نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,169 به 1,176 از 4802
  1. #1169
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    دوستان من جو گير شدم و يه كارتن كلم بروكلي گرفتم.حالا موندم باهاش چي كار كنم.
    روشي هم براي فريز كردنش هست؟مضر نميشه؟
    پوست ساقه هاش را بايد گرفت يا همونجوري ميشه خورد كرد و پخت؟
    ممنون ميشم .داره پلاسيده ميشه اخه!!!!!!!

    فریز کرده اش خیلی بی ریخت و بد مزه می شه.
    خود گلها و ساقه های کوچولوش رو بپزین و یا سرخ کنین و به عنوان دورچین بخورین. ساقه های بزرگشو بدون پوست گرفتن مکعبی خورد کنین و تو سوپ با بقیه سبزیجات قاطی کنین. فقط آخرش سوپ رو میکس کنین که زیر دندون نیاد.
    گمگشته این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #1170
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کلم بروکسل رو بخارپز کنین و روش سس بشامل غلیظ و کمی پنیر پیتزا بریزین چند دقیقه بذارین تو فر. عالی می شه. می تونین لابه لاش گوشت قلقلی سرخ شده هم بچینید بعد سس رو بریزید.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #1171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگار جون من ی بار سوپ بروکلی خوردم خیلی خوشم اومد خودم درست کردم میکسش هم کردم اما یه چیزایی مثل رشته های دراز فیبری میاومد زیر دندونم در صورتی که بار اول که خوردم اصلا اونجوری نبود خودم هم دیدم که چطور درست کردن بروکلی رو با یکسری سبزیجات ابپز کردن و میکس منم همین کارو کردم...اشکال کار من کجا بوده؟
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  5. #1172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *"فرزانه جون"* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    2,176
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    2738
    پسند کرده
    529

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها نخندین...نخندین...
    چرا میوه هارو خشک میکنین مثلا دیدم موز یا کیوی خشک کردین؟

  6. #1173
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نگار جون من ی بار سوپ بروکلی خوردم خیلی خوشم اومد خودم درست کردم میکسش هم کردم اما یه چیزایی مثل رشته های دراز فیبری میاومد زیر دندونم در صورتی که بار اول که خوردم اصلا اونجوری نبود خودم هم دیدم که چطور درست کردن بروکلی رو با یکسری سبزیجات ابپز کردن و میکس منم همین کارو کردم...اشکال کار من کجا بوده؟

    ایدا جون بذارین خیلی خیلی له بشه و بپزه تا اون فیبر ها هم بپزه. یا بریزین تو زودپز.
    من توی مخلوط کن میکس می کنم حسابی له می شه. شما با گوشت کوب برقی میکس کردین یا مخلوط کن؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #1174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان شروین
    بچه ها نخندین...نخندین...
    چرا میوه هارو خشک میکنین مثلا دیدم موز یا کیوی خشک کردین؟
    خانومی میوه خشک خیلی خوشمزه ست

    همینجوری عین چیپس که میخوری حال میده بهت

    میوه خشک هم میخوری ..کلی بهت کیف میده

    راستی اینجوری ماندگاری میوه های خشک خب بیشتره میشه خشکش رو فریز کنی

    برای عید که مهمون میاد..میوه های زمستون رو خشک کنی وفریز کنی برای تابستون و...

  8. #1175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نگار جون من ی بار سوپ بروکلی خوردم خیلی خوشم اومد خودم درست کردم میکسش هم کردم اما یه چیزایی مثل رشته های دراز فیبری میاومد زیر دندونم در صورتی که بار اول که خوردم اصلا اونجوری نبود خودم هم دیدم که چطور درست کردن بروکلی رو با یکسری سبزیجات ابپز کردن و میکس منم همین کارو کردم...اشکال کار من کجا بوده؟

    ایدا جون بذارین خیلی خیلی له بشه و بپزه تا اون فیبر ها هم بپزه. یا بریزین تو زودپز.
    من توی مخلوط کن میکس می کنم حسابی له می شه. شما با گوشت کوب برقی میکس کردین یا مخلوط کن؟
    نگار جون درست یادم نیست ولی احتمال زیاد با مخلوط کن بود...ی چیزی که اجتمال میدم من توجه نکردم این بود که کلم هایی باساقه درشت و کلفت رو انتخاب کردم بهتر بود ساقه های لطیف و نازکتر رو انتخاب میکردم...
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #1176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کلم بروکلی خیلی زود زرد و خراب میشه من همین جوری داخل نایلون در بسته میزارمش یخچال ولی واقعا فقط چن روز بیشتر سبز نمیمونه.راهی هست که بشه مدت زیادتری نگهش داشت آیا؟
    نازنین2010 این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما