نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,057 به 1,064 از 4802
  1. #1057
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوست عزیز.من بیشتر اوقات با اینکه فر و ماکروفر هم موجوده ولی چون دخترم خیلی لازانیا دوست داره و وقت وبیوقت هوس میکنه وسفارش میده ........منم جهت سرعت بخشیدن به کار :)))لازانیا رو توی تابه های هپی کال و پیش اومده که حتی توی قابلمه تفلون معمولی هم درست کردم . تنها ایرادش برشته نشدن وطلایی نشدن لایه رویی پنیری هستش . ولی نخواسته باشی خیلی ظاهر مجلسی داشته باشه این روش خوب جواب میده
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. بانک بند ناف
  3. #1058
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.

  4. #1059
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    95
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    183
    پسند کرده
    97

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بانو
    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.
    خانمی سلام جاتون خالی امروز ناهار قیمه گذاشتم بقول شوهری مثل همیشه مزه قیمه امام حسین هست من اول گوشت را نیم ساعتی روی گاز میذارم تا حسابی کفش را بگیرم بعد پیاز داغ درست میکنم و بعد گوشت را از ابش درمیارم و با پیاز داغ کمی تفت میدم همزمان ادویه(زرد چوبه و فلفل )و رب گوجه میزنم و حسابی که بوی رب سرخ شده و ادویه بلند شد لپه را اضافه میکنم و بالاخره اب گوشت را میریزم و...باقی کار ولی فکر میکنم اگر اول کف گوشت را بگیری و بعد کمی تفت بدی موفق خواهی شد

  5. #1060
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه دستور سالاد بود با اواکادو فکر کنم همون گواکاموله هسش ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم سرچ هم هیچی برام نیاورد کمک کنید تا اواکادو با این قیمت گزاف خراب نشده بخوریمش

    راستی شما اواکادو رو چند میگیرین
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  6. #1061
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یافتم یافتم

    بوخودا 2 با سرچ کردم نه با اواکادو ونه با گواکاموله هیچی نیومد ولی الان برای بار سوم پیدا شد اون موقع سرچش خراب بید
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  7. #1062
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بانو
    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.
    با اجازه خانمهای کدبانو
    خانمی همونطور که دوستان اشاره کردند منم گوشت رو با پياز سرخ میکنم یعنی تفت میدم حدود 5 دقیقه. البته من بهش فلفل سیاه، ادویه مخلوط، زیره آسياب شده، پودر سیر و اندکی دارچین هم موقع تفت دادن اضافه میکنم.البته پودر زیره رو خیلی کم بریز چون خیلی به چشم میاد،پودر سیر هم اصلا بو نداره، خیالت راحت.
    بعد اینکه خوب تفت دادی، آب ترجیحا جوشیده سرد شده بریز، بذار بپزه. اینجوری کف نمیکنه، قیافه و رنگ گوشت هم خوب میمونه.
    این گوشت رو اگه برای قیمه خواستی که رب میزنی و ...، واسه کنار باقالی پلو و چلو گوشت هم همینجوریش خوشمزه میشه
    انشالا که امتحان کنی و خوشت بیاد

  8. #1063
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=ماهلی]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شیرین بانو":10nyh6wm
    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.
    با اجازه خانمهای کدبانو
    خانمی همونطور که دوستان اشاره کردند منم گوشت رو با پياز سرخ میکنم یعنی تفت میدم حدود 5 دقیقه. البته من بهش فلفل سیاه، ادویه مخلوط، زیره آسياب شده، پودر سیر و اندکی دارچین هم موقع تفت دادن اضافه میکنم.البته پودر زیره رو خیلی کم بریز چون خیلی به چشم میاد،پودر سیر هم اصلا بو نداره، خیالت راحت.
    بعد اینکه خوب تفت دادی، آب ترجیحا جوشیده سرد شده بریز، بذار بپزه. اینجوری کف نمیکنه، قیافه و رنگ گوشت هم خوب میمونه.
    این گوشت رو اگه برای قیمه خواستی که رب میزنی و ...، واسه کنار باقالی پلو و چلو گوشت هم همینجوریش خوشمزه میشه
    انشالا که امتحان کنی و خوشت بیاد[/quote:10nyh6wm]

    مرسی گلم. منم تقریبن همین کار رو می کنم. یعنی پیاز داغ بعد زردچوبه بعد گوشت رو تفت میدم و فلفل سیاه و دارچین میزنم و بعد هم لپه و رب و آب جوشیده!! نمیدونم چرا خیلی خوشمزه نمیشه. آخر هم یه زعفرون غلیظ میریزم... یعنی ایراد از چی می تونه باشه؟!!!

    برای گوشت خالی هم اول تو آرد ذرت می غلتونم و سرخ می کنم بعد هم پیازداغ و رب و گوشت رو میریزم داخلش... بازم بوی گوسفند میداد!!!

  9. #1064
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=شیرین بانو][quote="ماهلی":1hhj1q41]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شیرین بانو":1hhj1q41
    برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم که بوی "گوشت" نده!! توی غذا های ربی مثل قیمه و یا باقالی پلو با گوشت، گوشت هام مزه "گوشت" میده!! منظورم همون بو و مزه ضحمه. زعفرون هم زیاد میریزم اما بازم آقای همسر که بسیار حساس هم شده میگه بو و مزه اش یه جوریه. هم گوشت گوسفند استفاده کردم و هم گوساله. فرقی نداشته. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین.
    [/quote:1hhj1q41][/quote:1hhj1q41]



    شیرین جان عطر ادویه و زیره هر بوی بدی رو میپوشونه، پودر سیر هم خیلی موثره. به نظرم یه بار تمام اینهایی رو که من گفتم امتحان کن. فکر کنم نتیجه بگیری
    چون مامان منم دقیقا همین سه قلمی که بالا گفتم رو نمیریخت، بوی گوشت توی غذاش معلوم بود. یه بار بهش گفتم این سه تا رو هم اضافه کن، اضافه کرد دیگه هیچ مشکلی نبود.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما