نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 4802
صفحه 14 از 601 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نگار34
    سلام به همه سراشپزهای حرفه ای من یه سوال در مورد پیتزا دارم
    هروقت پیتزا درست میکنم طعمش خیلی خوب میشه وبرشته ولی به محض اینکه قاچ میکنم وتوی بشقاب میذارم تهش شروع میکنه به اب انداختن و خمیر شدن
    برای حل این مشکل من همه موادو اول تفت میدم تا اب اضافشون گرفته شه با اینکه خیلی بهتر شده اما برطرف نشده
    شما چی پیشنهاد میکنین ممنون.
    اگر قارچ توی پیتزا میریزی باعث میشه که اب بندازه و خوب نپزه
    اگر قارچ میریزید بهتره که روی پیتزا بریزد لایه اخری قبل از پنیر..قارچها رو خوب و باریک ورقه کنید...پیاز هم اب میندازه...و اینکه خیمر رو نباید خیلی ضخیم بگیرید
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه. در غیر اینصورت زحمت جا به جاییش میفته گردن مدیر تاپیک. شرمنده.
    امروز رفتم سرکه بالزامیک خریدم. اینقدر که توی این سایت بچه ها از این سرکه استفاده کرده بودن، منم وسوسه شدم. میخواستم بازش کنم و بچشمش که یدفعه ای چشمم خورد به مواد تشکیل دهنده اش. خودتون یه نگاهی به عکس زیر بندازید.





    میخواستم بدونم این سرکه حلاله یا حرام؟ اگه حرامه و توش الکل داره، چجوری این محصولات وارد بازار ایران میشن؟ من که رفتم و سرکه رو پس دادم. اما دوست دارم کسایی که در این مورد اطلاعاتی دارن، بیان و به ما هم بگن. اگه خوردنش مشکلی نداره، برم دوباره بخرمش.
    آهان، یه چیزی داشت یادم میرفت. در راستای تحقیقات اینترنتیم در این زمینه به سایت زیر رسیدم. شماره 17 رو بخونید و نظرتونو بگید.

    http://persian.makarem.ir/estefta/?mit=697
    دوست عزیز من دوتا سرکه بالزامیک توی خونه دارم و رفتم روی شیشه هاش رو نگاه کردم.یکیش همین ترکیبات رو نوشته و یکیش چیز دیگه ای هست
    .

    در مورد کلمه wine vinegra یه نوع سرکه هست.و هیچ ارتباطی باشراب نداره.
    وقتی محصولی مجوز بهداشت داره یعنی از صدتا ***** و آزمایش رد شده تا تونسته مجوز بگیره.چون من توی شرکتی کار میکنم که مدام با بهداشت سروکار داریم میدونم که چقدر سخت میگیرن.به خصوص در مورد الکل توی مواد غذایی.
    خیالتون از بابت مصرفش راحت باشه

    در ضمن توی همه سرکه ها مقدار خیییلی خییییلی کمی الکل هست که اونقدر کمه که اون محصول رو حرام نمیکنه.
    بازهم میتونید شما با سازمان غذای وزارت بهداشت تماس بگیری و بپرسی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  4. #107
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    943
    پسند شده
    28888
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    ميشه در مورد سالاد هايي که قالبي درست ميشند طرز درست کردنش را ياد بدين؟
    با اجازه دوستان ، من با این روش درست می کنم ته قالب رو کمی آب می زنم و یه کیسه فریزر تو قالب میندازم بطوری که از کناره های قالب هم بیرون بیادو سالاد رو که معمولا باید کمی سسش زیاد باشد به صورت فشرده تو قالب می ریزم و چند ساعت در یخچال میذارم بعد قالب رو تو ظرف سرو سالاد بر میگردونم و کیسه فریزر رو بر می دارم .
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #108
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط MalakeyeAriya'ee
    خانماي كدبانو يه سوال داشتم.من هر سري كتلت و كباب تابه اي درست مي كنم تا ميندازم تو تابه جمع مي شه و تپولي ميشه،به نظر شما دليلش چيه؟ با هرنوع گوشتي هم درست كردم چون مي گن گوشتي كه چربيش نمي دونم زياد يا كم باشه اينطوري ميشه.
    گوشت چون داخلش اب و چربی داره موقع پخت اب و چربی اضافه رو پس میده و به اصطلاح جمع میشه یا مقدار گوشت رو باید زیدتر بگیری یا داخلش سویا بزنی

    [quote=فرزانه1345]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "MalakeyeAriya'ee":35ib6qy1
    خانماي كدبانو يه سوال داشتم.من هر سري كتلت و كباب تابه اي درست مي كنم تا ميندازم تو تابه جمع مي شه و تپولي ميشه،به نظر شما دليلش چيه؟ با هرنوع گوشتي هم درست كردم چون مي گن گوشتي كه چربيش نمي دونم زياد يا كم باشه اينطوري ميشه.


    دوست عزیز میتونی یک سیب زمینی خام کوچولو را پوست بگیری وهمراه گوشت چرخ کنی دیگه کتلتت جمع نمیشه حتی برای کباب تابه ای هم میتونی این کار را انجام بدی من که خودم از این روش استفاده میکنم وراضیم[/quote:35ib6qy1]


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #109
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    ر مورد اين برنج هاي قالبي فقط ظرف را چرب کرد وبرنج را پرس کرد يا کار ديگه ايي هم بايد انجام بديم ميشه توضيح بدين؟
    کار دیگه ای لازم نیست عزیزم، فقط با قلمو قالب رو می چرب کن، بعد برنج رو داخلش بریز و کمی فشار بده، بعد هم برگردون داخل ظرفت و با چندتا ضربه کوچیک برنج رو از قالب جدا کن

    به همین راحتی به همین خوشمزگی!!
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rahil-moshiri آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    شهر گنبدهاي فيرو
    نوشته ها
    169
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    354
    پسند کرده
    255

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان میشه یه کدبانویی لطف کنه و بگه واسه 6 نفر تو قرمه سبزی چقدر لوبیا و سبزی خرد شده و گوشت باید ریخت؟ میشه مقادیر رو به گرم بگید. من همیشه واسه دو نفر درست کردم همین جوری چشمی میریزم. ولی این دفعه نمیشه حیثتیه!!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط fahame
    من خودم برای هر نفر به اندازه ی یک مشت بسته لوبیا میریزم .حالا شما همون اندازه ای که واسه دو نفر بر میدارین رو جدا کنید .و سه بار این کار رو انجام بدین یعنی سه بار به اندازه ای که همیشه بر میدارین لوبیا کنار بذارین که واسه 6 نفر کافی میشه (2*3=6)تا که به اندازه ی خوراک معمول خودتون و خانواده هم باشه .

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    4

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=aram_khp]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "marjan y":1m71aide
    خانمهای عزیز بنظرتون سبزی قورمه رو بدون سرخ کردن بزاریم او فریزر و هر وقا خواستیم درش بیاریم و سرخش کنیم یا سرخ کرده بزاریم تو فریزر کدومش بهتره
    مرجان عزیز اگه سرخ نکرده بذاری جای زیادی میگیره اما اگه درش بیاری و سرخش کنی مث سبزی تازه میشه ... سبزی سرخ و فریز شده هم که مثل همه ی قورمه سبزی ها میشه دیگه:)[/quote:1m71aide]
    ممنون اخه یه بار با سبزی فریز سرخ نشده امتحان کردم عالی شده بود پس سرخش نمیکنم

  9. #112
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط lareisa
    دوست جونیا میشه دستور طبخ اکبر جوجه رو بگید
    تو بفرمائید شام یه اقای درستش کرد دستورشو نوشته بودم ولی دادم یکی از فامیلا بدون اینکه کپی بردارم ازش تا حالا چند بار تعریفشو پیشم کرده حالا روم نمیش ازش بگیرمش اگه از دوستان کسی هست که داره میشه راهنمائیم کنه
    و اینکه میتونم بجای مرغ کوچیک یا همون جوجه از بلدرچین یا کبک استفاده کنم که یه نفره بشه اخه جوجه راحت گیرم نمیاد
    پیشاپیش میسی میسی

    البته دوبار تو انجمن سرچ زدم پیداش نکردم با توجه به اینکه من خیلی از دستورای مامی سایت راضیم دیگه نت نگشتم
    چیزی که من یادمه اینه : داخل شکم جوجه هارو با مخلوط رب انار وگردو و سبزی پر کرد جوجه ها رو هم با رب انار مزه دار کرد و داخل روغن فراوون سرخ کرد ولی اکبر جوجه های بیرون رو اینجوری درست نمیکنن یعنی داخل شکمشون خالیه و روی جوجه رو هم با زعفرون و ابلیمو مزه دار میکنن بعد با رب انار سرو میکنن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 14 از 601 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما