نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,049 به 1,056 از 4804
  1. #1049
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    سلام خانومای کدبانو و هنرمند . اومدم ببینم جواب سوالمو دادن دیدم به کل سوالم محو شده نیست..حالا چکیدشو میپرسم ممنون میشم جوابمو بدید . بچه ها من جمعه هفته دیگه مهمون دارم میخواستم ته چین درست کنم ولی میخوام حالت مستطیلی باشه که بتونم لوزی یا مربع برش بدم یه قابلمه چدن مستطیل دارم که البته درش شیشه ایه ازین پیرکساست. اگه بخوام رو گاز درست کنم دور درشو دستمال بزارم خوبه ؟ اخه اگه خود درشو خالی بزارم شیشه ایه عرق میکنه میترسم خراب شه ته چین. بعد به نظرتون این ظرفو رو گاز گذاشتم چون گرد نیست شعله به همه جاش یکسان میرسه ؟ یا اینکه اگه بخوام تو این ظرفای پیرکس مستطیلی رو گاز درست کنم نمیچسبه زیرش خوب درمیاد ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید خیلی برام مهمه
    سلام عزیزم خوبی؟
    من یک بار توی قابلمه مستطیلی ته چین درست کردم
    برای درش که خب همونطور که گفتین از پارچه استفاده کن...حتما
    در مورد رسیدن شعله به همه جای ته چین هم حتما مدام ته چینتو جابجا کن روی شعله
    من این کا رو کردم


    ابته شاید بتونی توی فر هم درست کنی، که دیگه نیازی به این کارا نباشه
    چون قابلمه چدن دستش هم چدنیه و نمیسوزه
    من خودم تا حالا توی فر درست نکردم ولی دیدم که بعضی دوستان درست کردن
    امضاء توسط مدیریت ویرایش شد!

  2. بانک بند ناف
  3. #1050
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    سلام خانومای کدبانو و هنرمند . اومدم ببینم جواب سوالمو دادن دیدم به کل سوالم محو شده نیست..حالا چکیدشو میپرسم ممنون میشم جوابمو بدید . بچه ها من جمعه هفته دیگه مهمون دارم میخواستم ته چین درست کنم ولی میخوام حالت مستطیلی باشه که بتونم لوزی یا مربع برش بدم یه قابلمه چدن مستطیل دارم که البته درش شیشه ایه ازین پیرکساست. اگه بخوام رو گاز درست کنم دور درشو دستمال بزارم خوبه ؟ اخه اگه خود درشو خالی بزارم شیشه ایه عرق میکنه میترسم خراب شه ته چین. بعد به نظرتون این ظرفو رو گاز گذاشتم چون گرد نیست شعله به همه جاش یکسان میرسه ؟ یا اینکه اگه بخوام تو این ظرفای پیرکس مستطیلی رو گاز درست کنم نمیچسبه زیرش خوب درمیاد ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید خیلی برام مهمه
    دوستم من هم هميشه ته چين رو روي گاز درست ميكنم ولي تو ماهيتابه تفلون گرد.
    دم كني كه حتماً بايد بزاري و شعله پخش كن هم فراموش نشه.
    تو ظرف پيركس خيلي بايد دقت كني كه نچسبه.چون من يكبار تو ظرف پيركس درست كردم و كمي چسبيد.شايد خوب چربش نكرده بودم.
    ولي به نظر من تو همون ظرف چدني نتيجه مطلوبتري ميگيري.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  4. #1051
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1169
    پسند کرده
    2018

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=مرجان.رَف]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مام بهار":265vnfab
    با لوبیا سفید چه غذایی میشه درست کرد
    من یک بسته گرفتم برای دیزی حالا خیلی کم دیزی درست میکنم و اغلب بیرون می خوریم
    با این لوبیای به ظاهر بی خاصیت چه غذاهایی میشه درست کرد؟



    برنجم رو از بی جایی گذاشتم توی کمد اتاق خواب الان پروانه افتاده چیکار کنم؟

    زهرا جون من با لوبيا سفيد خورش تره درست ميكنم.
    يعني دقيقاً مثل قرمه سبزي پخته ميشه ، ولي به جاي سبزي قرمه ، تره و به جاي لوبيا چيتي يا قرمز ، لوبيا سفيد استفاده ميشه.
    طعمش هم عاليه.

    متاسفانه برنج هاي منم پروانه زدن و مامانم گفته يك روز تو آفتاب پهنشون كنم كه چون مقداربرنجا زياده، امكان پذير نيست.[/quote:265vnfab]

    من شنیدم اگه برنج رو تو آفتاب پهن کنی موقع پخت له میشه
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  5. #1052
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من یه مقدار زیادی کنجد بو داده دارم که شور نیست. از طعم بدون نمکش خوشم نمیاد. میشه بگید چطور میتونم شورش کنم؟ اگه بخوام آب نمک بزنمو دوباره تفتشون بدم مطمئنا میسوزن خب کنجد خیلی ظریفه دیگه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #1053
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زری گل همیشه بهار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    ژاپن
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    311
    پسند کرده
    70

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=فرشته .ب][quote="مرجان.رَف":1ggh43ke]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مام بهار":1ggh43ke
    با لوبیا سفید چه غذایی میشه درست کرد
    من یک بسته گرفتم برای دیزی حالا خیلی کم دیزی درست میکنم و اغلب بیرون می خوریم
    با این لوبیای به ظاهر بی خاصیت چه غذاهایی میشه درست کرد؟



    برنجم رو از بی جایی گذاشتم توی کمد اتاق خواب الان پروانه افتاده چیکار کنم؟

    زهرا جون من با لوبيا سفيد خورش تره درست ميكنم.
    يعني دقيقاً مثل قرمه سبزي پخته ميشه ، ولي به جاي سبزي قرمه ، تره و به جاي لوبيا چيتي يا قرمز ، لوبيا سفيد استفاده ميشه.
    طعمش هم عاليه.

    متاسفانه برنج هاي منم پروانه زدن و مامانم گفته يك روز تو آفتاب پهنشون كنم كه چون مقداربرنجا زياده، امكان پذير نيست.[/quote:1ggh43ke]

    من شنیدم اگه برنج رو تو آفتاب پهن کنی موقع پخت له میشه[/quote:1ggh43ke]

    من شنیدم بوته سیر را بندازین توی گونی برنج جانورهای ریزش میمرن . البته فلفل قرمز هم شنیدم .
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]اللهم عجل لولیک الفرج[/HIGHLIGHT]

  7. #1054
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان من یک سوپ سبزیجات درست کردم که توش لیمو ریختم موقعی که حاضر شد. اشتباه کرده لیمو رو نچشیدم و تلخ بود. حالا کل سوپم تلخ شده. راهی برای نجاتش هست؟
    خودم کدو و هویج و رب اش رو بیشتر کردم که شیرین شه ولی نشد.
    پیشنهادی دارید؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #1055
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote="samir"]من یه مقدار زیادی کنجد بو داده دارم که شور نیست. از طعم بدون نمکش خوشم نمیاد. میشه بگید چطور میتونم شورش کنم؟ اگه بخوام آب نمک بزنمو دوباره تفتشون بدم مطمئنا میسوزن خب کنجد خیلی ظریفه دیگه.[/q



    میدونم اینی که میگم شاید عجیب باشه ولی خوب شاید بشه .
    روی کنجد ها اب نمک بپاش بعد روی یه دستمال پهن کن بزار خشک شه اینطوری نمکی میشه و احتیاجی به تفت دوباره نداره ولی همین جورش رو هم وقتی ته دیگ نونی درست میکنی توی روغنت بریز بعد نون بزار خوشمزه میشه .
    همین از تمام جهان کافیه
    همین که کنارت نفس میکشم
    تقدیم به پسرای گلم شهروز و شایان

  9. #1056
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمهای کدبانوی عزیز سلام. یه سوالی دارم. این فر گاز ما خراب شده، ماکروفر هم نداریم خدا روشکر.
    حالا لطفا کمک کنید بگید برای یه بنده خدایی که ویار لازانیا کرده چطوری باید لازانیا درست کنم؟ خیلی وقت پیشا روی گاز توی پیرکس درست کردم اما زیرش بگی نگی سوخت و روش هم خیلی میزون درنیمد. یه روشی توی اینترنت خوندم که گفته بود دو تا آجر بذارید توی قابلمه، ظرف لازانیا رو بذارید روی آجرها و در قابلمه رو ببندید. حالا آجر و قابلمه مناسب از کجا باید آورد خدا داند!
    حالا خودم یه ایده توی ذهنمه، توی پلوپز میشه به نظرتون؟ البته من معمولا یه ایده حتی چرند هم بیاد توی سرم امتحان میکنم، تا الانم همشون خوب دراومده ها حالا یاری برسونید لطفاااااا

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما