نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,065 به 1,072 از 4804
  1. #1065
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=ماهلی][quote="شیرین بانو":2ds9tica][quote="ماهلی":2ds9tica]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شیرین بانو":2ds9tica
    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.
    [/quote:2ds9tica][/quote:2ds9tica]



    شیرین جان عطر ادویه و زیره هر بوی بدی رو میپوشونه، پودر سیر هم خیلی موثره. به نظرم یه بار تمام اینهایی رو که من گفتم امتحان کن. فکر کنم نتیجه بگیری
    چون مامان منم دقیقا همین سه قلمی که بالا گفتم رو نمیریخت، بوی گوشت توی غذاش معلوم بود. یه بار بهش گفتم این سه تا رو هم اضافه کن، اضافه کرد دیگه هیچ مشکلی نبود.[/quote:2ds9tica]

    مرسی عزیزم. حتمن اینبار این روش رو امتحان می کنم. ادویه مخلوط چیه؟ از کجا بگیرم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1066
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمهای هنرمند شما از پیاز قرمز البته بنفش رنگ چه استفاده هایی می*کنید،من فقط توی سالاد می*ریزم ولی* حالا برای من مقداری زیاد از این پیژی بنفش رنگ آوردند نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #1067
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima49
    خانمهای هنرمند شما از پیاز قرمز البته بنفش رنگ چه استفاده هایی می*کنید،من فقط توی سالاد می*ریزم ولی* حالا برای من مقداری زیاد از این پیژی بنفش رنگ آوردند نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید
    میتونی ترشی درست کنی یا سرخشون کن پیازقرمز سرخکرده عطرش عالیه بهتر از پیاز سفیده


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #1068
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    11703

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان عزیز

    دوباره با یه سوال مزاحمتون شدم .
    دیروز ترشی که درست کردم از فلفل تندش (البته خیلی خیلی تند) مقدار زیادی اضافه اومد به نظر شما خانم های با تجربه این فلفل ها را چیکارشون کنم ؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  6. #1069
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان عزیز یه سوال منظور از پیمانه و قاشق در مواد اولیه غذایی همون پیمانه و قاشق استانداردی که در شیرینی پزی ها استفاده میشه ؟
    میخوام پیراشکی گوشتی و که دستورش اینجا هستو درست کنم به نظر شما با این قاشقا 2/1 ق چ نمک زیاد نیست؟ اخه تو دستورایه دیگه میزان نمک خیلی کمتره
    ببخشیدا ولی یه کم عجله دارم میشه سریع راهنماییم کنید از این قاشقا استفاده بکنم یا نه ؟

  7. #1070
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk
    سلام دوستان عزیز

    دوباره با یه سوال مزاحمتون شدم .
    دیروز ترشی که درست کردم از فلفل تندش (البته خیلی خیلی تند) مقدار زیادی اضافه اومد به نظر شما خانم های با تجربه این فلفل ها را چیکارشون کنم ؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    عزیزم من این فلف ها رو توی ی سینی پخش میکنم ی چند روز رو کابینت میزارو و همش زیر و روشون میکنم کامل که خشک شد یا اسیابش میکنم یا هر دفعه که میخوام غذایی درس کنم ی کوچولو از یکیشون رو توی غذا میریزم (بسته به ذائقه که چقدر تند بخوام)طعمش عالیییییه
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #1071
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما میشه بهم یاد بدبد ماهی شیر را باید چه جوری درست کنم که خوشمزه و نرم باشه برا مهمونی
    ممنون
    « اللهم عجل لوليك الفرج »

  9. #1072
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من نظرم اینه که ماهی شیر رو قلیه کنین بهتره.من هم کبابش رو خوردم هم سرخ شدش رو به نظرم ی کم خشکه .ابته نظر منه ها .من ماهی نرم بیشتر دوس دارم مثل هامور و حلوا و ماهی جش(حودمونیم دو ماهه اومدم جنوب چه جو ماهی شناسی منو گرفته)
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما