میشه اما آبلیمو تازه ندارم. آب نارنج تازه میشه؟ آبلیموی غیر تازه چی؟ روش دیگه ای نیس؟
    سیب زمینی خام چی؟

  9. #1208
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1802
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *sareh*
    يك سؤال اساسي دارم كه براي ته چين پزها بايد ساده باشه ، تا حالا 3 بار ته چين مرغ درست كردم و هر سه بار به ظرف چسبيد و بر نگشت و از هم پاشيد و من از رو نرفتم و باز پختم و باز... دفعه اول توي پيركس بود چسبيد، دومي هم پيركس بود كه خوب چربش كردم و موادم هم روغن داشت باز هم برنگشت، ( توي تلويزيون شنيده بودم به خاطر كنترل رنگ ته چين پيركس بهتره) دفعه آخر از رو رفتم و توي تفلون و باز هم توي فر درست كردم باز چسبيد؛ سعي كردم چند دقيقه اي صبر كنم تا كمي سرد بشه و جدا بشه ولي.... به قدري توي ذوقم خورد كه نگو، مزه مواد عالييييي... ولي حيف از ظاهر تركيده و منفجر شدش!!!، نكته خاصي لازمه رعايت كنم كه نكردم؟
    خواهش مي كنم راهنمايي كنيد، از رو نمي رم! راستي 1 تخم مرغ درشت براي يك و دو سوم پيمانه يا يك و نيم پيمانه برنج كافيه؟؟؟

    sare جان یکی از این اسپری های روغن بخر (گرچه یکم گرونه ولی خیلی کاربردیه ) دیگه هیچی به هیچ ظرفی نمی چسبه
    هم برای غذا کاربرد داره هم برای کیک و شیرینی
    یه دونه اش معمولا" بیشتر از یکسال می مونه و تموم نمیشه


    http://mamisite.com/forum/house-secr...1132-5656.html
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما