نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 969 به 976 از 4804
  1. #969
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    11703

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ممنون عزیزم
    ostooreh جون شما زیره سیاه را کاملاً پودر می کنی و استفاده می کنی یا درسته هم میشه استفاده کرد ؟
    ببخشید زیاد سوال می کنم زیره سبز را به چه صورت دم می کنید ؟
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  2. بانک بند ناف
  3. #970
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    دوستان به نظر شما اگر روی خمیر پیراشکی آماده ، مینی پیتزا درست کنم بد می شه؟
    نگار جان من اینکارو کردم و به نظرم اصلا خوب نشده بود.برای مینی پیتزا فوری بهترین گزینه همون نان تُسته.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #971
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط (*مرضیه*)
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    دوستان به نظر شما اگر روی خمیر پیراشکی آماده ، مینی پیتزا درست کنم بد می شه؟
    نگار جان من اینکارو کردم و به نظرم اصلا خوب نشده بود.برای مینی پیتزا فوری بهترین گزینه همون نان تُسته.

    ممنون دوست عزیز. همون دیشب امتحانش کردم. درست می گید خیلی جالب نشد. البته چون هیچ گزینه دیگه ای نداشتم و تنها بودم همون هم خیلی چسبید اما خوب اصلا پف نکرد دیگه. حتی برداشتنش از تو بشقاب سخت بود.
    بازم ممنون.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #972
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somaye.k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    405

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    تو رو خدا راهنماییم کنین مهمونام یک ساعت دیگه میرسن من ته چین مرغ و کلم پلو پختم برنج هر دوتاش شفته شده چکار کنم؟
    برای حل مشکلات همدیگه صلوات بفرستیم.

  6. #973
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk
    دوستان عزیز یه سوال دارم اگه میشه راهنماییم کنید :
    یکی از دوستانم برایم زیره سبز و سیاه آورده ولی من تابحال در تهیه غذا استفاده نکردم ، میشه بگید شما چه استفاده ای از آنها می کنید ؟؟؟ ممنون



    دوست عزیز: من به نسبت 3 به یک یعنی سه برابر تخم گشنیز و یک برابر زیره سبز را بعد از پاک کردن و شستن و خشک شدن

    میریزم توی ماهیتابه و مثل تخمه بو میدم . نه اینکه ییهو غافل شین و بسوزه . باید مرتب به همش بزنین تا قشنگ تفت بخوره . بوی

    خیلی خوبی ازش بلند میشه. و بعد اسیابش کنید و برای همه همه غذا ها استفاده کنید .

    من معمولا زیاد اماده میکنم برای طول سال . ولی همه شوا سیاب نمیکنم که عطرش تموم نشه . همینجور بوداده توی ظرف در دار

    نگه میدارم وکم کم پودر میکنم . برای ابگوشت و مرغ و خورشها و پلوهای مخلوط خیلی عالیه .
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  7. #974
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    11703

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ممنون از راهنماییت گلچین جان ، شما زیره سیاه را استفاده نمی کنی ؟
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  8. #975
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk
    دوستان عزیز یه سوال دارم اگه میشه راهنماییم کنید :
    یکی از دوستانم برایم زیره سبز و سیاه آورده ولی من تابحال در تهیه غذا استفاده نکردم ، میشه بگید شما چه استفاده ای از آنها می کنید ؟؟؟ ممنون



    دوست عزیز: من به نسبت 3 به یک یعنی سه برابر تخم گشنیز و یک برابر زیره سبز را بعد از پاک کردن و شستن و خشک شدن

    میریزم توی ماهیتابه و مثل تخمه بو میدم . نه اینکه ییهو غافل شین و بسوزه . باید مرتب به همش بزنین تا قشنگ تفت بخوره . بوی

    خیلی خوبی ازش بلند میشه. و بعد اسیابش کنید و برای همه همه غذا ها استفاده کنید .

    من معمولا زیاد اماده میکنم برای طول سال . ولی همه شوا سیاب نمیکنم که عطرش تموم نشه . همینجور بوداده توی ظرف در

    دار نگه میدارم وکم کم پودر میکنم . برای ابگوشت و مرغ و خورشها و پلوهای مخلوط خیلی عالیه .
    پودر زیره سیاه رو میتونی وقتی داری عدس پلو رو آبکش می کنی لابلای برنج بپاشی عطر و طعم بی نظیری به عدش پلو می ده یکی از دوستام هم زیره آسیاب نشده رو کنار استامبولی پلو میریزه تا با هم دم بکشن
    در مجموع همون طوری که گلچین عزیز فرمودن زیره رو میشه مخلوط به ادویه های دیگه توی انواع خورش و پلو استفاده کرد
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  9. #976
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها میشه بگین برای درست کردن قورمه سبزی برای 18 نفر چه میزان سبزی و لوبیا و گوشت لازمه؟ مرسی
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما