نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,137 به 1,144 از 4806
  1. #1137
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان از برنج قهوه ای انتظار کاربری برنج سفید رو نداشته باشید. بهترین حالتش اینه که مثل کته درست کنید و در مقدار کم به صورت دورچین غذای گوشتی بریزین کنار بشقاب یا تو قالب کوچولو فشرده کنین باز کنار غذای گوشتی. به درد خورش و پلوی مخلوط نمی خوره ولی بسیار سالم تر و مفید تر از برنج سفیده.
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. #1138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مامان شروین عزیز این جدول تبدیل دمای فر را از وبلاگ شف طیبه براتون پیداکردم:

    Gas 1 = 140ºC = 275ºF
    Gas 2 = 150ºC = 300ºF
    Gas 3 = 160ºC = 325ºF
    Gas 4 = 180ºC = 350ºF
    Gas 5 = 190ºC = 375ºF
    Gas 6 = 210ºC = 400ºF
    Gas 7 = 220ºC = 425ºF
    Gas 8 = 230ºC = 450ºF
    Gas 9 = 240ºC = 475ºF
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  3. #1139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سرآشپزای ماهر
    رب گوشت و لوبیا رو دیرپز میکنه آیا؟
    مثلا وقتی میخوایم لوبیا پلو درست کنیم اگر از همون اول رب رو بزنیم باعث دیرپز شدن گوشت یا لوبیا میشه؟!

  4. #1140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    سرآشپزای ماهر
    رب گوشت و لوبیا رو دیرپز میکنه آیا؟
    مثلا وقتی میخوایم لوبیا پلو درست کنیم اگر از همون اول رب رو بزنیم باعث دیرپز شدن گوشت یا لوبیا میشه؟!

    لوبیا سبز رو خالی با آب جوش بپزی وبعد آبکش کن بهتره تا توی سس بپزیش

    گوشت هم همینطور اگر با رب بپزید یک کم دیرپزمیشه..چون نمک داره خب

  5. #1141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover
    سلام دوستان میخوام ترشی لبو درست کنم و پستش رو هم کامل خوندم ولی هنوز برام جای سواله
    که :
    1- دقیقاً از چه سرکه ای باید استفده کنم ؟
    2- وقتی با سرکه جوشوندمش و گذاشتم تو شیشه از همون سرکه تو قابلمه روش بریزم ؟؟؟
    3- جز نمک چه ادویه ای باید زد ؟؟ و اینکه نمک رو تو شیشه بریزم یا موقع پختنش؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید :)
    سلام
    1-از هر سركه اي! من هميشه سفد ميريزم كه رنگ ترشي معلومتر بشه!
    2-بله بايد سركه و لبو كاملا خنك بشن بعد داخل شيشه برند! البته هميشه سركه كم مياد كه بايد به شيشه اضافه كنين
    3-نمك تو شيشه بايد ريخت.هر چي بيشتر بهتر كه كپك نزنه!براي يه شيشه يك كيلويي يه قاشق غذاخوري ميريزم.يا كمتر!
    سير.گلپر خيلي كم.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #1142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار
    همسری امروز شلغم خریده من پختمش کمی به تلخی میزنه چه کارش کنم؟با روش شلغم وعسل قابل خوردن میشه؟
    در مورد عسل،کدوم قسمت شلغم باید خالی بشه سمت دمش یا سمت دیگه ش؟
    ميدونم كار از كار گذشته.اما اگه شلغم هاتون بد مزه از اب در مياد اونها را له يا مكعبي كنين و با ابش داخل سوپ شلغم بريزين.معركه ميشه و مزه قبلي شلغم معلوم نميشه.


    شيوه اصلي درست كردن شربت شلغم كه فوايد فوق العاده اي براي سرماخوردگي و ... و به خصوص خانومهاي حامله و ني ني تو شكمشون داره اينه:
    مثل دلمه بادمجون سرش را كمي برش ميزنيم و بعد مقداري توش رو مثل دلمه با قاشق يا چاقو خالي ميكنين .نبايد بيشتر از يك سوم شلغم خالي بشه بعد بسته به اندازه شلغم(من براي شلغم هاي خيلي بزرگ يه قاشق مربا خوري ) عسل را به بدنه گودالمون ميماليم و ميگذاريم حداقل 5-6 ساعت بمونه.بعد نوش جان ميكنين.


    من بعد از خوراندن شربت به دخترم با ني !!!! باقي شلغم رو تكه تكه ميكنم و ميپزم.به خاطر عسلش خيلي خوش مزه ميشه.اون رو هم جداگونه به خوردش ميدم
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #1143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط elel
    سلام.با عرض معذرت نمی دونستم کجا باید بپرسم.من توی یه قنادی یه کیک دیدم که می خوام درستش کنم ولی نمی دونم چه جوری.ازتون کمک می خوام.یه کیک گرد تو خالی که خامه زده شده و وسطش که خالی هست یه دلستر کوچیک که مثلا بطری م ش روب هست بود که تکیه داده بود به کیک و دورو برش فکر کنم با ژله الوورا که مربع مربع کرده بو که مثلا یخ هست و دور کیک روبان زده بود.راستی دلستره واقعی بود فکر کنم .من مبتدی هستم تقریبا.به نظرتون اون دلسترو چه جوری بذارم که خامه خراب نشه.کاش عکسشو داشتیم.هر چی به ذهنتون می یاد برای درست کردنش بهم بگین لطفا.نمی دونم می تونم یا نه.مرسییییییییییی
    عزيزم از قبل اون دلستر رو تو يه قالب ژله فيكس كرده بعد از بسته شدن و از قالب دراوردن با كمي خامه زير و اطرافش رو ماليده .بعد گذاشته تو وسط كيكي كه با چاقو كمي خاليش كرده.بعد روش رو خامه ريخته.البته همونجوري هم ميشد بگذاره ها! اما تو جابه جايي دلستر لق ميخوره.اگه براي خونه ميخواي شايد بي ژله هم بشه!
    براي اون ژله هاي مكعبي هم بايد ژله را بسيار سفت درست كنين و با چاقوي گرم و خيس برش بدين.


    اين سوال را بهتر بود تو قسمت سوالات شيريني پزي بپرسين.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #1144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط NasSsim
    من میخوام از اون گل هایی که با هویچ درست میکنن درست کنم.چند وقت قبل میتونم درستشون کنم؟
    1 روز قبل درست کنم خراب میشن؟؟؟
    نه خراب نميشن.اگر تو كيسه كنين و تو يخچال بگذارين بهتره.اگه هم ديدين كمي پلاسيده شدن(كه نميشه) تو يه كاسه اب بگذارين درست ميشه
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما