نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,113 به 1,120 از 4808
  1. #1113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    1896

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مطمئن باشم؟ اخه الان یه سفارش بورانی لبو برا اون موقع دارم
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #1114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1237
    پسند شده
    20152
    پسند کرده
    13415

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    میخام شوغ ترت بدرستم حالا:
    چی رو میتونم جایگزین تپناد کنم؟
    پستو هم همون مخلوط ریحان-روغن زیتون-سیر-پنیر وگردو درسته دیگه؟
    ...
     

    والعصر ..........

  4. #1115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط بهانه
    سلام

    لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــا کمک

    آقای همسری طی یک عملیات خودجوش رفته کبک خریده من اصلا دوست ندارم وتاحالا هم نخوردم

    وحتی از شکلش هم خوشم نمیاد

    حالا هرچی من بدم میاد ایشون ذوق زده ست که این رو درست کن من شکار کردم

    منم نزدم توذوقش

    اما رسما بدبخت شدم

    چطوری درستش کنم که خوشمزه بشه ؟

    لطفا کمک کنید که هم من شرمنده نشم هم ذوق ایشون خراب نشه
    خانمی میتونی مثل مرغ با سس پرتقال درست کنی خوشمزه میشه

  5. #1116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم گلی ..
    مطمئن باشم؟ اخه الان یه سفارش بورانی لبو برا اون موقع دارم
    مریم جون وقتی که لبو رو پختی از آب خودش بریز روش و توشیشه بریزو درش رو سفت ببند و کنسروش کن این یه روش که یکی دوماه میمونه البته اگه درش باز نشه بیشتر هم میمونه
    یه روش دیگه هم که من با این روش نزدیک 6-7 ماه هم نگه داشتم لبو رو با ابش تو شیشه بریز و یکم سرکه بریز توش اینجوری احتیاج به کنسر و کردن نداره البته چون اینجوری ترش میشه فکر نکنم به درد بورانی بخوره
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #1117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1237
    پسند شده
    20152
    پسند کرده
    13415

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    همسری امروز شلغم خریده من پختمش کمی به تلخی میزنه چه کارش کنم؟با روش شلغم وعسل قابل خوردن میشه؟
    در مورد عسل،کدوم قسمت شلغم باید خالی بشه سمت دمش یا سمت دیگه ش؟
    ...
     

    والعصر ..........

  7. #1118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    toti آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    149
    پسند کرده
    175

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    گیتار جون
    ازسمت دمش خالی کن
    دوست داشته باشیم انهایی را که با دوست داشتن ما،دوست داشتنی تر میشوند.

  8. #1119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من میخوام از اون گل هایی که با هویچ درست میکنن درست کنم.چند وقت قبل میتونم درستشون کنم؟
    1 روز قبل درست کنم خراب میشن؟؟؟

  9. #1120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار
    همسری امروز شلغم خریده من پختمش کمی به تلخی میزنه چه کارش کنم؟با روش شلغم وعسل قابل خوردن میشه؟
    در مورد عسل،کدوم قسمت شلغم باید خالی بشه سمت دمش یا سمت دیگه ش؟
    شلغم پخته برای روش شلغم و عسل مناسب نیس اونایی که پختی و تلخه رو به نظرم نشه کاری کرد اما شلغم خام رو باید اون قسمت دمش رو به صورت یه حلقه ببری یکم توش رو خالی کنی بعد با یه سوزن بزرگ یا خلال دندان از همون قسمت فرو کنی تا به قسمت پایین سوراخ بشه چندتا سوراخ به همین شکل روش میندازی بعد عسل رو بریزی همون سرش که خالی کردی و شلغم رو به صورت ایستاده با کمک یه قاشق توی یه استکان بزاری جوری که ته شلغم یکم بالاتر باشه و به ته استکان نچسبه یه شب تا صبح بمونه . عصاره اش از همون سوراخها بیرون میاد و توی استکان میریزه عصارش رو نوش جان میکنی و شلغمش رو میندازی دور!
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما