نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 4802
صفحه 13 از 601 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    زهرا جون ما تو کلاس آشپزی که میرفتیم میگفت زرشک را بعد از تمیز کردن توی یک آبکش کوچک بریزید و داخل یک ظرف دیگه که توش آب هست بذارید حدود 10 دقیقه نه بیشتر که طعم و رنگ زرشک عوض نشه بعد از این مدت سبد را از داخل آب در بیاورید و با فشار آب سرد اون را بشوئید وبذارید کاملا اب اضافی آن خارج بشه وبعد سرخ کنید هنگام سرخ کردن هم اگر طعم ترش زرشک را دوست ندارید بسته به مقدار زرشک به اون شکر ودر صورت دلخواه گلاب اضافه کنید ودر آخر هم زعفران دم کشیده وقبل از اینکه رنگ زرشک به تیرگی برود حرارت را خاموش کنید.
    برای خلال بادوم هم اگر دوست دارید رنگش عوض بشه مدتی توی زعفران دم کشیده بخوابونید وتفت بدین البته با کره اگه باشه خوش طعم تر میشه .خلال پسته هم که فقط کمی تفت خوردن میخواد برای اینگه رنگش عوض میشه بعد از کشیدن غذا روی غذا بریزید .امیدوارم کمکی کرده باشم
    خیلی خیلی ممنون از راهنماییت
    تیکه اولش رو متوجه نشدم
    یعنی آبکش رو بزارم توی آب یا مثل بخار پز روی قابلمه بزارم که با بخار پخته بشه ؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    نه عزیزم فقط بذار توی آب که مقداری از خاک هاش اونجوری از زیر سبد خارج میشن.بخارپز شدن که لازم نیست .فقط همون 10دقیقه که گفتم وبعد آبکش را بگیر زیز فشار آب سرد تا اگر ته مونده خاکی باقی مونده ازش خارج بشه وبعد بذار کامل آبش بره وبعد سرخ کن

    نقل قول نوشته اصلی توسط کتی
    زهرا جونم منظورشون اینه که زرشک رو بریز توی ابکش و همون ابکش رو بذار توی ظرف اب که اگه شن و ماسه ای داره در بیاد . من بعد از این مرحله که زرشک رو شستم میذارم ابش کشیده بشه و بعد روی یه دستمال تمیز پهنش میکنم تا خشک بشه و بعد توی مشمع های زیپ کیپ توی فریزر میذارم و اینطوری زرشکم برای همیشه اماده و شسته شده است. و هر وقت میخوام به اندازه ازش برمیدارم و دوباره درش رو میبندم . موقع درست کردنش هم کره رو توی ظرف اب کرده و زرشکم رو میریزم یکی از بهترین حسن هایی که این خشک کردن زرشک داره اینه که موقع تفت دادن زرشک ابی ازش درنمیاد که خلال بادومتون قرمز بشه . زرشک رو توی ظرفم ریخته و یه تفت کوتاه میدم و بعد شکر رو میریزم و بعد خلال بادوم و پسته و در اخر زعفرون و مقداری هم اب مرغ اضافه میکنم که شکر سفت نشه و موقع سرو غذا توی مواد زرشکم برنج میریزم و هم میزنم و روی برنج میدم . اینجوری چون توی مواد زرشکم زعفرون زدم برنج هم زعفرونی میشه و هم خیلی شکیل و خوش قیافه. یه بار این مدلی امتحان کن پشیمون نمیشی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. #98
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1535
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوستان خوبم من هر کاری میکنم اش هام جا افتاده نمیشه باز اش رشته رو خوب درست میکنم ولی اش معمولی رو وای با اینکه چند ساعت میذارم جا بیافته بازم اب و دونش جداست .خودمون زیاد اش دوست نداریم ولی پدرشوهرم عاشق اشه هر وقت مادرشوهرم که مریضن میگن اش بپز من عزا میگیرم. لطفا بگین چیکار کنم

    ایلار عزیزم برای اینکه برنج و بلغور اش شکفته بشن نباید حین پخت این مواد اش رو بهم بزنی.... حرارت رو کم کن تا خودش بجوشه
    اخر سر میتونی یکی دو قاشق ارد رو تو اب سرد حل کنی و بریزی تو اش و بجوشه
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maral.tirazheh
    سلام
    نمیدونم جای سوالم درسته یا نه اگه نیست بگید تا جابه جاش کنم

    من میخوام پوست خرما رو جدا کنم ولی خیلی طول میکشه میخواستم بدونم روش خاصی واسه این کار هست ؟
    دوست خوبم خرماها رو تو اب جوش بریز یکی دو دقیقه صبر کن راحت پوستشون جدا میشه

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghande asal
    دوستای خوبم قارچ رو باید در فریزر نگهداری کرد یا در یخچال و چه جوری
    ممنونم


    سلام خانمی

    من قارچ هام رو خورد کردم...شستم

    خواستم بپزمشون منصرف شدم

    بسته بندیش کردم وراهی فریزر شد

    دقیقا دوهفته سه هفته بعد در اوردم ازفریزر وپزوندمش

    هیچ فرقی با اولش نداشت

    شماهم میتونی بعداینکه خوردکردی بسته بندی کنی و فریز کنی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ava.b
    بچه ها کسی می دونه چجوری می شه سیب زمینی سرخ کرده درست کرد که مثل بیرون بشه؟

    سیب زمینی سرخ کرده بیرون دو مدل هست یکی که بسیار ضخیمه و بلنده که اولین بار هم تو فست فود فری کثیفه باب شد الان هم

    غذا خوری های میدون پالیزی همه از این سیبزمینی سرخ کرده سرو می کنند

    در این مدل اول سیب زمینی های خرد شده درشت را یک ساعتی توی آب نمک بگذارید بعد مثل برنج که می جوشونیم و آبکش می کنیم

    درست کنید و با یه دستمال سیبزمینی ها رو خشک کنید ( نکردید هم نکردید) بعد داخل روغن جوشان سرخ کنید

    من این مدل چندان دوست ندارم بیشتر مزه سیب زمینی پخته میده تا سرخ شده

    اما اون نوع باریک بلند : توی آب نمک یک ساعت بخوابونید از آب دربیارید و در روغن جوشان بریزید

    روغن هم که کامل داغ باشه کمتر جذب سیب زمینی ها میشه


    دوستم من یه چند ساعتی توی آب نمک میریزم بعد سرخ میکنم یه امتحان بکن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

  6. #102
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان
    سلام

    دوست جونا لطفا به من کمک کنید:

    آرد نون منظور کدوم نونه؟؟

    برای تهیه خمیر پیراشکی و پیتزا از چه آردی باید استفاده کرد؟؟ آرد سنگک میشه؟؟
    مهربان عزیز

    برای تهیه هردوی این خمیرها هم از آرد سفید و هم از آرد نانوایی مثل لواش و تافتون میتونید استفاده کنید، اما اگر خمیر آماده خواستید تهیه کنید، برای پیتزا خمیر نان فانتزی بهتر جواب میده و برای پیراشکی خمیر نان بربری خوش طعم و پفکی میشه..

    درضمن هانیکو هم آرد نیمه آماده داره برای این مصارف که به نظر من مزه اش خیلی بهتر از خمیرهای آماده مارکهای مختلف هست..

    البته طعم و مزه سلیقه ای هست عزیزم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  7. #103
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ahang_66
    سلام.باز من اومدم با یک پرسش.ممنون می شم اگه کمکم کنید:
    مایکروفر من پاناسونیکه اما من هر چی می گردم دکمه کانوکشن نداره می خواستم بدونم کلا کانوکشن نداره یا من نمی فهمم؟مبحث مایکروفرم خوندم هیچی نگفته بود.
    پیشاپیش سپاس از پاسختون.
    الهام جان مایکروویو من هم پاناسونیکه. دکمه ی heater selection mode رو که داری؟ اون رو یک بار که بزنی روی LCD می نویسه convection. دو بار که بزنی هم می شه ترکیب گریل و کانوکشن. البته شاید تو مدل شما فرق کنه، خودت باید تو LCDش نگاه کنی یا از دفترچه ی راهنما ببینی.

  8. #104

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نگار34
    سلام به همه سراشپزهای حرفه ای من یه سوال در مورد پیتزا دارم
    هروقت پیتزا درست میکنم طعمش خیلی خوب میشه وبرشته ولی به محض اینکه قاچ میکنم وتوی بشقاب میذارم تهش شروع میکنه به اب انداختن و خمیر شدن
    برای حل این مشکل من همه موادو اول تفت میدم تا اب اضافشون گرفته شه با اینکه خیلی بهتر شده اما برطرف نشده
    شما چی پیشنهاد میکنین ممنون.
    سلام نگار جان
    من وقتی خمیر پیتزا رو کف سینی فر پهن می کنم ، قبل از اینکه مواد رو بریزم اول می زارمش تو فر و شعله بالا و گریل رو روشن می کنم یه کم که برشته شد درمیارم و بقیه مواد رو روش میریزم و دوباره به مدت کمی میزارم تو فر
    این روش رو امتحان کن ایشالله جواب میده

صفحه 13 از 601 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما