نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,185 به 1,192 از 4802
  1. #1185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط DaDa
    دوست جونا یه سوال در مورد کوکوسبزی!
    من معمولا از این سبزیهای منجمد استفاده می کنم (حالا به دلایل مختلف !!!!!!!)
    ولی وقتی که مواد رو با هم قاطی می کنم آب می اندازه ؛ در واقع یخش آب میشه و مایع کوکو خیلی شل میشه ! شماها جی کار می کنین ؟!!!!



    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    دادا جان اگر بتونی اب سبزی رو وقتی یخش باز میشه بگیری خیلی خوبه ..یا توی ابکش بریز و با پشقت قاشق فشار بیار تا اب اضافیش بره یا انکه تو دست مثل کوفته هی فشار بده تا ابش بره
    من ارد میریزم .چون منم از سبزی خشک استفاده میکنم که قبلش توی اب خیس میکنم
    اگر توی موادت کمی ارد بریز حدود 2 تا 3قاشق غذا خوری و کمی (نوک قاشق چایخوری)جوش شیرین ..اینجوری اب سبزیت گرفته میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط DaDa
    بهار گل عزیز اخه من فکر میکنم اگه آب سبزی رو بگیرم دیگه هیچ خاصیتی نمی مونه ؛ هر چند سبزی منجمد اصلا خاصیت نداره !
    آرد هم میریزم پوکی اش رو از دست میده و سفت میشه .

    ممنون از راهنماییت ؛ دوباره امتحان می کنم .(بوس)
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    خوب به قول خودت دیگه خاصیت نداره که پس چه با اب چه بی اب
    ارد رو میریزی باید جوش شیرین بزنی تا پوک بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط DaDa
    این جوش شیرین فوت کوزه گریش بود که من نمی دونستم ، دست گلت درد نکنه بهار گلی .
    اگر سبزي رو در مايكروفر يخزدايي كني يا بيرون يخچال به حدي كه يخش كاملا باز نشه و حالت نيمه منجمد داشته باشه و دونه هاي يخ هنوز توش معلوم باشه آب نميندازه، تو همين حالت با تخم مرغ مخلوط كن و قبل از آب انداختنش روي گاز بذار. ضمنا عزيزم جوش شيرين خيلي مضره، سعي كن استفاده نكني.

  2. #1186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman parsa jon آواتار ها
    شکوفه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دادا جان من هم از سبزی منجمد استفاده میکنم وقتی یخش باز شد و آب انداخت روی حرارت کم میگذارم تا آبش تموم بشه کمی هم حالت تفت خورده پیدا میکنه و خوشمزه تر میشه کمی آرد هم میزنم ولی نه زیاد که سفت بشه
    به جون خودم اگه بخندی تموم دنیا بهت میخنده امتحان کن ضرر نمیکنی

  3. #1187
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای کوفته قلقلی مرغ من مشکل دارم
    مایه خیلی چسبناکیه و اصلا نمیشه توی دست گردش کرد.با قاشق کوچیک برمیدارم و با یه قاشق دیگه به زور گردش میکنم و میندازم توی تابه.ولی شکلش بی ریخت میشه
    راه حلی داره که بشه توی دست راحت قلقلیش کرد؟


  4. #1188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    پرپر دستتو خيس كن و بعد قلقليش كن خيلي راحت تر انجام ميشه
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام

    من وقتی ذرت مکزیکی درست میکنم پنیر پیتزا رو که میریزم یه جور ناجوری همه پنیر بهم میچسبه و اصلا قابل خوردن نیست پنیرش. راه حلش چیه؟ ممنون

  6. #1190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    به نظرم بستگي به پنيري داره كه مصرف مي كني
    ميتوني از پنيرهايي كه كمتر كش ميان استفاده كني كه همه مواد رو به هم نچسبونه
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #1191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    يك سؤال اساسي دارم كه براي ته چين پزها بايد ساده باشه ، تا حالا 3 بار ته چين مرغ درست كردم و هر سه بار به ظرف چسبيد و بر نگشت و از هم پاشيد و من از رو نرفتم و باز پختم و باز... دفعه اول توي پيركس بود چسبيد، دومي هم پيركس بود كه خوب چربش كردم و موادم هم روغن داشت باز هم برنگشت، ( توي تلويزيون شنيده بودم به خاطر كنترل رنگ ته چين پيركس بهتره) دفعه آخر از رو رفتم و توي تفلون و باز هم توي فر درست كردم باز چسبيد؛ سعي كردم چند دقيقه اي صبر كنم تا كمي سرد بشه و جدا بشه ولي.... به قدري توي ذوقم خورد كه نگو، مزه مواد عالييييي... ولي حيف از ظاهر تركيده و منفجر شدش!!!، نكته خاصي لازمه رعايت كنم كه نكردم؟
    خواهش مي كنم راهنمايي كنيد، از رو نمي رم! راستي 1 تخم مرغ درشت براي يك و دو سوم پيمانه يا يك و نيم پيمانه برنج كافيه؟؟؟

  8. #1192
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ساره جان من اصلا حرفه ای نیستم اما به نظرم میاد تخم مرغت کم بوده. من برای 2-3 پیمانه برنج 3 تا زرده می زنم. یعنی تقریبا پیمانه ای یه دونه. روی گاز تو تفلون خیلی راحت بر می گرده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما