نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 4804
صفحه 12 از 601 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    از محضر اساتید محترم سوالی بس مهم دارم در مورد مساله ی حیاتی "رب انار"! اینکه در چه غذاهایی استفاده می شود، چه مصارفی دارد،چه طعمی به غذا می دهد و...؟موچکرم
    نقل قول نوشته اصلی توسط كيميا مامي
    شماليا توي فسنجان رب انار ترش ميزنن تا انجايي كه من ميدونم رب انار ملس يا شيرين راهم توي فسنجان ميزنن توي هر غذايي بزني رنگش قهوه اي مايل به سياه ميشه طعمش خوبه .من توي ته چين اسفناج نوع ملسش و ميزنم وتوي ماهي شكم پر شمالي نوع ترششو
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط رویایی
    دو تا نکته :
    1-چرا کباب تابه ای هام نرم و ترد نمیشه...گوشتش سفت می شه..
    2-قارچ ها تو غذا سیاه می شه... مثلا توی ماکارونی...
    رویایی جون شاید مشکل از گوشتت باشه اگر گوشت چرخکرده گوساله تنها باشه خوب کباب سفتر میشه معمولا گوشت چرخکرده باید مخلوطی از گوساله و گوسفند باشه که گوسفندیش مقداری چربی هم باید داشته باشه تا نرم و ترد بشه
    برای قارچ هم بعد از خورد کردن مقداری ابلیمو بزن تا سیاه نشه البته تجربه من اینه وقتی قارچ در ظرف در بسته طبخ بشه سیاه میشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    رویایی جون برای کباب تابه ای بهتره ترکیب گوشت گوساله و گوسفندت 50 - 50 باشه. هر چی گوشت گوساله درصدش نسبت به گوسفند بیشتر باشه خشکتر میشه .


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۳
    نوشته ها
    335
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    158
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    کسی تفاوت گندم سیاه با آردد چاودار میدونه ؟ اصلا گندم سیاه چی هست ؟ نانهای روگن با چه آردی درست میشن ؟
    با اجازه از هیون عزیز

    [JUSTIFY]گندم سیاه با چاودار تفاوت داره ولی توی ایران معمولا این دو تا رو یکی میدونن حتی در دیکشنری ها هم وقتی گندم سیاه رو سرچ می کنیم هم buckwheat رو میاره و هم rye در صورتی که این دوتا از دو خانواده گیاهی مختلف هستند.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]از خصوصیات این دو می توان گفت:[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]گندم سیاه (buckwheat) بومی آسیای مرکزی است اما در اروپا، آمریکا و نقاط دیگر آسیا به صورت گسترده کشت می شه. به رغم نامی که داره اصلا گندم محسوب نمیشه و یک گیاه علفی از خانواده پلی گوناسیا است.بر خلاف غلات دیگه به صورت علفی رشد نمیکنه بلکه به صورت گیاه گل دار کم ارتفاع است. گندم سیاه یک غله واقعی نیست بلکه بذری است دقیقا شبیه گیاه ترشک و ریواس این بذر دارای منافذ زیاد و قدرت جذب بالای مایعات می باشد. رنگ آن قهوه ای با طعمی ملایم مایل به تلخ است.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]گلهای گندم سیاه بسیار معطر است و در زنبورداری از آنها استفاده میشه عسلی که زنبور از شهد گلهای گندم سیاه تولید میکنه کمی تیره رنگه.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]از آرد تهیه شده از گندم سیاه در چین، ژاپن، تبت و کره رشته فرنگی هایی به نام سوبا (soba) درست می کنند که از غذاهای پرطرفدار آنها است.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]همچنین در تهیه خمیرهای ترش نانهای آلمان و اسکانیناوی از آن استفاده می شه. در تولید غلات صبحانه و ماکارونی بدون گلوتن و نان هم کاربرد داره (یکی از نانهای تقریبا معروفی که با این آرد تهیه میشه galette نام داره که خواستگاهش کشور فرانسه است) البته معمولا آرد تهیه شده از گندم سیاه رو با آرد گندم مخلوط میکنند و بعد استفاده می کنند چون میزان گلوتن گندم سیاه بسیار پایینه



    [/JUSTIFY]


    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]چاودار (rye ) گیاهی است یک ساله از خانواده گندمیان تفاوت شکل بوته آن با بوته گندم این است که دارای ساقه و کاه بلندتر و نرمتر و دانه هاش همیشه با ریشک و دراز و نازک است. رنگ آنها سبز ، قهوه ای و زرد میباشد. بر خلاف گندم سیاه گلوتن داره و منبع خوب سلنیوم، فسفر و فیتو استروژن است. هضم کندی داره و برای دیابت و گرگرفتگی دوره یائسگی زنان مفید است.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]از چاودار برای تهیه انواع نان، آب ج . و - و.ی.س.ک ... - و.د.ک.ا و غذای دام استفاده می کنند.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]

    <o:p></o:p> [/JUSTIFY][JUSTIFY]چاودار
    [/JUSTIFY]
    به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد....

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    421
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکو
    سلام
    میخوام شربت درست کنم توی دستور قید شده که باید مواد رو توی ظرف لعابی بریزم من ظرف لعابی ندارم باید چی کار کنم ؟ اگه لطف کنید سریع جواب بدید ممنون می شم
    نیکو جون میشه یخرده جزیی تر توضیح بدی؟ خب چه لزومی داره واسه تهیه ی شربت از ظرف لعابی استفاده کنی؟من این قسمتش رو نمیفهمم.لطفا بگو این مال کدوم مرحله از تهیه ی شربته؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکو
    بانو جون دستور شربت ریواس هست آخه ریواس خریدم یه بار بنا به توصیه دوستان خورش ریواس درست کردم ولی اصلا خوب نبود البته به نظرم ریواسهای خوبی نبود حالا می خوام یه بلایی سرش بیارم حدود یک کیلو هست توی نت دستور شربت ریواس رو دیدم گفتم شاید جالب باشه
    دستورش اینه
    ريواس*ها را كاملا با آب مي*شوييم و با چاقو پوست آنها را مي*كنيم و مغز سفيد و داخلي آن، كه كاملا از پوسته خارجي جدا كرده*ايم به تكه*هاي كوچك هشت سانتي*متري برش مي*زنيم.

    سپس ريواس*هاي خرد شده را در ظرف لعابي ريخته و شكر را به آن اضافه مي*كنيم.

    شكر و ريواس را مخلوط كرده تا كاملا ريواس*ها به شكر آغشته شوند.

    اين مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بيرون از يخچال ( محيط خيلي گرم نباشد) نگه مي*داريم و هر شش ساعت يك بار آن را هم مي*زنيم تا شكر كاملا به شيره و شهد تبديل شود.

    بعد از ۲۴ ساعت شربت ريواس را از صافي رد مي*كنيم. اگر بعد از يك شبانه*روز هنوز دانه*هاي شكر در داخل ظرف مانده بود مي*توانيم آن را كمي حرارت دهيم تا به شربت تبديل شود.

    شربت آماده مصرف است. اين شربت در هنگام استفاده بايد با آب رقيق شود و آن را در يخچال نگهداري مي*كنيم.

    به نظرتون چی کار کنم ریواس ها رو ؟ دستور دیگه که بشه از شر این ریواس ها خلاص شد دارید ؟
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط asemon
    سلام دوستان هنرمند میخواستم بدونم کسی تجربه درست کردن ته چین در قابلمه و روی گاز رو داره ؟ چون من توی فر وسایل چیدم و هر وقت میخواهم ته چین درست کنم کلی کار برام درست میشه و اول باید فر رو خالی کنم .




    اتفاقا من همیشه روی گاز درست میکنم و حوصله درد سر های فر رو ندارم.چند تا نکته خیلی مهمه :
    1. زیر ظرف ته چین یک شعله پخش کن مناسب بذار
    2.سعی کن شعله یکنواخت و با ظرف ته چین متناسب باشه
    3.از ظرفی استفاده کنی که ته چین راحت ازش جدا شه و برگرده
    4.درجه حرارت رو حداقل تنظیم کن و برای پخت بدون عجله زمان مناسبی رو در نظر بگیر

    ته چین عالی میشه ! نوش جان

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal banoo
    بچا آرد ذرت همون نشاسته اس؟؟؟؟؟؟؟؟

    نه عزیزم آرد ذرت زرد رنگه ولی نشاسته اش مثل بقیه نشاسته ها سفید رنگه وخیلی نرم وملایم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #95
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sheida
    من یه بسته گلوکز پودری گرفتم که نمیدونم به چه دردی میخوره !!!!!!!!!!! اگه شما میدونید به منم بگین. سپاسگزارم
    یکی از کاربردهای خوبش در مربا پزیه! به دوستان مربا پز مراجعه کنید خوب راهنماییتون میکنند

    اما فکر میکنم، یعنی مطمین نیستم همین گلوکز باشه، ولی گلوکز به صورت ژله ای هم برای ته قالب خیلی خوبه و باعث میشه مواد به قالب نچسبه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  9. #96
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان معین
    سلام وتشکر بخاطر آموزشهای خیلی خوبتون.میخوام رشته پلو درست کنم برای حدود 50 نفر ولی بدون کمک شما نمیشه.نسبت برنج و رشته اش چقدر باشه؟چقدر گوشت میخواد؟خلال پسته را چجوری توش استفاده کنم؟کلا"همه چیزش را بهم آموزش بدید لطفا".
    اگر به پیمانه بگیری، برای 50 نفر، 35 پیمانه برنج و 15 تا 20 پیمانه رشته لازم دارید. این مقدار میشه یک رشته پلوی متوسط.. اگر پر رشته تر میخوای میتونی پیمانه های رشته و برنجت رو جابه جا کنی چندتا

    خلال پسته پختنی نیست، زمانی که برنجت رو در دیس یا ظرف میکشی باید روش بپاشی

    گوشت برای 50 نفر، اگر مخلوط گوسفندی و گوساله هست، نفری 150 تا 200 گرم در نظر بگیر.

    موفق باشید
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

صفحه 12 از 601 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما