نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 1,009 به 1,016 از 4802
  1. #1009
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shaghayegh89
    من هميشه آب نارنج و آبليمو تازه رو تو فريزر نگه ميدارم .... عالي مي مونه... رنگشم تغيير نمي كنه :)
    دوست گرامی طعم اب نارنج و اب لیمو بعد از یخ زدایی تلخ نمیشه ؟
    میشه اب پرتقال و اب انگور رو هم فریز کرد ؟
    همین از تمام جهان کافیه
    همین که کنارت نفس میکشم
    تقدیم به پسرای گلم شهروز و شایان

  2. بانک بند ناف
  3. #1010
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ابلیمو بتدریج تغییر رنگ میده.بهترین راه اینه که داخل شیشه تیره بریزیم و یا اگه شیشه تیره نیست اونو لای کاغذ یا هر چیزی که جلوی نور رو بگیره بزاریم. و بعد بزاریم یخچال.منم چون خودم ابلیمو میگیرم و مقدار زیاده نمیتونم تو یخچال نگهدارم فقط داخل شیشه تیره میریزم ، رنگش هم خوبه ولی طبیعتا مثل روز اول نیست. در ضمن به کیفیت ابلیمو هم بستگی داره اگه کیفیت پایین باشه با رعایت این کارها باز هم تیره میشه.اینا تجربیاتم بود.

  4. #1011
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    2023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من آب نارنج رو تو قالب های کوچک یخ میریزم..فریز میکنم...اندازه مصرف یک سال...وقتی یخ زد از قالب خارج میکنم اندازه یه بار مصرفم میزارم تو کیسه فریزر..میزارم تو فریزر......مزه اش اصلا تغییر نمیکنه... آبلیمو رو پارسال تو شیشه کوچک نوشابه فریز کردم..رنگش بد شده...شاید به خاطر پلاستیکی بودن بطریش باشه...

  5. #1012
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    کرفس خریدم و میخوام با ساقه هاش ترشی درست کنم. برگاش رو چی کار کنم به نظرتون؟

    برگ کرفس رو ما توی خود خورش می ریزیم همیشه. در ضمن می تونید بریزید تو آبمیوه گیری و به اضافه کمی آب لیموی تازه و کمی نمک بخورید که چربی سوز هم هست.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #1013
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    من پارسال که آبلیمو خریدیم ریختمش تو بطری نوشابه و انتهای کابینتم که تاریکه گذاشتمش...ولی تنا امسال رنگش برگشت تیره شد و خیلی بد رنگ شد..دوباره امسال هم آبلیمو ی تازه تو بطری نوشابه خریدم حالا موندم که چطوری نگهش دارم که تغییر رنگ نده..ممنون میشم کمکم کنین

    نمیشه مثلا بریزید تو قالب یخ مکعب مکعب تو فریزر نگهداری کنید و هر وقت لازم شد در بیارید استفاده کنید؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #1014
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان.

    من هروقت که از خمیرهای پیراشکی اماده استفاده میکنم موادمو که گذاشتم لاش خوب لبه هاشو با دست بهم میچسبونم. اما بازم وقتی دارم سرخش میکنم مواد لاش یه ذره به بیرون نشت میکنه و میسوزه و روغن رو سیاه میکنه جوری که بعد سرخ کردن چهارتا دونه اش مجبور میشم روغن رو عوض کنم...تازه کلی هم جیلیز و ویلیز میکنه و همه جا رو روغنی میکنه.

    شماها چیکار میکنید که این مشکل پیش نیاد؟پیشاپیش ممنون

  8. #1015
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما مسالهٌ
    من مقدار زیادی پسته ی تازه داشتم که دیدم داره پوستش خراب میشه برای همین از توی پوست سبز دراوردمشون. بعد ریختم توی آبکش و گذاشتم خشک بشن. حالا مغزشونم داره کوچیک میشه. میخواستم بپرسم با اینکه هنوز خوب خشک نشدن میشه اسیابشون کنم و روی شیرینی یا کیک و خلاصه برای تزئینات ازش استفاده کنم یا ممکنه اونجوری هم خراب بشه؟!
    ضمنا سوال باران 80 عزیز در مورد پیراشکی رو من هم داشتم
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  9. #1016
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran80
    سلام دوستان.

    من هروقت که از خمیرهای پیراشکی اماده استفاده میکنم موادمو که گذاشتم لاش خوب لبه هاشو با دست بهم میچسبونم. اما بازم وقتی دارم سرخش میکنم مواد لاش یه ذره به بیرون نشت میکنه و میسوزه و روغن رو سیاه میکنه جوری که بعد سرخ کردن چهارتا دونه اش مجبور میشم روغن رو عوض کنم...تازه کلی هم جیلیز و ویلیز میکنه و همه جا رو روغنی میکنه.

    شماها چیکار میکنید که این مشکل پیش نیاد؟پیشاپیش ممنون

    فکر کنم اگر مواد توش رو کم بریزید و محل اتصال دو لبه نون پیراشکی ضخیم تر باشه دیگه نریزه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما