نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 4806
صفحه 15 از 601 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahime 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    73

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط AFSA
    ببخشید نمی دونم که جا ی سوالم اینجاست یا نه من بلال خریدم دون دون کردم برای فریز کردن باید بخار پز کنم یا همون جوری فریز کنم مرسی
    ذرت و نخود فرنگی و ...رو اول بندازین داخل آب جوش سه چهار دقیقه بمونه بعد آبکش کنین وخیلی سریع روش آب یخ بریزین .به این روش میگن بلانچ کردن که نه رنگش عوض میشه و نه دیر پز میشه و خاصیت سبزیجات هم با این روش حفظ میشه .آها یادم رفت بگم که داخل آب جوش کمی نمک هم بریزین

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    ما همونجور فریز میکنیم و موقع مصرف میپزیم
    به هر حال بلال مثل ذرت کنسروی نرم نمیشه
    زندگی تر شدن پی در پی ، زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است .

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع غذا ها و سالاد هاي اختراعي(من درآوردي)

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman parsa jon
    کسی میتونه بگه اگر یه قابلمه 9 نفره پر از زرشک پلو قاطی شده باقی مانده از مهمانی داشته باشیم چه باید کنیم با توجه به اینکه 2نفر ونصفیم و همچنین کلی مرغ رب دار که تکه های ریز ریز شده ؟
    اگه مرغ هم با برنج مخلوطه من معمولا با اون سوپ برنج میپزم.البته اگر جدا هم باشه فرقی نداره.اگه جدا بود با حوصله زرشکاشو جدا میکنمو سبزی پلو با سبزی فراوان میدرستم.رنگ و عطر سبزی،رنگ و عطر برنجو تغییر میده.میشه از این برنج برای کوفته هم استفاده کرد.و از مرغ جدا برای کتلت!

    [quote=sh_capr]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "maman parsa jon":256w9ye0
    کسی میتونه بگه اگر یه قابلمه 9 نفره پر از زرشک پلو قاطی شده باقی مانده از مهمانی داشته باشیم چه باید کنیم با توجه به اینکه 2نفر ونصفیم و همچنین کلی مرغ رب دار که تکه های ریز ریز شده ؟
    من اگر بودم برنجها و مرغها رو جداجدا به اندازه وعده های یک نفره یا یک نفر و نصفی بسته بندی و فریز میکردم برای ظهرهایی که وقت پخت و پز نیست .یا وقتهایی که بشه ازشون تو غذای دیگه ای استفاده کرد .

    میشه یک یا دو وعده از برنج مونده ها رو هم همین روزا واسه برنجهای تازه ظهر یا شبت ته دیگ ته چینی بذاری .[/quote:256w9ye0]
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: انواع غذا ها و سالاد هاي اختراعي(من درآوردي)

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman parsa jon
    کسی میتونه بگه اگر یه قابلمه 9 نفره پر از زرشک پلو قاطی شده باقی مانده از مهمانی داشته باشیم چه باید کنیم با توجه به اینکه 2نفر ونصفیم و همچنین کلی مرغ رب دار که تکه های ریز ریز شده ؟
    در چنين مواردي كه بعد از مهموني غذا زياد مياد و با مهمون هم رودربايستي دارم و نميتونم بدم ببرن ، غذا رو در ظرف هاي يكبار مصرف مي ريزم و مي برم بيرون و ميدم به رفتگرها يا كارگرهاي ساختموني و .....
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    برنج رو که هروقت فریز میکنیم بعد از گرم شدن خورد میشه و منظره جالبی نداره البته مزش خوبه
    من با اون دوست که گفتن ته چین میکنن موافقم فکر خوبیه
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نازمیدا جون من اکثر موارد برنج اضافه از مهمونی رو که فریز کردم واسه نه چین استفاده میکنم اگه عجله نداشته باشم برنج رو میزارم تو دمای اشپزخونه یخش اب شه بعد مثل برنج معمولی ته چین میکنم ولی گاهی وقتا که زمان کمه میریزمش تو قبلمه زیرش رو کم میکنم یخش اب میشه وکاملا مثل برنج تازه میشه ی کم نرمتر البته. طعم و مزه اش زیاد فرقی نداره البته بستگی به مزاجت هم داره یکی از دوستای من به محض خوردن برنج فریزری دل دردو دل پیچه میگیره ولی من به شخصه تا حالا مشکلی نداشتم
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #116
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    برنج رو که هروقت فریز میکنیم بعد از گرم شدن خورد میشه و منظره جالبی نداره البته مزش خوبه
    من با اون دوست که گفتن ته چین میکنن موافقم فکر خوبیه
    من کلا با فریز کردن مواد غذایی مخالفم، اما برنج رو اگر بعد از بیرون آوردن از فریزر در دمای محیط قرار بدید و بعد هم بجای حرارت مستقیم مثلا روی کتری گرمش کنید مثل برنج تازه میشه

    اما به هرصورت یک راه حل دیگه هم هست، اونم اینکه من تمام اضافات خوراکی هام رو توی ظروف یکبار مصرف به کسانی که میدونم غذای مناسب نمیخورند میدهم. گاهی این افراد در محل کارم هستند گاهی اطراف محل زندگیم. خیلی خوشحال میشند، هم اونها غذای خوب و تازه خوردند و هم من خوراکی های مونده رو مصرف نکردم
    چون عمیقا معتقدم که برای سلامتی ضرر داره و هرکس اگر کمی تحقیق کنه خودش به این نتیجه میرسه. غذاهای فریز شده هم مخصوصا وقتی پخته باشند تمام خاصیت خودشون رو از دست میدهند و فقط جنبه ی پر کردن شکم رو دارند.

    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]غذا درمانی بهترین درمانه دوستان.. اگر درست غذا بخوریم هیچوقت دارو نمیخوریم[/HIGHLIGHT]
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #117
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    ببخشيد خانوما بين شماها كسي هست از سبزيهاي آماده براي قرمه سبزيش استفاده كنه
    راستش من چون شاغلم هميشه براي قرمه از اين سبزيها استفاده ميكنم و هروقت كه ميخوام اين خورش رو درست كنم خيلي دقت ميكنم خيلي وقت ميذارم و تمام نكته هارو رعايت ميكنم اتفاقا قرمه سبزيم خيلي هم خوب و جا افتاده ميشه اماااااااااا
    هيچ وقت طعم و بوي اصلي و اصيل قرمه سبزي رو نداره من حتي در اواخر پخت كمي شنبليله تفت خورده هم بهش اضافه ميكنم اما بازم نميشه چند روز پيش بين خاله هام و مامانم صحبت بود بدون اين كه من از اين مشكلم حرف بزنم اونا داشتن ميگفتن كه ما هر وقت از بيرون سبزي خريديم چه براي قرمه سبزي چه براي كوكو هيچ وقت غذامون خوب نشده و اصلا مزه خوبي نميده و من متوجه شدم شايد اشكال قرمه سبزي من هم همين باشه ميخواستم نظر شمارو هم در مورد اين سبزيهاي آماده بدونم
    ایسان جون سبزی اماده واقعا معلوم نیست توش چه سبزی میزنن چرا از این جاهایی که سبزی پاکرده و خودش خورد میکنه نمیگیری؟ اونا که بهترن خودت همونجا بگو مثلا برا قرمه سزی ایناروبزنه هونجا خورد میکنه تو هم فقط بسته بندیش میکنی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    لي لي جون اتفاقا منظورم همونا بود عزيزم اما من نديدم جايي قبول كنه خودت بگي چه چيزايي رو خرد كنه معمولا خيلي ناز دارن كمتر از 1 كيلو كه نميدن ( مثلا براي كوكو من دوست دارم سبزي تازه باشه براي 2 نفرهم خوب 1 كيلو خيلي زياده ) بعدشم خودشون خرد ميكنن اينجوري نيست كه خودت بگي از چه سبزيهايي ميخواي
    سلام خانومی

    میگم خانمی شما میتونی سبزی بخری وبدی یکی پاک کنه(بعضی سبزی فروش ها هم اینکارومیکنن)

    بعد خودت بیاری خونه وبشوری بعد اگردستگاه غذا ساز داری راحت میشه باهاش سبزی روخوردکرد..

    (ازهمین مدلها که اندازه یه آبمیوه گیری کوچیکه اما تیغه هاش عین تیغه های مخلوط کنه وخیلی تیزتر)
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط دلارام 20
    سلام دوستان
    من میخوام بدونم سبزی کوفته دقیقا شامل چه چیزهایی هست و برای یک کیلو سبزی کوفته نسبت اونها به چه صورت هست. اگر کسی میدونه به خصوص خانمهای باسلیقه و هنرمند تبریزی به من هم بگن
    با تشکر فراوون

    سلام دلارام جون
    سبزی دلمه شامل تره (3)، جعفری (3)، ترخون (۲)> گشنیز (1)، شوید (1)، مرزه (1)، پیازچه (1) هست .
    اعداد داخل پرانتز نسبت های این سبزی ها هستند.
    امیدوارم به دردت بخوره.
    ترخون
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط دلارام 20
    سلام آتیه جون
    خیلی ممنون از لطفت عزیزم
    من این سبزی رو میخواستم بگیرم و خشک کنم. البته فکر کنم پیازچه رو نشه خشک کنم اما به هرحال ممنون از زحمتی که کشیدی
    ((((((((:
    بودن پیازچه زیاد ضروری نیست و میتونی حذف کنی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    ساقه سبز پیازچه رو راحت میشه خشک کرد و عطر خوبی هم داره تو سبزیجات مخلوط .
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

صفحه 15 از 601 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما