نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 961 به 968 از 4802
  1. #961
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    آمريكا- ويرجينيا
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان من فردا 12 نفر مهمون دارم و یه چندتا سوال داشتم چون زیاد تو آشپزی با تجربه نیستم

    1- به نظرتون برای سبزو پلو با ماهی بهتره که از سبزی پلویی استفاده کنم یا فقط از شوید ؟؟؟ کدو خوشمزه تر میشه ؟ من تا الان فقط با شوید درست میکردم

    2- اگه صبح برنج رو آبکش کنم و قبل از اومدن مهمونها دم بدم بد نمیشه ؟ چکار کنم که بتونم زمان بخرم ؟

    3- برای درست کردم ته چین قالبی تک نفره ! لای ته چین از گوشت ریش شده و بادمجون یا زرشک استفاده کنم خوشمزه میشه ؟؟ یا مرغ ریش شده بهتره ؟؟ (چون دارم آلبالو پلو با مرغ درست میکنم گفتم شاید این گوشت باشه بهتره ؟

    4- اگه شب الویه رو درست کنم تا نهار فردا بمونه بد نمیشه ؟ یا همون صبحش درست کنم ؟؟

    5- آخرین سوال اگه شب مواد سالاد فصل رو خورد کنم تا فردا ظهرش آب نمیندازه و تازگیشو از دست بده ؟؟

    بی نهااااااایت ازتون ممنون میشم اگه کامل جواب سوالهامو بدین
    آخرین حرف این است
    (( زندگی شیرین است))

  2. بانک بند ناف
  3. #962
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8112
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover
    سلام دوستان من فردا 12 نفر مهمون دارم و یه چندتا سوال داشتم چون زیاد تو آشپزی با تجربه نیستم

    1- به نظرتون برای سبزو پلو با ماهی بهتره که از سبزی پلویی استفاده کنم یا فقط از شوید ؟؟؟ کدو خوشمزه تر میشه ؟ من تا الان فقط با شوید درست میکردم

    2- اگه صبح برنج رو آبکش کنم و قبل از اومدن مهمونها دم بدم بد نمیشه ؟ چکار کنم که بتونم زمان بخرم ؟

    3- برای درست کردم ته چین قالبی ! لای ته چین از گوش ریش شده و بادمجون یا زرشک استفاده کنم خوشمزه میشه ؟؟ یا مرغ ریش شده بهتره ؟؟ (چون دارم آلبالو پلو با مرغ درست میکنم گفتم شاید این گوشت باشه بهتره ؟

    4- اگه شب الویه رو درست کنم تا نهار فردا بمونه بد نمیشه ؟ یا همون صبحش درست کنم ؟؟

    5- آخرین سوال اگه شب مواد سالاد فصل رو خورد کنم تا فردا ظهرش آب نمیندازه و تازگیشو از دست بده ؟؟

    بی نهااااااایت ازتون ممنون میشم اگه کامل جواب سوالهامو بدین

    ندا جون منم تجربه مهمونداریم کمه ولی برای همفکری می گم.
    1. سبزی پلو رو من با شوید نمی پسندم. به نظر من سبزی پلویی بریزید ولی آبش خیلی باید کم باشه چون سبزی پلویی آب زیاد داره پلوتون شفته می شه.
    2. مشکلی نداره تا جایی که من می دونم.
    3. ته چین گوشت و بادمجون خیلی خوشمزه است ولی همه نمی پسندن. بستگی به سلیقه مهمونات داره.
    4. الویه از شب قبل درست بشه اتفاقا بهتر جا می افته البته بهتره با ژامبون درست شه چون ممکنه مرغ بوی بدی بگیره.
    5. توصیه می کنم سالادتو حتما روز مهمونی درست کن.
    6. راستی اگه دسر داری به نظرم روز قبل درست کن.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #963
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    با گیاه بامیه به غیر از خورشت چه غذای دیگه ای میشه درست کرد؟

    بامیه سوخاری شف طیبه
    تو همین سایت هست اما نمیدونم چرا سرچ جواب نمیده

  5. #964
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۷
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover
    سلام دوستان من فردا 12 نفر مهمون دارم و یه چندتا سوال داشتم چون زیاد تو آشپزی با تجربه نیستم

    1- به نظرتون برای سبزو پلو با ماهی بهتره که از سبزی پلویی استفاده کنم یا فقط از شوید ؟؟؟ کدو خوشمزه تر میشه ؟ من تا الان فقط با شوید درست میکردم

    2- اگه صبح برنج رو آبکش کنم و قبل از اومدن مهمونها دم بدم بد نمیشه ؟ چکار کنم که بتونم زمان بخرم ؟

    3- برای درست کردم ته چین قالبی تک نفره ! لای ته چین از گوشت ریش شده و بادمجون یا زرشک استفاده کنم خوشمزه میشه ؟؟ یا مرغ ریش شده بهتره ؟؟ (چون دارم آلبالو پلو با مرغ درست میکنم گفتم شاید این گوشت باشه بهتره ؟

    4- اگه شب الویه رو درست کنم تا نهار فردا بمونه بد نمیشه ؟ یا همون صبحش درست کنم ؟؟

    5- آخرین سوال اگه شب مواد سالاد فصل رو خورد کنم تا فردا ظهرش آب نمیندازه و تازگیشو از دست بده ؟؟

    بی نهااااااایت ازتون ممنون میشم اگه کامل جواب سوالهامو بدین

    سلام عزیزم

    در مورد دم دادن برنج اصلا خراب نمیشه . مامان من هم همیشه همین کار رو میکنه .
    الویه هم از شب قبلش درست کنی بمونه خیلی بهتره خوشمزه ترش میکنه با مرغ هم هیچ مشکلی پیش نمیاد اتفاقا ما هم الویه رو شب قبلش درست میکنم که سس تو خورد مواد بره فقط شکل دهی الویه ات رو 1 ساعت قبل اینکه مهمونا میان انجام بده. بهت پیشنهاد میکنم که یه کوچولو داخل مواد الویه ات جعفری ساتوری بریزی خیلی خوشمزه میکنه بوی بد مرغ و تخم مرغ رو میگیره .

    سالاد فصل سعی کن همون روز درست کنی بهتره اما اگه وقت نداشتی میتونی کاهو و کلم رو شب قبلش بشور خوب خشکشون کن بعدش خورد کن و روش رو سلفون بکشی خراب نمیشه .اما گوجه و هویچ رو سعی کن همون روز خوردش کنی.

    مهمونیت خوش بگذره
    اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه*ای را بالا ببری!!

  6. #965
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    با گیاه بامیه به غیر از خورشت چه غذای دیگه ای میشه درست کرد؟

    بامیه سوخاری شف طیبه
    تو همین سایت هست اما نمیدونم چرا سرچ جواب نمیده
    بفرما دوستم

    cooking-notes/topic3469-40.html#p1403440


  7. #966
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8112
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان به نظر شما اگر روی خمیر پیراشکی آماده ، مینی پیتزا درست کنم بد می شه؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #967
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    517
    پسند کرده
    11686

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان عزیز یه سوال دارم اگه میشه راهنماییم کنید :
    یکی از دوستانم برایم زیره سبز و سیاه آورده ولی من تابحال در تهیه غذا استفاده نکردم ، میشه بگید شما چه استفاده ای از آنها می کنید ؟؟؟ ممنون
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  9. #968
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk
    دوستان عزیز یه سوال دارم اگه میشه راهنماییم کنید :
    یکی از دوستانم برایم زیره سبز و سیاه آورده ولی من تابحال در تهیه غذا استفاده نکردم ، میشه بگید شما چه استفاده ای از آنها می کنید ؟؟؟ ممنون
    دوست محترم من زیره ی سیاه رو لابلای پلو میریزم ودم میکنم. توی خورشت گوشت یا مرغ هم میریزم .اما از زیره ی سبز بیشتر برای دم کردن مثل چای وبرای تسکین دردهای قاعدگی واز بین بردن نفخ استفاده میشه کرد. زیره ی سبز رو به صورت پودر جزو ادویه برای غذاهای خاص ومخصوصا هندی وپاکستانی استفاده میکنند. توی آش هم میتونی بریزی برای از بین بردن نفخ .
    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما