نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,193 به 1,200 از 4808
  1. #1193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *sareh*
    يك سؤال اساسي دارم كه براي ته چين پزها بايد ساده باشه ، تا حالا 3 بار ته چين مرغ درست كردم و هر سه بار به ظرف چسبيد و بر نگشت و از هم پاشيد و من از رو نرفتم و باز پختم و باز... دفعه اول توي پيركس بود چسبيد، دومي هم پيركس بود كه خوب چربش كردم و موادم هم روغن داشت باز هم برنگشت، ( توي تلويزيون شنيده بودم به خاطر كنترل رنگ ته چين پيركس بهتره) دفعه آخر از رو رفتم و توي تفلون و باز هم توي فر درست كردم باز چسبيد؛ سعي كردم چند دقيقه اي صبر كنم تا كمي سرد بشه و جدا بشه ولي.... به قدري توي ذوقم خورد كه نگو، مزه مواد عالييييي... ولي حيف از ظاهر تركيده و منفجر شدش!!!، نكته خاصي لازمه رعايت كنم كه نكردم؟
    خواهش مي كنم راهنمايي كنيد، از رو نمي رم! راستي 1 تخم مرغ درشت براي يك و دو سوم پيمانه يا يك و نيم پيمانه برنج كافيه؟؟؟

    نگاراي عزيز، خيلي ممنون كه راهنماييم كردي، باور كن تخم مرغم به قدري درشت بود كه وقتي شكستم ديدم 2 تا زرده درشت توشه! 2 زرده بود! ديگه فكر نمي كردم كم باشه، ديگه نكته اي نيست كه رعايت نكرده باشم؟

  2. #1194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ظرفتون کف فر بود یا طبقات دیگه؟من ظرف ته چین راکف فر میذارم . چقدر ماست زده بودی؟
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  3. #1195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    منم توی پیرکس توی فر و تفلون روی گاز پختم در هر دو حالت راحت برمیگرده...
    پیرکس که واقعا عالیه البته اول لبه ها و دور تادور ته چینو با چاقو از ظرف جدا میکنم بعدش که برمیگردونم کامل برمیگرده...
    من برای 1ونیم پیمانه برنج یه تخم مرغ کامل میزنم با سفیده و اصلا هم بوی بدی نمیده...
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  4. #1196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    ظرفتون کف فر بود یا طبقات دیگه؟من ظرف ته چین راکف فر میذارم . چقدر ماست زده بودی؟
    ظرفم طبقه وسط بود عزيزم ، بايد پايين مي گذاشتم؟ نمي سوزه؟ ماست هم مخلوط ماست معمولي و 1-2 قاشق ماست چكيده حدود دو سوم ليوان. كمه ؟ زياده؟ به نظرم مايه ماست و برنج ته چينم نه زياد سفت بود نه زياد شل، اين ته چين واقعا برام شده معضل!!!

  5. #1197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    منم توی پیرکس توی فر و تفلون روی گاز پختم در هر دو حالت راحت برمیگرده...
    پیرکس که واقعا عالیه البته اول لبه ها و دور تادور ته چینو با چاقو از ظرف جدا میکنم بعدش که برمیگردونم کامل برمیگرده...
    من برای 1ونیم پیمانه برنج یه تخم مرغ کامل میزنم با سفیده و اصلا هم بوی بدی نمیده...
    دقيقا دلم مي خواد توي پيركس بپزم تا رنگشو چك كنم وليبه تفلون راضي شدم چون فكر مي كردم ديگه نچسبه كه باز چسبيد، پس چند تا سوال از خودت مي پرسم عزيزم،
    اين طور كه معلومه يك تخم مرغ درشت دو زرده! براي 1پيمونه و دو سوم كافي باشه، از دوست ديگمون هم پرسيدم چقدر ماست؟ و مهم تر از شما مي پرسم براي اينكه به پيركس نچسبه اول مي گذاريد روغن كف داغ بشه؟ و اصلا داخل مواد ماستي روغن مي ريزيد چقدر ؟ خيلي زياد؟!!
    و باز يك چيز ديگه اينكه چقدر مي گداريد سرد بشه ته چين بعد برگردونيد؟ ممكنه به اين خاطر كه من تقريبا داغ بر مي گردونم جدا نمي شه؟
    از يكي شنيدم كف ظرف رو بزنيد توي آب سرد راحت تر بر مي گرده، آخه چه جوري كف پيركس نمي چسبه و جدا مي شه ؟ من توي تلويزيون هم ديدم...
    جلوي همسري سه با خيط كاشتم دلم نمي خواد بازهم...

  6. #1198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بله عزیزم مقدار تخم مرغتون کافیه به نظر من.من حدود دو سوم پیمانه هم ماست میریزم و حدود یک سوم پیمانه هم روغن مایه میریزم.من چون دوس ندارم کل برنجمو به موادم قاطی کنم اندازه 1 پیمانه برنج روی همون یکونیمم میریزیمو میجوشونم و موقع قاطی کردن با مواد اول اندازه همون یک پیمانه(که پخته شدش میشه حدود 2 پیمانه)برنج سفیدو کنار میزارم بعدش مواد ماستیو روی باقی برنج میریزم...
    پس شد یکو نیم پیمانه برنج
    دو سوم پیمانه ماست
    یک سوم پیمانه روغن
    1عدد تخم مرغ کامل.
    نمک و فلفل.
    نه عزیزم نه پیرکسمو نه روغنمو داغ نمیکنم و فقط یه کوچولو زوغن کف پیرکسمم میریزم بعدشم اول مواد زعفرانی بعدش مرغ ریش شده و بعدش برنج سفیدو میریزم.
    وقتی از فر در آوردم با چاقو دور تا دورشو از ظرفم کاملا جدا میکنمو یکمی که خنک شد در حد 5 دیقه بعدش برمیگردونم.امکانش هس که به خاطر داغ بودن برنگرده.
    اگه ظرف سرامیک داری توی اون درست کن یعنی هیچ رقمه نمیچسبه خیلی هم خوب در میاد.
    توی فر داخل پیرکس حدود 1 ساعت میزارم که بمونه.روی گاز هم تقریبا همین یک ساعت یا یکمی کمتره.
    خوب به نظر منکه خطرناکه بخوای پیرکس داغو داخل آب سرد ببری همون 5 دیقه بمونه کافیه اصلا.
    راستی اصلا عکس ظرف پیرکستو بزار شاید مشکل از ظرفته خانمی!!!
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #1199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانومای هنرمند سوهان عسلی رو چطوری نگهداری کنم که به همدیگه نچسبن؟ ممنون میشم زود جواب بدین
    بدترین خطایی که مرتکب میشویم توجه به خطای دیگران است.....

  8. #1200
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=*sareh*]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "@زهرا@":1fwtn7g1
    براي اينكه به پيركس نچسبه اول مي گذاريد روغن كف داغ بشه؟
    از يكي شنيدم كف ظرف رو بزنيد توي آب سرد راحت تر بر مي گرده، آ...
    [/quote:1fwtn7g1]

    وای ساره جون نزنی تو آب سردا!!!! پیرکس داغ رو بزنی تو آب سرد پودر می شه می پاشه به سر تا پات!!! نکنی!!!!
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما